Neler dönüyor bir bilsenizBu arada dedikoduyu yazılı yapacak cesaret nasıl geliyor insanlar biri bana anlatsın.
Whatapp grubunda kedi olur, şirin bebek olur, özlü sözler olur böyle muhabbet olmaz ki.
Ben ya safım ya da çok şanslıyım karar veremedim.
Belki biraz çekingen davranıyorsundur dışardan öyle zannediliyordur :)Ki aynı memleketli bi kız var aynı yerden gelin geldik istanbulun bi ilçesinden bir ilçesine yani ama yok yani onla bile konuşamıyorum fazla mı çekingenim kibirli miyim neyim ya ben
Valla bi ailem bi eşimin ailesi bir de eşimin en yakın arkadaşı ve sevgilisiyle görüşüyoruz o da 2 haftada 1 falan onlarda olmasa asosyal olurdum heraldeŞuan korona var tabi biraz ters zaman olmuş yeni arkadasliktan ziyade eskilerle görüşme sağlanıyor bazıları maşallah aynı hız devam da..
Skntili bir doneme denk gelmiş biraz..
Bizim apartmandakiler toplu davet gonderdilerler gelir gelmez
Ya eşimin arkadaşının hanımı da var ve çok pimpiriklibir bahanen olmasına gerek yok çıkabilirsin. çok saçma bir grup olmuş
Çok ta fazla olmasına gerek yok az olsun öz olsun herkesi tanırım içlerine girdim bahçede oldukmu oturururuz sohbet ederiz ama evlere gelme gitme konusunda çok fazla açilmam bu konuda daha seçici olmak lazim boş kalabaligin lüzumu yokValla bi ailem bi eşimin ailesi bir de eşimin en yakın arkadaşı ve sevgilisiyle görüşüyoruz o da 2 haftada 1 falan onlarda olmasa asosyal olurdum heraldeaslında güzel kaynaşırım insanlarla ama ilk iki görüşmede mala bağlıyorum
aman konuşanların halini de görüyoruzKi aynı memleketli bi kız var aynı yerden gelin geldik istanbulun bi ilçesinden bir ilçesine yani ama yok yani onla bile konuşamıyorum fazla mı çekingenim kibirli miyim neyim ya ben
Ben edinmedim lojman kültürünün içine düştüm onlar beni komşu edindiNasıl komşu ediniyorsunuz ya ben bir yıldır farklı bir semtteyim tek bir komşu edinemedim. Fazla mı mesafeliyim soğuk muyum neyim. Valla evde bayılsam kapımı açıcak komşum yok ha
Yeni evlenip taşındığım yer ufak bir yer. Bende sınav iş okul vs telaşlarından sonra ilk defa böyle bir ortama düştüm. Yüz yüze bakıyoruz kimin kime ihtiyaç duyacağını bilemiyorum kötü olma düşüncem de yok ama sohbetler muhabbetlr baydı yüz milyon kez dinledim. Normalde inanılmaz seçiciyim ama burada kafama göre bir çevre de edinemedimÇok ta fazla olmasına gerek yok az olsun öz olsun herkesi tanırım içlerine girdim bahçede oldukmu oturururuz sohbet ederiz ama evlere gelme gitme konusunda çok fazla açilmam bu konuda daha seçici olmak lazim boş kalabaligin lüzumu yok
Neler dönüyor bir bilseniz
Bak benm grubumda hiç böyle birşey yoktu özel günlerde ayarlama yapar gitme işini vs konuşurduk ama ben yinede çıktımYeni evlenip taşındığım yer ufak bir yer. Bende sınav iş okul vs telaşlarından sonra ilk defa böyle bir ortama düştüm. Yüz yüze bakıyoruz kimin kime ihtiyaç duyacağını bilemiyorum kötü olma düşüncem de yok ama sohbetler muhabbetlr baydı yüz milyon kez dinledim. Normalde inanılmaz seçiciyim ama burada kafama göre bir çevre de edinemedim
Bir tane olsa iyiydiÇok ta fazla olmasına gerek yok az olsun öz olsun herkesi tanırım içlerine girdim bahçede oldukmu oturururuz sohbet ederiz ama evlere gelme gitme konusunda çok fazla açilmam bu konuda daha seçici olmak lazim boş kalabaligin lüzumu yok
Benim bi ablam var 3 ay önce yeni yere taşındı alt komşusuyla kanka oldu eski evinde sitedeki kadınlarla günlere katılırdı ama küsmesi tartışması 1 ayı bulmazdıaman konuşanların halini de görüyoruz
bu devirde herkesle mesafeli olmak en iyisi
En çok parkta edibiyoruzNasıl komşu ediniyorsunuz ya ben bir yıldır farklı bir semtteyim tek bir komşu edinemedim. Fazla mı mesafeliyim soğuk muyum neyim. Valla evde bayılsam kapımı açıcak komşum yok ha
Bunun bir de sosyal medya grupları mevcut değil mi? İyi ki yok dediğim sosyal medya hesaplarında da beni niye like'lamadın, mesaj attım niye yazmadın, beni niye takip etmiyorsun versiyonları varmışArdından babamın kuzeni yazmış bu çıkanlar varya bidaha bizle konuşmasın diye
Bunun üstüne babam da çıkmış
Bir ara hem beni hem annemi öyle bir gruba eklemişlerBeni de bir aile grubuna eklediler tüm sülale orda ama ben çoğunu tanımıyorum, köyden falan tanımadığım görmediğim insanların konuşmasını ne diye okuyacağım , çıktım gruptan kimseye birşey demedim
Ardından babamın kuzeni yazmış bu çıkanlar varya bidaha bizle konuşmasın diye
Bunun üstüne babam da çıkmış
Kuzeni babamı arayıp özür diledi sonra barıştılar
Kimse kimseyi çekmek zorunda değil sahiden
Neden bu kadar sinirlendim şuan bilmiyorum
Ben sosyal medyalarda başka isim kullanıyorum kısaltmalı beni bulamıyorlar, bir kişi bile ekli değilBunun bir de sosyal medya grupları mevcut değil mi? İyi ki yok dediğim sosyal medya hesaplarında da beni niye like'lamadın, mesaj attım niye yazmadın, beni niye takip etmiyorsun versiyonları varmış
Sırf bu yüzden küsen akrabalara da gülmemek elde değil, face, insta vs hesap açsam akraba bile eklemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?