• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu whatsap grubu sorunu

bu tip konuların altındaki kılıf uydurma ve yalan önerme fikirleri beni benden alıyor. resmen çevreme şüpheci yaklaşmaya başladım.

istemiyorsan çıkarsın. Bu kadar net, bitti. Çok merak edip soran olursa ilgi alanıma girmiyordu, aktif değildim biliyorsun çıktım derim.

hiçbir mecburiyetin yok. Ekmeğin onlardan gelmiyor. Ama onları düşünerek yalan söylüyorsun. Ahlaken de doğru değil. Onun günahını yüklenmek de doğru değil.

bizim millet ne düşündüğünü ne istediğini net söyleyemiyor. Hep bir karşı taraftakinin duymak istediklerini söylüyoruz. Bu örnekte ben olsam yazarım; çok alakasız şeyler konuşuluyor bana ne karşı apartmanın birinci dairesinin beyinin bel ağrısından..

Bir tane olsa iyiydi 😁 neyse bi ara tatlı yapam da kıza verem 😁 ( dedi ve yapamadı ) 🥲

Benim bi ablam var 3 ay önce yeni yere taşındı alt komşusuyla kanka oldu eski evinde sitedeki kadınlarla günlere katılırdı ama küsmesi tartışması 1 ayı bulmazdı 😁 sırf onun yüzünden komşu fobisi oldu zaten bende 😁
Bı iki tane de olsa lazım birşeye ihtiyacin oluyor acil filan yani komşu da önemli 🥰

Bir tane olsa iyiydi 😁 neyse bi ara tatlı yapam da kıza verem 😁 ( dedi ve yapamadı ) 🥲

Benim bi ablam var 3 ay önce yeni yere taşındı alt komşusuyla kanka oldu eski evinde sitedeki kadınlarla günlere katılırdı ama küsmesi tartışması 1 ayı bulmazdı 😁 sırf onun yüzünden komşu fobisi oldu zaten bende 😁
fazla muhattap tez ayrılık derler😂

bu tip konuların altındaki kılıf uydurma ve yalan önerme fikirleri beni benden alıyor. resmen çevreme şüpheci yaklaşmaya başladım.

istemiyorsan çıkarsın. Bu kadar net, bitti. Çok merak edip soran olursa ilgi alanıma girmiyordu, aktif değildim biliyorsun çıktım derim.

hiçbir mecburiyetin yok. Ekmeğin onlardan gelmiyor. Ama onları düşünerek yalan söylüyorsun. Ahlaken de doğru değil. Onun günahını yüklenmek de doğru değil.

bizim millet ne düşündüğünü ne istediğini net söyleyemiyor. Hep bir karşı taraftakinin duymak istediklerini söylüyoruz. Bu örnekte ben olsam yazarım; çok alakasız şeyler konuşuluyor bana ne karşı apartmanın birinci dairesinin beyinin bel ağrısından..
Ya öyle tabi bi kargom gelse ya kapıda kalır yada şubede kalır bi tanede olsa istiyorum arkadaş aslında

Grupta büyük bi kaos verken o sırada çıkın, arada kaynar :KK53:
Aylardır çok karışmıyorum sohbetlerine özellikle aşağıda gördüklerinde sen yaşıyor musun diyorlar 🤦‍♀️ kargo vs bir çok konuda yardımları oldu inkar edemem bu yüzden zaten çıkamıyorum işin içinden saçma gelebilir.

En çok parkta edibiyoruz
Apartman wa ını ben kurdum. Tanıştığıma dilerseniz ekleyeyim diyorum. Bisey lazım olsa soruyoruz gruptan. İnsanız muhakkak Bi eksik oluyor evde. Danısıyoruz konuduyoruz ilanlar vs oluyor. Apartman grupları sayesinde bir cocugun hayatı kürtulmuştu mesela. Acil durum oluşmuştu gruplardan haberleşince Dr olan olay yerine koşmuştu falan
Dedikodu olmasa komşulukta bir kötülük yok.
Komşuluk olayını hiç sevmeyen bir grup var onlara anlam veremiyorum. Ayyyh hiç olmasın komşu diyorlar. Ya niye olmasın. Bi günaydın demek Bi merhabalaşnak kötü mü?
Keşke her grup bu kadar amacına uygun kullanılsa😅 inanın komşuluk olayına karşı değilim kesinlikle insan insana muhtaç hele ki gurbette yaşıyorsak. Ben çocuk tedavisi vs konularında biraz yıprandım az çok konuya hakim oldukları için sürekli beni bunalttılar sorular sorarak bu yüzden piskolojik açıdan bir detoksa ihtiyacım var🙈

Ben sosyal medyalarimi kaparltirken acaba herşeyden geri kalıyor miyim diye düşünmüştüm. Kapattım ve hayatımda hiçbir şeyden geri kalmadim. Çıkın gitsin

sorunu anlayamadım

bizde de var öyle bir grup

yani yazmayanın boğazına sarılmıyorlar

kandil mesajı da atıyorlar arada dedikodu mesajı da atıyorlar

canım istemeyince cevap yazmıyorum

hatta çocukların da var grubu

oğlum "aman, bunlar boş konuşuyor" deyip okumadan geçiyor kendi grubunda

10 yaşındaki çocuk bunu yönetebiliyor

sizin bunu dert edinip konu açmanız ilginç geldi

çıkmak istiyorsanız çıkarsınız da telefonumda onlarca grup var çeşit çeşit insanlardan oluşan istemezsem okumam ha karşı apartmana ambulans geldiğini okursam da rahatsız olmam

Bu arada dedikoduyu yazılı yapacak cesaret nasıl geliyor insanlar biri bana anlatsın.
Whatapp grubunda kedi olur, şirin bebek olur, özlü sözler olur böyle muhabbet olmaz ki.

Ben ya safım ya da çok şanslıyım karar veremedim. 🧐

dedikodu dediğin mesela bizim bloğun altında depoda bir hayvan kokusu var başka duyan var mı yazıyor birisi

öbürü diyor ki X komşunu çocukları evcilin tuvaletini temizlememiş de ondan olmuş açtılar havalandırdılar

A blokta X hanım korona olmuş yöneticiye ilettik yeniden ilaçlama yaptıracak vs

şimdi bunlar dedikodu değil yaşamdan alıntı ve aleni olmasında sıkıntı yok

ama işte "X hanım işe gidiyorum diye çıkmış da kv si alt sokakta görmüş, akşam da tartışma sesleri bize kadar geldi" yazarsa olmaz tabii :KK62: :KK62:

sosyal medya detoksu/orucu yapıyorum deyip cikiyorum gruplardan genelde
ya da bu aralar ..... yoğunlaşmam gerekiyor, kusura bakmayın, muhabbetinize doyum olmuyor, bayyy

En çok parkta edibiyoruz
Apartman wa ını ben kurdum. Tanıştığıma dilerseniz ekleyeyim diyorum. Bisey lazım olsa soruyoruz gruptan. İnsanız muhakkak Bi eksik oluyor evde. Danısıyoruz konuduyoruz ilanlar vs oluyor. Apartman grupları sayesinde bir cocugun hayatı kürtulmuştu mesela. Acil durum oluşmuştu gruplardan haberleşince Dr olan olay yerine koşmuştu falan
Dedikodu olmasa komşulukta bir kötülük yok.
Komşuluk olayını hiç sevmeyen bir grup var onlara anlam veremiyorum. Ayyyh hiç olmasın komşu diyorlar. Ya niye olmasın. Bi günaydın demek Bi merhabalaşnak kötü mü?
Olsun tabi de bu ayari herkes tutturamıyor, sorun burda.

Çok fazla grubum var takip etmekte zorlanıyorum diyerek çıkıyorum ben gereksizlerden.

Back