Ehehejej :d insanlara her daim komşuları ile yüz-göz olmamalarını tavsiye ederim hiçbir zaman da olmadım bir şey de kaybetmedim. Grubu sessize alın olsun bitsin. Yazılanları merak ediyorsanız gece bakarsınız ki bence ona da bakmayın.Size niye okumuyorsun derlerse de çok yoğunum vs diyin. Zamanla kendinizi unutturarak uzaklaşın.Saçma belki ama komşularla araya biraz mesafe koymaya karar verdim daha önce de meraklı komşumla ilgili konu açmıştım. Ben çokta keyif almadığım saçma bulduğum ve beni niye dahil ettiklerini de anlamadığım bir grubun içindeyim. Ve çıkamıyorum yani nasıl çıksam beceremedimsitede ne oluyor ne bitiyor istemesemde buradan öğreniyorum.(akşam karşı apartmana ambulans gelmiş 1. Katın kocasının beli tutulmuş bize neysee) bu ve daha saçma sapan bir dolu şey dönüyor grupta.
Benim yanımda yada grubtan herkesle ilgili dedikodu yapılıyor ben olmadığım zaman da benim ki yapılır düşüncesindeyim hatta kulağıma geliyor. Modumu düşüren şeylerden uzaklaşma kararı aldım en çok düşürün insanlarda var bu grupta pat diye çıkamadım takılıyorum sessize alıp. Nasıl bahane bulsam da çıksam?
telefonumu güncelledim wp silindi yeniden yükledim de zaten öyle olunca bireysel mesajlar kalıyor ama gruplardan otomatik çıkış yapıyorSaçma belki ama komşularla araya biraz mesafe koymaya karar verdim daha önce de meraklı komşumla ilgili konu açmıştım. Ben çokta keyif almadığım saçma bulduğum ve beni niye dahil ettiklerini de anlamadığım bir grubun içindeyim. Ve çıkamıyorum yani nasıl çıksam beceremedimsitede ne oluyor ne bitiyor istemesemde buradan öğreniyorum.(akşam karşı apartmana ambulans gelmiş 1. Katın kocasının beli tutulmuş bize neysee) bu ve daha saçma sapan bir dolu şey dönüyor grupta.
Benim yanımda yada grubtan herkesle ilgili dedikodu yapılıyor ben olmadığım zaman da benim ki yapılır düşüncesindeyim hatta kulağıma geliyor. Modumu düşüren şeylerden uzaklaşma kararı aldım en çok düşürün insanlarda var bu grupta pat diye çıkamadım takılıyorum sessize alıp. Nasıl bahane bulsam da çıksam?
Bir tane bilemi :)Nasıl komşu ediniyorsunuz ya ben bir yıldır farklı bir semtteyim tek bir komşu edinemedim. Fazla mı mesafeliyim soğuk muyum neyim. Valla evde bayılsam kapımı açıcak komşum yok ha
Bi üst katımdaki kız var adını bile kurbanda et getirdiğinde öğrendim ki anca merdivende görürsek merhabalaşıyoruzBir tane bilemi :)
bunu ben mi yazdım diye düşündüm bir anNasıl komşu ediniyorsunuz ya ben bir yıldır farklı bir semtteyim tek bir komşu edinemedim. Fazla mı mesafeliyim soğuk muyum neyim. Valla evde bayılsam kapımı açıcak komşum yok ha
Şuan korona var tabi biraz ters zaman olmuş yeni arkadasliktan ziyade eskilerle görüşme sağlanıyor bazıları maşallah aynı hız devam da..Bi üst katımdaki kız var adını bile kurbanda et getirdiğinde öğrendim ki anca merdivende görürsek merhabalaşıyoruz
Onu düşündüm şak diye geri eklerler uyanıklar maşallahtelefonumu güncelledim wp silindi yeniden yükledim de zaten öyle olunca bireysel mesajlar kalıyor ama gruplardan otomatik çıkış yapıyor
Ki aynı memleketli bi kız var aynı yerden gelin geldik istanbulun bi ilçesinden bir ilçesine yani ama yok yani onla bile konuşamıyorum fazla mı çekingenim kibirli miyim neyim ya benbunu ben mi yazdım diye düşündüm bir an
5 senedir aynı yerdeyim selam sabah arada çok nadir bir kişiyle kahve içmek haricinde hiç yakın olduğum komşum yok
Konu sahibi gruptan bi süre sonra çık bence konuşmaları da takip etme sorarlarsa da sildim uygulamayı de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?