• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu whatsap grubu sorunu

Bu arada dedikoduyu yazılı yapacak cesaret nasıl geliyor insanlar biri bana anlatsın.
Whatapp grubunda kedi olur, şirin bebek olur, özlü sözler olur böyle muhabbet olmaz ki.

Ben ya safım ya da çok şanslıyım karar veremedim. 🧐
Neler dönüyor bir bilseniz 😅🤦‍♀️

Ki aynı memleketli bi kız var aynı yerden gelin geldik istanbulun bi ilçesinden bir ilçesine yani ama yok yani onla bile konuşamıyorum fazla mı çekingenim kibirli miyim neyim ya ben 😒
Belki biraz çekingen davranıyorsundur dışardan öyle zannediliyordur :)

Şuan korona var tabi biraz ters zaman olmuş yeni arkadasliktan ziyade eskilerle görüşme sağlanıyor bazıları maşallah aynı hız devam da..
Skntili bir doneme denk gelmiş biraz..
Bizim apartmandakiler toplu davet gonderdilerler gelir gelmez 😁
Valla bi ailem bi eşimin ailesi bir de eşimin en yakın arkadaşı ve sevgilisiyle görüşüyoruz o da 2 haftada 1 falan onlarda olmasa asosyal olurdum heralde 😁😁 aslında güzel kaynaşırım insanlarla ama ilk iki görüşmede mala bağlıyorum 😁

• Komik
Reactions: H M
Valla bi ailem bi eşimin ailesi bir de eşimin en yakın arkadaşı ve sevgilisiyle görüşüyoruz o da 2 haftada 1 falan onlarda olmasa asosyal olurdum heralde 😁😁 aslında güzel kaynaşırım insanlarla ama ilk iki görüşmede mala bağlıyorum 😁
Çok ta fazla olmasına gerek yok az olsun öz olsun herkesi tanırım içlerine girdim bahçede oldukmu oturururuz sohbet ederiz ama evlere gelme gitme konusunda çok fazla açilmam bu konuda daha seçici olmak lazim boş kalabaligin lüzumu yok🥰

Nasıl komşu ediniyorsunuz ya ben bir yıldır farklı bir semtteyim tek bir komşu edinemedim. Fazla mı mesafeliyim soğuk muyum neyim. Valla evde bayılsam kapımı açıcak komşum yok ha 🤦🏻‍♀️
Ben edinmedim lojman kültürünün içine düştüm onlar beni komşu edindi😂 hep sınır koyuyordum ama korona dolayısıyla aşağıda falan görünce sohbetten kaçamadım olay buralara kadar geldi🙆😅

Ben de diyordum ki apartmana gece girip sabah çıkan biri olarak nasıl herkes her şeyimi biliyor. Böyle işsizler yüzündenmiş. Onları iş-kur sitesine yönlendirmek lazım. Resmen ülkenin sırtında kene gibiler.

Çok ta fazla olmasına gerek yok az olsun öz olsun herkesi tanırım içlerine girdim bahçede oldukmu oturururuz sohbet ederiz ama evlere gelme gitme konusunda çok fazla açilmam bu konuda daha seçici olmak lazim boş kalabaligin lüzumu yok🥰
Yeni evlenip taşındığım yer ufak bir yer. Bende sınav iş okul vs telaşlarından sonra ilk defa böyle bir ortama düştüm. Yüz yüze bakıyoruz kimin kime ihtiyaç duyacağını bilemiyorum kötü olma düşüncem de yok ama sohbetler muhabbetlr baydı yüz milyon kez dinledim. Normalde inanılmaz seçiciyim ama burada kafama göre bir çevre de edinemedim 🤦‍♀️

• Beğen
Reactions: H M
Yeni evlenip taşındığım yer ufak bir yer. Bende sınav iş okul vs telaşlarından sonra ilk defa böyle bir ortama düştüm. Yüz yüze bakıyoruz kimin kime ihtiyaç duyacağını bilemiyorum kötü olma düşüncem de yok ama sohbetler muhabbetlr baydı yüz milyon kez dinledim. Normalde inanılmaz seçiciyim ama burada kafama göre bir çevre de edinemedim 🤦‍♀️
Bak benm grubumda hiç böyle birşey yoktu özel günlerde ayarlama yapar gitme işini vs konuşurduk ama ben yinede çıktım
Çünkü önce tanımak isterim sora orda durmak isterim.
Yani eyvallah demek zorunda değilsin çik gitsin kafana uymuuyorsa
Sonra daha çok sorun yaşarsın
Bukadar da problem edilcek mesele değil görüşmek isteyenle yine gorusursun

Bir tane olsa iyiydi 😁 neyse bi ara tatlı yapam da kıza verem 😁 ( dedi ve yapamadı ) 🥲
aman konuşanların halini de görüyoruz 🤣
bu devirde herkesle mesafeli olmak en iyisi
Benim bi ablam var 3 ay önce yeni yere taşındı alt komşusuyla kanka oldu eski evinde sitedeki kadınlarla günlere katılırdı ama küsmesi tartışması 1 ayı bulmazdı 😁 sırf onun yüzünden komşu fobisi oldu zaten bende 😁

Komşu komşunun külüne muhtaçtır eskide kalmış duvar yazısı oldu, artık genelde komşular dedikodu, laf taşıma dışında bir şey yapmıyor, faydadan çok zararları var, o yüzden şahsen komşu edinmem, komşulara telefon numaramı da vermem, yaklaşık 10 yıldır oturduğum sokakta birkaç kişi dışında kimsenin ismini bile bilmiyorum, apartmandaki komşuları da ismen bilirim o kadar.

Bu zamanda kimseyle samimi olunmaz şahsen, whatsapp grubunda dedikodu dönüyorsa direkt çıkın, kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz.

Beni de bir aile grubuna eklediler tüm sülale orda ama ben çoğunu tanımıyorum, köyden falan tanımadığım görmediğim insanların konuşmasını ne diye okuyacağım , çıktım gruptan kimseye birşey demedim
Ardından babamın kuzeni yazmış bu çıkanlar varya bidaha bizle konuşmasın diye
Bunun üstüne babam da çıkmış
Kuzeni babamı arayıp özür diledi sonra barıştılar
Kimse kimseyi çekmek zorunda değil sahiden
Neden bu kadar sinirlendim şuan bilmiyorum 😂

Bahane bulmanıza gerek yok direkt çıkın gitsin ben öyle yapıyorum 🤭 bir bakıyorum x kişisi whatsapp grubuna eklemiş ertesi gün cıkıyorum acıklama yapmak zorunda değilim.

Nasıl komşu ediniyorsunuz ya ben bir yıldır farklı bir semtteyim tek bir komşu edinemedim. Fazla mı mesafeliyim soğuk muyum neyim. Valla evde bayılsam kapımı açıcak komşum yok ha 🤦🏻‍♀️
En çok parkta edibiyoruz
Apartman wa ını ben kurdum. Tanıştığıma dilerseniz ekleyeyim diyorum. Bisey lazım olsa soruyoruz gruptan. İnsanız muhakkak Bi eksik oluyor evde. Danısıyoruz konuduyoruz ilanlar vs oluyor. Apartman grupları sayesinde bir cocugun hayatı kürtulmuştu mesela. Acil durum oluşmuştu gruplardan haberleşince Dr olan olay yerine koşmuştu falan
Dedikodu olmasa komşulukta bir kötülük yok.
Komşuluk olayını hiç sevmeyen bir grup var onlara anlam veremiyorum. Ayyyh hiç olmasın komşu diyorlar. Ya niye olmasın. Bi günaydın demek Bi merhabalaşnak kötü mü?

Bunun bir de sosyal medya grupları mevcut değil mi? İyi ki yok dediğim sosyal medya hesaplarında da beni niye like'lamadın, mesaj attım niye yazmadın, beni niye takip etmiyorsun versiyonları varmış🤣
Sırf bu yüzden küsen akrabalara da gülmemek elde değil, face, insta vs hesap açsam akraba bile eklemem😌

Beni de bir aile grubuna eklediler tüm sülale orda ama ben çoğunu tanımıyorum, köyden falan tanımadığım görmediğim insanların konuşmasını ne diye okuyacağım , çıktım gruptan kimseye birşey demedim
Kuzeni babamı arayıp özür diledi sonra barıştılar
Kimse kimseyi çekmek zorunda değil sahiden
Neden bu kadar sinirlendim şuan bilmiyorum 😂
Bir ara hem beni hem annemi öyle bir gruba eklemişler 😁 150 kişi filan var hatta biraz daha fazla çoğunu tanımıyoruz bile birde telefon numarası uluorta görünüyor hatta bir kişi aramıştı 😁 yabancı olunca bakmadım tabi gruptan biriydi tek tek bakmıştım 24 saat sonra cıktık gruptan.

Bunun bir de sosyal medya grupları mevcut değil mi? İyi ki yok dediğim sosyal medya hesaplarında da beni niye like'lamadın, mesaj attım niye yazmadın, beni niye takip etmiyorsun versiyonları varmış🤣
Sırf bu yüzden küsen akrabalara da gülmemek elde değil, face, insta vs hesap açsam akraba bile eklemem😌
Ben sosyal medyalarda başka isim kullanıyorum kısaltmalı beni bulamıyorlar, bir kişi bile ekli değil 😂

Back