• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşu sorunu

Benimkide ayni kac kere uyardm anlamadi o halilari yolluklari hergun silkeler cam acamiyorum temizlik hastasi ama kiraciydi ev sahibine soyledim en sonunda oda uyardi bikacgun duzeldi simdi gene ayni sabrediyorum 15gun sonra kendi evime tasincam insallah sirf o komsudan artik biktigim icin en ust kattan ev aldim.

Benimkide ayni kac kere uyardm anlamadi o halilari yolluklari hergun silkeler cam acamiyorum temizlik hastasi ama kiraciydi ev sahibine soyledim en sonunda oda uyardi bikacgun duzeldi simdi gene ayni sabrediyorum 15gun sonra kendi evime tasincam insallah sirf o komsudan artik biktigim icin en ust kattan ev aldim.
Benim taşınma imkanımda yok evide satamayız kayınpederin offf nereye kadar çekcez bilmiyom allah yardım etsin hayır bi de haklı gibi ne laflar ne laflar çok zoruma gitti valla allaha havale ettim nerden geldiğim belli değilmiş ne ayıp sen beni ne taniyonki

Arkadaşlarım gündüz gündüz moralim çok bozuldu sinirlerim tavan yaptı ben şimdi 4 katlı binanın birinci katında oturuyorum bir katta dört daire var altımızdada üç kat dükkan var dükkanların büyük olması için sadece birinci kattaki lerr ait yani evimizden çıķılan balkon var biz burda oturuyoru çamaşır asıyoruz işte balkon sefası en üstteki komşunun sürekli sofra bezi sirkelemesi çekirdek kabukları çamaşır düşürmesi kilim vs çırpması bıktık artık kaç sefer uyardık anlamıyo çocuğuda oyuncak saç lastiği ne bulduysa atmış kiracıxan onları istedi bende verme sürekli sürekli atıyolar dedim açtı ağzını neler saydı bana nerden geldiğim belli değilmiş gece kondudan gelmişim apartmanda oturmayı bilmiyomuşum bundan sonra çöpleri kafamxan aşşağı atçakmış orası ortak malmış (tadilat gerekince bize ne orası sizin para veremeyiz derler ) daha neler saydı ne yapmam lazım sinirden oturdum ağlıyorum yönetici eşim bu arada lütfen akıl verin bana uzun oldu kusura bakmayın
onca lafı sayan kendısı :D
kendısının nerden geldıgı cok bellı masallah ç,ngene ya
muhattap olma gerekırse yoneetıcıye sıkayet et
kendısı geldıgınde acma kapıyı

Kendisi apartman kurallarını ihlal ediyor sonra size hakarette bulunuyor?doğru mu anladım bilmiyorum fakat çok görgüsüz biri olduğu kesin.Şikayet edin tatlı dilden anlamıyorsa çekmek zorunda değilsiniz.

Aşağıya bişeyler attıuklarında fotoğraflayıp belediyeye gidin. Zabıtalar gelip tutanak tutuyor hatta gerekirse komşulara para cezası kesebiliyorlar. Yani komşuların halı sirkelemesi, bişeyler atması, diğer kişileri rahatsız etmesi kanunlarda suçtur.

Kendisine uyarıda bulunun, attığı herşeyi fotoğraflayıp belediyeye kanıt oalrak sunup şikayet edeceğinizi söyleyin. Sonra da çayınızı alıp balkonda oturun ve keyifle bişey atmasını bekleyin.
Arkadaş neler yapmanız gerektiğini yazmış, ev sahibi olması hiçbir şeyi değiştirmez. Cezayı ödeyince aklı başına gelir.

Ben döverdim.Evine girmeden kolumu uzatarak kendisini evin içinden apartmana çekmek suretiyle (haneye tecavüz suçundan başıma dert açılmaması adına) öyle bir döverdim öyle bir döverdim öyle bi döverdim..... Artık onun bi üst komşusu yetişirse alırdı elimden belki.Bu tür ağzından çıkanı kulağı duymayan insanlara tepkimi bu yönde belli ediyorum.Ama konuşma yanlısı olan insanları hiç kırmam.Kişiye göre yani.Varsa öyle bi imkanın,saçını başını yol derim ben. (dairesine adım atmadan tebii) :KK69:

İnsanlar çok rezil ya... Allah sabır versin.2. sınıf insan çok. sınıflara ayırıncada laf oluyor ya neyse.

Back
X