Komşu gürültüsünden bıktım

Sorun sanki bizde butun gurultuleri biz yapiyomusuz gibi soyledikleri tek cvp begenmiyosan git mustakile bende biliyorum gitmeyi ama sartlar el vermiyo bu binada son 1 senem kaldi kurtulacam ins ama gittigim yerde ayni olursa napacam bilmiyorum

Bu büyük bir sorun ve çözümü yok malesef. Biz de bu konudan muzdaribiz.
İşin kötüsü gürültü yaptıklarını asla kabul etmiyor bu tipler.
Bizim hassas olduğumuzu söyleyip zeytinyağı gibi üste çıkıyorlar.
Benim üstümdeki şuan saat 23:50 hala çocuğu koşuyor.
Birşeyler atıyor yere.
Gümbürt diye yere bir şey düşüyor hopluyoruz yerimizden ya da uykudan uyanıyoruz..
Kadın desen güm güm yere vura vura yürüyor gecenin ikisine kadar yürüyor abartısız.
Bir de rahatsızlığımı söyleyince komşulara gidip ağlamış uhuhuu benim paşa oğlum dokuzda yatar diye.
Hem yalancı hem iftiracı cirkefin teki.
Uğraşsak ugrasilacak tip değiller karı koca değişik.
Çocuklara anlayışım sonsuz yanlış anlaşılmasın.
Ama bir tane çocuğu var ve okula başlayacak.
Çok da küçük değil. Yani en azından gecenin yarısında oyuncak atıp durdurulamayacak kadar küçük değil.
Kadının gündüz yaptığı temizlik seanslarını ve silkeleme olaylarını saymıyorum.
Abartısız gün aşırı bazen hergun 4-5 saat süpürge çekip vileda çeviriyor.
Artık ahım mi tuttu nedir. Bugün çekerken süpürgesi bozuldu.
Kadın çıldırdı.
Çünkü dört saatlik temizlik seansı iki saatte kaliverdi.
Yazık çocuğu birşeyler sordu parcalariiiim seniii diye nasıl bağırdı çocuğa.
Onbirde başladığı temizlik ikiye doğru kesildi ama saat beşe kadar makineyle cebellesti.
Açıp azıcık çekiyo makine küt kesiliyor.
Yazık bazen acıyorum haline cidden hasta ve takıntılı.

Ama ben ne yapayım?
Evimi çok severken evimden soğudum cidden.
Kendi evim ama en üst kata kiraya çıkmayı bile düşünüyoruz.
Kaç kişi geldi üstüme gürültülusu de geldi ama böylesini görmedim.
Kabus gibi bu tipler.
Allah bir bir çıkartsın yaptığı her zulümü. Zulüm diyorum artık ki öyle.
Komşuluk hakkım haram olsun.

Ev sizin ise yalıtım yaptırın. Tavana daha maliyetli ama yere yaptırmak çok kolay.

Vay be gercek miymis onlar? Ben filmlerde oluyo saniyodum

Sizinkinin ayni versiyonu ben bekarken annenlerin altinda otururdu ve illallah etmistik artik kadinin ev kirlendi diye gecirdigi sinir krizlerinden cocuklara ettigi hakaret ve kufurlerden. Her gelen misafirimiz bu kadin hasta mi niye bu kadar bagiriryor diye sorardi. Ustune ustluk bizim evde cocuk yoktu ama bi cocuklu misafir gelse hemen gorevliyi gonderirdi ses yapiyolar diye sikayete. Ne soylediysek anlamadi ve annemler evi satip baska bi yere tasindi sonunda. Allah alt katinda oturana sabir versin deyip xikti gittiler mecbur.

1,5 yıldır aynı evde yaşıyorum
En başlarda apartman yeni olduğundan çok az insan vardı
Ama artık tüm daireler dolu
Ve duvarları incecik yapmışlar resmen
Afedersiniz ama aylardır yatak odamızda yatamıyoruz
Yan dairemizde bir kadın kızıyla yaşıyor, kızı 4 5 yaşında ama inanılmaz gürültü yapıyor, kadın da sürekli kızına bağırıyor 1e kadar uyumuyorlar.
Dün gece hatta aylardır yaşadığımız durum ise üst kattaki komşumuz.... Küçük bebekleri var, inanır mısınız gece 3 e kadar sesleri asla kesilmiyor. Hep bir tıkırtı , hep bi evin içinde koşmaca. Kadınla adam birbirlerine yüksek sesle bağırıyorlar, çocuk eline bir şey alıyor pat pat pat vuruyor. Yemin ederim sanki bizim evde oluyor tüm bunlar. Dün sinirden ağlayacaktım ya gece saat 1 olmuş uykudan uyandım. Sürekli misafirleri var. Sürekli bir gürültü evde.
Gerçekten yıldım artık ya. Daha iyi bir ev bulacağımı bilsem defolup giderdim o cehennemden.

her zıpladığınzda vursanız tavana ya da kapılarına çıksanız?
kavga çıkartsanız?

Ben de o niyetle kaç kez taşındım ama çare bulamadım gerçi en üst kat iyiydi ama orda da çok üşüdüm.yine de en üst kat olacak bi dahakine tercihim.gece yatmak bilmeyen insanları ben de anlamıyorum bir de yatma seansına başlayıp bir saat yatak odasına girip çıkan mobilya ittirenler.. vallahi anlamıyorum.. kendim gibi komşuşara neden denk gelemiyorum bilmiyorum

Bunu bende çok isterdim. Evde resmen çıtımız çıkmıyor ya.
Hele ki saat 10dan sonra asla ama asla süpürge çalıştırmam, gürültü yapmam, televizyonun sesini bile kısarım o derece.
Hiç düşünmüyorlar işe giden var mı erken kalkan var mı ya da hastası olan var mı diye.
Beddua gibi olacak belki ama Allah onlara da aynısını yaşatsın ve anlasınlar nasıl bir şey olduğunu diye dua ediyorum.

her zıpladığınzda vursanız tavana ya da kapılarına çıksanız?
kavga çıkartsanız?
Maalesef diyorum ya çirkef insanlar.
Binada görüştüğü herkese benim kocanın huyu kötüdür sağı solu belli olmaz demiş heralde ki beni her gören ya kutupsumrusu bulaşma boşver onun kocası tuhaf, sinirli,asabi deyip duruyor.
Bir defa uyarmak için çıktım bir kere de silkememesi için uyardim.
Görüştüğü kişilere ağlayıp benim bagirdigimi aslında çocuğunun dokuzda yattığını, babası gelince hiç oynamayacakmiymisi söyleyip kötülemiş beni.
Denge yoksunj. Artık biz de kendi haline bıraktık.
Haberlerde neler duyuyoruz.
Ama elbet onlarada kendilerinden bin beter belâlilarını musallat edecek de Rabbim burunlarının ucunu dışarı çıkartamayacaklar.
Gün olur devran döner.
Eden bulur nasılsa.
Ben Allaha havale ettim.
İmkan bulursam da üst kata taşınır rahatlarım belki.
Ama o benim gibi alt komşuyu bir daha asla bulamaz. Arattirir Rabbim.
Medeniyetten yoksun insanlar apartmanda yaşayınca böyle oluyor.
Olan bizim gibi toplumsal ve ahlak kurallarına uyan sakin insanlara oluyor.

ya ben napayım üst katımda bateri gitar calmalar bagra bagra sarkı söylemeler hemde bu adamlar 30 35 yaslarında
;(

Üst kattakinin almancı akra
ya ben napayım üst katımda bateri gitar calmalar bagra bagra sarkı söylemeler hemde bu adamlar 30 35 yaslarında
;(
Terbiyesiz insanlar ya uyarınca da araız arsız cevap verirler. Bugün üst katta benim almancı rap müzik bangır bangır açmışlar dinlemek zorumda mıyım çıktım yukarı diyo ki gündüz bu saatte istediğimizi yaparız gençler dinlemesin mi yas mı var cenaze mi var allah allah diyo. Valla hakkım haram olsun Başka da bişe diyemiyorum ama bundan sonra habire güvenliği arıcam polis arıcam

Valla ben de diyorum kadına benim sesim size gelmiyosa ben de katlanmak istemiyorum yani en doğal hakkım ne saçma insanlar ya bi de gündüz istediklerini yapabileceklerini söylüyolar dedim geçen gece 2de uykumdan sıçradım kahkahalarınızla.ondan sonra bi geri adım attı o konuda haklısınız oğlum terfi aldı onu kutladık diyo.insanların gecesi gündüzü yok ya.bi de liseye giden çocukların evde koşturabileceklerini savunuyolar.dedim benim boyum kadar ne çocuğu ama gel de anlat

Heryerde gürültüden şikayet ettiğinize göre siz sanki şöyle tık sesi gelse sopayla tak tak vuran tip gibi canlandınız gözümde

Terbiye küçükken başlar da neyse. Annemler en üst kattaydı ben evlenmeden. Kardeşim de lise cağlarında pat küt yürüyor kapıları çarpıyor. Valla hiç de canım cicim kardeşim demedik. Topuğuna vurarak bam güm yürüyordu o da söyleye söyleye duzelttirdik. Ih mıh etti ama düzeltti yani. En üst kattayız aman bize ne biz rahatız nasılsa demedik hiç. Müstakil evde büyüdük öncesinde orda bile evin içinde at koşturmuyorduk. Yeni nesil çocuklarının ver eline tableti, izlet tv yi çocuk ışıklı ekrandan gözünü bir alınca coşuyor. Tutamıyorsunuz. Acıyorum böyle yetişen çocuklara. Ama gündüz ev müze kalacak ya anneler rahat edecek ya o çocuklar nasıl oyalanirsa oyalansin hiç önemli değil.

Heryerde gürültüden şikayet ettiğinize göre siz sanki şöyle tık sesi gelse sopayla tak tak vuran tip gibi canlandınız gözümde
Bundan önceki 28 yıllık hayatımda komşu gürültüsü ne bilmiyodum 2 senedir kabus gibi beni buluyor saygısız ve gürültülü insanlar desek daha doğru olur

ara....
gece ya da gndüz ne farkeder,
kimse kimsenin sesine katlanmak zorunda değil

canım biz 2.5 yıldır oturuyoruz onlarında bizimde kendi evimiz komşulukta kırgınlık olmasın diye ses etmiyoruz ilk zamanlar bebektı ogum uyku saatıne denk gelıyordu deliriyordum ama birşey demedim.dahada dememeye çalışıyoruz ya sabır dıyerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…