Ya bunların ortaokula ve liseye giden çocukları var mesela ama gece 1de 2de hep beraber hareket halindeler ne enerji yarebbim yaa babaları saat 10 yatağa kon demiyor mu bunlara hiç uyarıyor musunuz siz vallahi uyarmaya ben utanıyorum gerçekten+1 terlik yerine beton mu giyiyorlar diye merhaba komşu terliklerinize bakabilir miyim demek geçiyor içimden. Hele parke ise daha bir gümlüyor. Ben gece 22.00-02.00 arası paldır küldür iş yapma ve yürüyüp kapı çarpma ile yaşıyorum. Evlerinin planını değiştirmişler, herkesin mutfağı onların oturma odası bizim oturma odamız onların mutfağının altına geliyor. Çocuğumuz bir huzurlu uyku göremedi sayelerinde çünkü oturma odaları ile çocuk odaları bitişik. Onlar gecenin köründe mutfakta pat küt yaptıkça çocuk odadan kalkıp geliyor. Yatak odasında eşya çekip paldır küldür yürüme ve kapı çarpmalardan yüksek sesle konuşmalardan bahsetmiyorum bile.
Sizin gibi biz de dertliyiz
Valla sizin yerinizde olsam asansöre yazı asardım ya da gidip derdim yani ayıp artık yani burda cevap bile veremez utanması lazım normal insanınUyarsam uyarılmıyoda :) yapmayınmı deyim bağırmayın mı deyim. :)
Uyardık ama umursamıyorlar, yapacak bir şey yokmuş, çekecekmişiz.Ya bunların ortaokula ve liseye giden çocukları var mesela ama gece 1de 2de hep beraber hareket halindeler ne enerji yarebbim yaa babaları saat 10 yatağa kon demiyor mu bunlara hiç uyarıyor musunuz siz vallahi uyarmaya ben utanıyorum gerçekten
Ben İstanbul’da siyavuşpaşa da oturmuştum soğanlı otobüslerinin son durağı idi. Çavuşpaşa idi mahallenin aldı. Orada evimin karşısında 2 katlı müstakil evler vardı ve fiyatları uygundu . Hayrandım o evlere. İşe 2,5 saatte gidiyordum oradan tek sıkıntısı buydu. :) müstakil olamasada belki dubleks bir daire Yada en üst katta oturmak çare olabilir derdinize .Ya işte keşke yaa kimsenin zerre sesini duymak istemiyorum artık
Valla doğru diyon , ruh hastası değilse cevap vermemeliValla sizin yerinizde olsam asansöre yazı asardım ya da gidip derdim yani ayıp artık yani burda cevap bile veremez utanması lazım normal insanın
Zaten artık arakat istemiyorum en üst kat gerçekten soğuk oluyor baya ama alttaki insansa eğer pek bi gürültü sıkıntısı olmaz.Ben İstanbul’da siyavuşpaşa da oturmuştum soğanlı otobüslerinin son durağı idi. Çavuşpaşa idi mahallenin aldı. Orada evimin karşısında 2 katlı müstakil evler vardı ve fiyatları uygundu . Hayrandım o evlere. İşe 2,5 saatte gidiyordum oradan tek sıkıntısı buydu. :) müstakil olamasada belki dubleks bir daire Yada en üst katta oturmak çare olabilir derdinize .
Ya böyle insanlar hiç hak da düşünmüyor heralde yaa kimse kimsenin gürültüsünü çekmek zorunda değil allah allah yaa terbiyesizlerUyardık ama umursamıyorlar, yapacak bir şey yokmuş, çekecekmişiz.
Ayyy sesli güldüm annem dio noldu neye gülüyonValla heralde alttaki ben yapıyorum zannediyo , üsttekide ben zannediyor . Bende anlamadım banamı nispet yapıyolardır nedir?
Birgün ikisinede gidicem bacım valla ben değilim volumü kısın artık lütfen diye :)
Of yaa aynı işte çocukları da kendileri de uyumuyo. Ben aşırı sinirleniyorum ve artık ses yoksa da dinliyorum strese giriyorum evde yokken bile evi düşünüyorum evimden nefret ediyorum resmenAyni dertten bende muzdaribim bizim binadakilerde gece 12.00 gecinci tvnin sesi son ses kosmalar kahkahalar bagirarak konusmalar havada ucucuyo tabi bu gurultude anca gece 2 veya 3 uyuyabiliyorum onlar yatinci bu da yetmezmis gibi sabah 7 tekrar ayni gurultu basliyo
İşte algı yanlış apartmanda yaşadığımız için dikkatli davranmalıyız. Davranamayan gitsin müstakil ev bulsun parası yetiyosaAl benden de o kadar. Bizim apartman in iç projesi farklı. Benim yatak odası nin üstü mutfak, kadın ikilere kadar tak rak bulasik sesi. Bir gun msj attım, yeter artık çok rahatsız oluyoruz. İşin varsa sabah yap. Sesten uyuymiyoruz dedim. Kadın ne dese iyi. Diyor ki abartmada yasiyorsaniz mecbur çekecek siniz. O kadar sinir oldum ki, kadını dövesim geldi. Bende dedim görgü kuralları saygı diye bir şey var. Insan yaşıyor apartman da hayvan değil, Afedersiniz böyle öküz insanlar çok
İşte algı yanlış apartmanda yaşadığımız için dikkatli davranmalıyız. Davranamayan gitsin müstakil ev bulsun parası yetiyosa
Anneni alkışlıyorum çok iyi yapmış ya bravo. Çocuk konusunda da 5yaşından büyükler bence anlayabilir anlamıyosa okulda öğretmenini nasıl dinleyecek.herkes çocuğunu şımartıyo geleceğimiz karanlık resmen. Beni biri uyarsa gürültüden yerin dibine girerimBiz de aynı dertten muzdaribiz.
Alt komşunun embesil ergeni gecenin 2sinde gitar çalmaya başlar. Kart sesiyle anırır.
Üst komşunun çocuğu sabahtan akşama kadar bam bam yürür, koşar, zıplar. İnanın hiiiiç durmuyo hiç.
Çocuk diye bir şey de diyemiyoruz, çocuk nihayetinde. Biraz fazla şımartmışlar sadece. Bir kere bile ne anası ne babası “yeter” diye bağırmıyo.
Daha önceki üst kat komşularımızın çok duyduk sesini sevişirken. İkisi de kiloluydu ve tombik olmalarına rağmen karyola kullanıyorlardı, tabi sevişirken o karyolanın gıcırdama , sallanma sesleri bizim evin içindeydi.
Annem önce o saatlerde vileda sopasıyla vurdu birkaç kere anlamadılar, inadına sesler yükseldi.
Sonra kapılarına post-it yazıp yapıştırdı. Anlamadılar.
En son benim annem delidir, adamı merdivende yakalayıp yüzüne yüzüne tak tak söyledi.
“ benim 20 yaşında genç kızım var, o kadar yüksek ah uh demek zorunda değilsiniz. Ayrıca bu kiloya karyola değil baza alsaydınız keşke, sanki üst katımızda filler tepişircesine sesler duymak zorunda değiliz. Kaç kere alttan alttan rahatsız olduğumuza dair belirti gösterdik. Anlamadınız, siz utanmıyorsanız ben yüzünüze konuşmaktan utanırım mı sandınız?” Demişti.
Anneni alkışlıyorum çok iyi yapmış ya bravo. Çocuk konusunda da 5yaşından büyükler bence anlayabilir anlamıyosa okulda öğretmenini nasıl dinleyecek.herkes çocuğunu şımartıyo geleceğimiz karanlık resmen. Beni biri uyarsa gürültüden yerin dibine girerim
Biz nası dinliyorduk anne babamızı. Valla bizi dinlemiyor da komik onlar mı çocuklarını dinliyormuş. Aynen benim komşularım işte evden çıkmıyolar asla ve çocukları kuduruyo ama bunlar çocuk değil ergen. Ya aslında şaşmamak lazım anne babalarının kaçta yattığı belli değil çalışmıyo mu bu insanlar anlamıyorum.çocuk dediğinin bir yatış saati olmaz mı anneme soruyorum siz 9da uyursunuz diyoAynı şeyleri bende 3 senedir yaşıyorum üstte 4 yaşlarında bir erkek çocuğu var ve çocuk sabah kalkıyor bazen gece 12 ye kadar evde koşuyor.Koltuktan kendini atıp duruyor.
Bu aile geldiğinden beri evimden öyle bir soğudum ki anlatamam. Aile resmen görgüsüzluğun dibiniye yaşıyor. Napalim bizi dinlemiyor diyorlar.
Çocukla hiç vakit geçirmiyorlar çocukta at gibi koşup duruyor.7/24 evdeleri çocuğu bir parka götürelim yok ancak pencerede durup sigara içerler. Bunlardan çıkan çocuktan ne beklenir.Gelecek için çok kaygılıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?