Öncelikle sunun altini cizmek istiyorum...tabikide kimsenin kimseyi rahatsiz etmeye hakki yok..bunu tartismak bile gereksiz....
Lakin apartmanda oturuyorsunuz...yaniniz üstünüz altiniz her tarafinizda insanlar var....sessiz sakin bir ortamin olmasi imkansiz gibi birsey!
Cocuklarin gürültülerine bu denli kizmaniz henüz bekar ve coluk cocuk sahibi olmadigniz icin tahmin ediyorum...
Benim iki tane kizm var...biri 8 biride 2,5 yasinda...hadi 8 yasindakine otur kizim yapma kizim dedigim vakit bir yerde tabiki laf gecirebiliyorum...lakin 2,5 yasindakine malesef!
Bazen ciglik atiyor evin icinde...istedigi olmadigi zaman....dis cikarirken günlerce saat gece 2-3 demeden feryatlarla agliyordu...oraya kosturuyor buraya kosturuyor cocuk bu bir nevi bebek sayilir....istedigim kadar ben yapma etme deyim en fazla 5-10 dakka oturur. Bu zamana kadar hic bir komsum ki hepsi benden haric almandir bana gelipte ne olyuor bu ses bu gürültü dikkat edin dememistir...
Hatta bir keresinde ben komsuma rastladigimda kusura bakmayin ya cok ses oluyor biliyorum dedigimde....Olsun ne olacak? Cocuk bunlar kosacakda ziplayacakda....takmayin kafaniza....anlayisli olmasi gereken biziz...neticede kendimizi cocukla bir koyamayiz öyle degilmi dedi....a.s
Koca insanlar lafdan anlamiyor teyibi son ses aciyor...bagira bagira konusuyor vs. vs...kücücük cocuklarin laftan anlamasini bekliyoruz ama...fisfisfis
Cocuklu insanlara biraz daha anlayisli olmanizi tavsiye ederim....tabiki her insan bir degil bazilari cidden cok sorumsuz ve ilgisiz ebeveyin oluyor lakin inanin cocuk büyütmek hicte kolay degil...bir Annede bazen yetersiz kalabiliyor...umarim anlatabilmisimdir