Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla ben artık bıktım bu akşam da aynı gürültü olursa yaslarına baslarına bakmıcam calıcam zillerini huzur kalmadı be evimdeBir üst komşu vakası da bende var,
her akşam ince topuklu olduğunu varsaydığım terlikleriyle ki bu ayakkabıysa daha vahim beynime çivi çakıyor.
Yeni gelinliğine veriyorum, napayım?
Ben de bıktım üst kat komşumdan,3 yaşında bir erkek çocuğu var.Çocuk 16:00-01:00 arası dört nala koşuyor.Gerçekten merek ediyorum ne ara yemek yiyor,ne ara tuvalete gidiyor.Anne ev hanımı ama umrunda değil.Ses o kadar şiddettli oluyor ki migren ağrım tutuyor.Hamile olduğum için ilaç da içemiyorum.Zannetmeyin ki çocuk gürültüsüne alışık değilim.Kaç yıllık eğitimciyim,ben böyle şey görmedim.Gece birden ikiye kadar da beşikte koca çocuğu sallıyorlar.Güzelce konuştuk olmadı.Duvara üç kere vurdum.Hemen aşağıya indiler,çocuğu korkutuyormuşuz diye.Bir de sizin de çocuğunuz olunca siz de göreceksiniz diyor.En son mahkemelik olacağız heralde.Gerçekten eğitimsiz,cahil,kendi keyfini düşünen insanlarla yaşamak çok zor.Çocuk dedğin en geç dokuzda yatar.Önüne bir sürü oyuncak koyarsın,çizgi film izlersiniz beraber,oturup masal okursun,ilgilenirsin,gündüz parka çıkarırsın tabi arada koşar da ama beş altı saat nedir Allah aşkına.Herkes çocuk sahibi olmamalı bence.Bu ailenin yetiştirdiği çocuk da ilerde bize sorunlu çocuklar olarak geliyor.Çocuk huysuz olmuş zaten herşeye oturup ağlıyor.
ay ben de çok şikayetçiyim bu apartmanda oturmak tam bi kabus.üst katta alt katta 2şer tane çocuk var.üst kattaki bütün gün topuklu ayakkabıyla dolaşır hiç ses çıkarmazlar.alt kattaki çocuklar bütün gün bağrışırlar.hadi ağlasa bi sıkıntısı olsa neyse resmen çığlık atıyorlar.hatta bi kere kendim şahit oldum.alt kata oturmaya gittik.neden bilmem küçük çocuk ağlamaya başladı birden kapının eşiğinde yatıyo.annesi de kalkıp çocuğa bakmıyo bile niye ağlıyo.çocuk orda yerde yata yata 15 dk resmen ağladı çığlık attı annesi kalkıp da bakmadı bile.heralde o yüzden sürekli çocuklar ağlayıp bağarıyo diye düşündüm.tamam çocuklu aile çocuk sonuçta ama babam çok rahatsız hasta yazık adamcağız yerinden bile kalkamıyo tedavi görüyo.çocukların gürültüsüne bi uyuyamıyo bile.onlar çocuksa bizim de hastamız var sonuçta.insan biraz dikkat eder.hadi bir şımarır iki şımarır ama genenin 2sinde de çocuk sesi duymak zorunda değilim benim de hastam var sonuçta.
Rabbim şifa versin babanıza bizide böyle komşuların zulmünden kurtarsın inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Dualarımda sizede yer vericem Allah yardimciniz olsun inanin o kadar iyi anliyorumki.. ben artik Allah a havale ettim ne diyebiliriz napabilirizki uyardiktan sonra bile yapan insana napabilirsin. Hic bisey..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Sizde gürültü yapacaksınız başka şansınız yok. Uyuduklarından emin olduğunuz bir anda hoparlörünüz falan varsa yukarıya monte edin son ses müzik açın ya da matkap falan çalıştırın gece birkaç defa, uykularından olsunlar o zaman çıtları çıkmaz bizzat denendi.
Yan komşum orta yaşlı bir çift inanılmaz ses yapıyorlardı bağıra bağıra konuşuyorlardı ya da sabahın köründe tangır tungur sesler gittim uyardım hemen üste çıktı kavga ettim yine olmadı. Polise şikayet ettim bir şey yapamayız dediler. En sonunda gece yarısı uyuduklarını anlayınca bir çift tabanları oldukça sert terlik alıp duvara vurdum 1 saat aralıkla, o günden sonra seslerinde epey azalma oldu. Hala ara sıra ses yaptıklarında aynı gece bu yöntemi uyguluyorum madem ben rahatımdan oluyorum onlar da uykularından olsunlar değil mi ama ?
bir de bunu bizim alt komşuya anlatabilsek.adam gece 23.45 te borazan sesinden borazan,gitat,ud ne bulursa çalar da neyse rahatsız olup yukarıdan vurduk diye kavgaya geldi resmen.neymiş saat 12 olmamışmış düğün salonu sanki burası
Keşke sizin gibi bir insan bizim buradaki hayvanları da susturabilse ama o ses başka dairelere de gitmiyor mu? Benim üst yandan da çok ses geliyor. Herkes birbirine söylüyor ama neden bu hala bitmedi ben de bilmiyorum. Bir tane erkek yok mu anlamadım bu ne böyle deyip gece gece kapısına çıksın, ses bir tek bana da gelmiyor.
Saat 12'ye geliyor, bir yerden çivi çakar gibi bir sesle birlikte çocuk bağırması...
Gerçekten artık Allah belalarını versin diyorum, bu kadar olmaz.
Koskoca insanlara insan söylemeye utanıyor, zira görgü edep denen bir şey var ki o sesi yapmaması gerektiğini bilmeli ama ben de yarın çıkıp söylemek istiyorum, olmadı yöneticiye söyleyeceğim bu hayvanları, her gece her gece de olmaz ki çok sinirlendim.