- 16 Ocak 2009
- 19.755
- 11.162
Benim komşu sabahın köründe son ses meyhane şarkıları açar, bunda ne var ki der. Yan komşu gece yarısı son ses tv izler ne yaptım ki der. Alt komşunun çocukları apartman boşluğunda bas bas bağırıp sürekli duvarlar top oyunca vs. atarlar bunlar çocuk ne var ki derler. Yani başkasının rahatsız olması sizi ilgilendirmiyor ki apartman adabı bunu gerektiriyor malesef. Normal olan "apartmanda oturmasın" dedikleriniz, siz değil... Alelade birisi gürültü yapacak diye apartmanda oturmaktan vazgeçecek değilim.
Eskiden kaç sene önce bile apartman görgüsü diye bişey vardı. Kimse kimseyi rahatsız etmez, bir sorun olduğunda güzellikle halledilmeye bakılırdı. Nereden geldik nereye gidiyoruz, hey gidi hey...
gece yarisi bende dizi izlerim ama tvde degil netten kulakligimida takarim kimseyi rahatsiz etmiyim diye
sizinkiler gercekten cekilir gibi degil
ayrıca kim ne derse desin, kimseye katlanmak zorunda değilim arkadaş.
bembeyaz çamaşırlarımızın üstüne helva dökmeler mi dersin, balkonun içine kuruyemiş silkelemeler mi, gürültüyü hiç saymıyorm artık. şuan evde topuklu terlikle geziyo beyinsiz ya. ay hele gece gelen iğrenç sesler. öğğğğğğ yani.
kaç kere kulak tıkacı aldım da iyisine denk gelmedim be arkadaş. bulsam iyisini takçam kulağıma, çekçem sabrımı. en azından sinirlenmem.
bide bunun tersi var ,ben okadar sessizlimi korurken cocuklarima dikkat ederken haftasonu misafirim geldinde cildiran komsum vardi üstelik kendide 5 cocuk büyütmüs herkes sikayetciymis ondan,oda o apartmanda yasadinin tüm hirsini bende almaya calisdi ama biyere kadar tabi