Her apartmanda var böyle 1 ya da 2 tane olur genelde bendede var bi tanesi 2 alt katımda açıyordu müziğin sesini bangır bangır bende aöf sınavlarına çalışıyordum apartman görevlisinden haber gönderdim bu defa çocuklarla Karaoke yaptı yönetimle uyardık olmadı sınavdan bi gün önce dayanamadım gittim kapısına demez mi apartman burası herkes istediğini yapar sana yanlış öğretmişler güzelim dedim sen benden bir hafta izin istedin bitti diyo çıldırdım 2 küçük çocuğu var eşi hapisteymiş sonradan öğrendim diyorum ki ben sana bağırmıyorum çocukların yanında sende bağırma yok efendim benim başka derdim varmış delimi dir nedir yine uzun süre sabrettim bu dönem dersleri yine başladı o devam ediyo müziğe aradım polisi 10 dk geçmedi geldiler uyardılar artık polis ne dedi bilemiyorum durdu ondan sonra sonraki sabah eşim duymuş yine açmış müziği kızı anne napıyosun polis gelecek yine diyormuş çocuklarada üzülüyorum ama napayım
Diğer komşum yeni taşındı oda üstümün yanı taşındıklarını duymadan gece sesini duyduk ama öyle böyle değil sabah 5 e kadar onların inlemelerini ahını ohunu dinledim tövbe yaaaaa. düğünleri varmış 1 ay sonra bu ne ateş böyle vallahi pes utanma arlanma yok şok oldum ne diyebilirsin buna polismi çağırayım bunada ve cinsel hayatları müthiş düzenli Allah bozmasın:) ama dinlemek zorunda değilim nasıl uyarılır ki böyle bi durumda komşu :44::44::44:
Bu durumda apartmanın ses yalıtımı tartışılır mı
Diğer komşum yeni taşındı oda üstümün yanı taşındıklarını duymadan gece sesini duyduk ama öyle böyle değil sabah 5 e kadar onların inlemelerini ahını ohunu dinledim tövbe yaaaaa. düğünleri varmış 1 ay sonra bu ne ateş böyle vallahi pes utanma arlanma yok şok oldum ne diyebilirsin buna polismi çağırayım bunada ve cinsel hayatları müthiş düzenli Allah bozmasın:) ama dinlemek zorunda değilim nasıl uyarılır ki böyle bi durumda komşu :44::44::44:
Bu durumda apartmanın ses yalıtımı tartışılır mı