Komşu gürültüsü ve sürekli irkilen, bir türlü uykuya dalamayan bebeğim 😑

• Konu Sahibi Konu Sahibi JES
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla büyüt inşallah bence havalar ısınınca taşın bir iki ay daha bekle, çünkü o apartmandakiler değişmez sen de sinir olduğunla kalırsın
Ya kendileri de kiracı yönetim uyarsa tırsar ama çocuk yıktığı için ortalığı onlar da birşey yapmaz çocuk bu diye. En mantıklı makul olan şey bizim en üst kata taşınmamız sanırım. Umarım bizim binadaki kiracılardan giden olursa hakkımızda hayırlıysa biz de taşınırız en üst kata.

Ay allah yardımcın olsun yeminle üzüldüm bizimkiler yapmaz o saatte ses. Yani büyük konuşmayayım da sabah 7-8 e kadar rahatım çünkü çaki de o saate kadar uyuyor

Çocuklarının her haltı yapmasına izin veren annelere sinir oluyorum, uyarsa çocuklarını koşturmazlar evde, sen sakın böyle olma

Üst kat komşu: ne yapalım çocuklarımı bağlayalım

Alt komşu: ee bu da kafa be kardesim

Günah keçileri : kendilerine müstakil ev alıp kosturamayan fakirler ve ucuz işçilik aşığı müteahhitler

Malesef hiçbir çözümü yok bu lanet komşu gürültüsünün
Şuan da üst katımdakiler evde boğuşuyor tepiniyor
Öyle çocuk filanda değiller eşşek kadar adamlar 25 yaşlarında

Kesinlikle uğraşılmıyor anca sinirlerini daha da bozuyorlar böyle durumlarda adaletin polisin bir şeyler yapabilmesi gerek onlar gelmiyor bile artık. O yüzden en üst kata taşının alt katı yine bastırabiliyorsun az çok ama üste bi şey yapılmıyor.

Reactions: JES
İlerde ev sahibi olursam inşallah en üst kattan alıcam. Sen taşınırken mesela üst katta sorun olmayabilir ama ömürlük de kalmayacaklar illa ki değişebilir. En üst olunca kim taşınmış kim ne yapmış beni ilgilendirmez o zaman. Ara kat sıcak olur, serin olur hiç umrum değil. Sıcakla soğukla baş ediliyo da ınsanlarla asla

Çocuklarının her haltı yapmasına izin veren annelere sinir oluyorum, uyarsa çocuklarını koşturmazlar evde, sen sakın böyle olma
Sana söz veriyorum; toplum içinde nasıl yaşaması gerektiğini bilen özgürlük ve saygısızlığı ayırt etmeyi bilen bir çocuk yetiştireceğim

Hay ağzına sağlık. Aynı cümleyi eşime kurdum akşam üzeri.

Ben birşey demiyorum ilerde kendileri uğraşacak bugün başkasının hayatına saygı duymayı öğretemedikleri çocuklarıyla

Hay ağzına sağlık. Aynı cümleyi eşime kurdum akşam üzeri.
Yaşaya yaşaya tecrübelendik bu üçüncü kiralık evimiz. Şansa bak ki üst komşu yılda 15 gün kalıp gidiyor

Ben kapatınca uyanıyor nasıl oluyor anlamadım ama çocuk bağımlı mı oldu acaba ya o sese alıştı bence kulağı
Evet olabilir biz 3.aydan sonra sesi uyuduktan sonra kapatmaya başladık. Hamak aldık sallıyoruz eğer uyumazsam o zaman ses daha uzun açık kalıyor. Mesela şuan olduğu gibi

Ben birşey demiyorum ilerde kendileri uğraşacak bugün başkasının hayatına saygı duymayı öğretemedikleri çocuklarıyla
Elbet yaşayacaklar tabi ahımızı alıyorlar zaten. Zaten gürültüyü yerli yersiz fazlasıyla yaptıkları için kolay kolay rahatsız olmuyorlar ama mutlaka onları da zorlayan biri çıkar ben hakkımı helal etmedim etmemde. Sanıyorlar ki ufak tefek seslerden rahatsız oluyoruz ama aksine psikolojiyi zorlayacak kadar ses yaptıkları için hassaslaşıyoruz zaten.

Gerçekten mi ? Yani gürültüler olumsuz etki yapmadı sizin açtığınız. Çok sevindim buna. Peki aksam 8 den sonra ne yaptınız?
Hayır yapmadı tam tersi kalabalık ortama girmek zorunda oldugumuzda bile rahatca uyuyabildi.Hatta kardeşimin kınasında bile uyudu o kadar diyebilirim.
Akşam uyku saati geldiğinde ışıkları kapatıp onu omzuma alıp konuşur ninni söylerdim, hikaye anlatırdım öyle uyurdu.Ben bebegimi hiç sallamadım.Bazen onu yatağına yatırıp pışpışladım bazen omzuma alıp yatırdım.

Allah Gönüller’ine göre versin. Bende Allah’a havale ediyorum. Çünkü benim kimsem yok yanımda 1 saat uykuyla titreyerek ayakta durduğum günler oldu tam uyutuyorum gümmm sesler. Zaten çocuklarına varana kadar kendisi de aynı kocasıyla yatağa gecene kadar gümbür gümbür ses var tepemizde

İnşalalh bizim için de faydalı olur bu beyaz gürültü. Çünkü ben baya açık tutuyorum her uyuduğu zaman. Gece de uzun açık kaldığı oluyor. Bende hiç sallamadım ama kucağımda uyutup koyarım yerine

Bu durumda uyarmayla bilmem neyle olacak bir şey yok. Amcamın canavar oğlu yüzünden evi sattı gitti alt komşu. Çocuk durmuyor ya da durdurulamıyor farketmez. Bu saatten sonra eğitemediği bu yasa getirdiği çocuğu millet biz uyardık diye eğitemez ki. Zaten olduramamışlar.

Ya senin bebe alışacak zamanla ya taşınacan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…