Komşu gürültüsü acaba takıntı haline mi getirdim?

Kesinlikle yalnız değilsiniz.Ben yazsam birebir aynı cümleleri kurardım.İnsanın psikolojisi bozuluyor.İstediğiniz kadar uyarın,rica edin,şikayet edin değişen bir şey olmuyor.Böyle bir yürüyüş yok diyorum,çin işkencesi gibi.Ben de psikolojik destek almayı düşündüm.Ev kendi evimiz ve gerçekten güvenliği yüksek bir site.Neden taşınayım diyorum.Sonuça nereye gidersek gidelim aynı tip insanlar olacak.

Birebir yaşayan biri olarak söylüyorum kesinlikle abartı değil.Çok ağır bir topun sürekli sektirildiğini düşünün.

Bizim binada da kapı çarpma ve çocuk koşma gürültüsünden durulmuyor. 4 katlı bina en üstte oturuyorum inanın bodrum katta koşan çocuğun sesi bizim dairede. En alt kattan kapı çarpılıyor en üstte kapıda takılı anahtarım sallanıyor. Bu evi çizen mimarlar, hesaplayan mühendislerin açıköğretim mezunu olduğuna inanmaya başladım. Basınç sorunu var mesela binada. Ben alakam olmadığı halde bunu fark edebiliyorum okulunu okumuş adam fark edemiyor.

aynı sprun bende vardı üst kat komşularım gece boyu yürüyordu bi şeyler çekiyolardı 2'de yatıp 5'te tekrar kalkıyolardı psikolojim bozulmuştu iyice onları uyardım ama kabul etmediler kesinlikle. sonradan hem ben alıştım hem de artık yazları falan şehir dışına gitmeye başladılar daha rahatım. Hep çok merak ettim ama hiç uyumadan nası yaşıyolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…