Açıkcası gece ses yapan insanların uyarıyla anlayacağını düşünmüyorumKonuştunuz mu bu durumu bir yukarı çıkıp? Veya yönetimle görüştünüz mü?
Yürüyüş sesi için demedim onu sadece uykudan uyanıyorum diğer düşürme ve çekme sesleri için. Ama evet destek almayı düşünüyorum.Takıntılısınız bence. İnsan bir şeye taktı mı daha fazla gözüne batar. Yoksa yürüyüş sesi nasıl alt komşuyu ağlatacak kadar yüksek olabilir ki? Psikolojik destek almalısınız bence en azından bir iki seans.
Yürüyüş sesi geliyor diyorsunuz, kasıtlı gürültü yaptıklarını düşünmüyorum. Sizden bir geri bildirim almadıkları için haberleri bile olmayabilir. Önce yapmanız gerekeni yapmayıp gitgide kafaya takıp buraya konu dizmeye gerek yok her şeyin sırası var. Önce Konuşa konuşa çözemezsiniz, sonra yönetimle vs daha sonra başka çözümler ararsınızAçıkcası gece ses yapan insanların uyarıyla anlayacağını düşünmüyorum
Asdfghjk evetKesin nefeste aliyordur bunlar
Bence bu kadar asiri hassasiyetinin nedeni universite, ders calisma, sinavlar odevler projeler vs stresi. Psikolojik destek al ama komsun ses cikardigi icin degil -ki hassasiyetinden abarttigina eminim- universite stresinle nasil cikman gerektiginle ilgili destek al.Üniversite öğrencisiyim bir yandan ders çalışmaya çalışıyorum.
Ben de abartmadığıma eminim. Yalıtım kötü olabilir ancak bazı şeylere dikkat etmek de yine kendi elimizde mesela gece 3-4 de bir şeyler çekip düşürmemek zaten gündüz olan seslere kimse bir şey diyemez. Uyarılınca kasti olarak gürültüye devam etmek de normal bir hareket değil.Bence bu kadar asiri hassasiyetinin nedeni universite, ders calisma, sinavlar odevler projeler vs stresi. Psikolojik destek al ama komsun ses cikardigi icin degil -ki hassasiyetinden abarttigina eminim- universite stresinle nasil cikman gerektiginle ilgili destek al.
Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve farklı bir şehirde okuyordum orada yurtta kaldım gerek ses gerek başka şeylere asla bu kadar tepki vermedim veremem de zaten stres kaynaklı bir durum değilBence bu kadar asiri hassasiyetinin nedeni universite, ders calisma, sinavlar odevler projeler vs stresi. Psikolojik destek al ama komsun ses cikardigi icin degil -ki hassasiyetinden abarttigina eminim- universite stresinle nasil cikman gerektiginle ilgili destek al.
Ben de abartmadığıma eminim. Yalıtım kötü olabilir ancak bazı şeylere dikkat etmek de yine kendi elimizde mesela gece 3-4 de bir şeyler çekip düşürmemek zaten gündüz olan seslere kimse bir şey diyemez. Uyarılınca kasti olarak gürültüye devam etmek de normal bir hareket değil.
Ben de abartmadığıma eminim. Yalıtım kötü olabilir ancak bazı şeylere dikkat etmek de yine kendi elimizde mesela gece 3-4 de bir şeyler çekip düşürmemek zaten gündüz olan seslere kimse bir şey diyemez. Uyarılınca kasti olarak gürültüye devam etmek de normal bir hareket değil.
Bir uzman olarak, yazdiklarini, satir aralarinda hissettiklerim dogru olmamis. Dogrudur, ne diyorsun odur. Madem bu kadar rahatsizlik duyuyorsun git acikca konus.Üniversite son sınıf öğrencisiyim ve farklı bir şehirde okuyordum orada yurtta kaldım gerek ses gerek başka şeylere asla bu kadar tepki vermedim veremem de zaten stres kaynaklı bir durum değil
Teşekkür ederim. Evet zaten müstakil eve çıkacak imkanımız olsa dert etmezdim bu kadarKomşu gürültü yapıyor, ki çok kez okuduğumuz konulardan bu da, rahatsız olunması da çok normal. "Psikolojik destek alın, müstakil eve çıkın" önerileri halis miHadi takıntılı biri diyelim, psikolojik destek de alsın okey ama yan odaya geç der gibi müstakil eve çık demek de (herhalde yine dünya bizi kıskanıyor, ekonomik uçuştayız ve benim haberim yok) ne bileyim, hayretle okuyorum.
Konu sahibi, açıkça konuşmuşsunuz, gürültülü ve gevşek insanlarsa hemen aşırı sessiz olamayabilirler, gerekirse bi daha söylersiniz, baktınız devam ediyor, gereği ne ise yapar şikayet edersiniz.
Yürüme sesi geliyirsa ciddi bir ses yalıtım priblemi var. Komşu ile alakalı değil. Benim alt katta 4 çocuklu aile var . Parkta gördüğüm kadaröyla baya hareketliler biri aşırı yaramaz namı duyulmuş sitede. Ama ben bir çıt sesi bile duymadım. Kadın evde çocukları baglamıyordur sonuçta. Yani yalıtım ile alakalı sizin priblemGeçen üst katımızdaki aileden bahsetmiştim. Gürültü katlanarak devam ediyor sabredip hiçbir şey yapmadık olağan sesler gibi davrandık ancak akşam 7 de başlayan sesler aralıklarla sabah 9 a kadar sürüyor sanırım sonra işe gidiyorlar. Bazen gece 12 de çekme sesi geliyor bazen ağır bir şeyleri düşürme sesi. Bahsettiğim gürültü çocuk gürültüsü olsa asla düşünüp kendimi yormam fakat bildiğiniz adam gümbür gümbür yürüyor kapıdan girdiği anda başlayıp ne yapıyorsa tahmin edebiliyoruz. Buna da bir şekilde yürüşü budur bir şey diyemeyiz dedik. Şimdi de tahmini iftarla birlikte misafirleri geliyor ve sahura kadar yine gürültü yapıyorlar. Normal gürültü değil. Yani aşağı sağa sola ses gider mi diye düşünmeden hareket ediyorlar ya da hava eşya tutup düşürme falan oynuyorlar.
Acaba ben mi çok fazla düşünüyorum? Takıntı haline getirdiğimi düşünüyorum ama kendimi alıkoyamıyorum her şeyi iyice saldım. Acaba benim durumumda olup komşu gürültüsünü takıntı haline getiren var mı? Sürekli bu gürültüyü düşünüp ağlayıp üzülüyorum. Psikolojik destek almalı mıyım? Ben bir şekilde gidicem annem kalıcak diye kendimi hırpalıyorum.
Onlar yere yakın diye geliyordur. Yv sesi gelmiyorsa dikkat ediyorlar demekki seseTelevizyon sesi vb sesler gelmiyor. Gelse de yine normal bir şekilde güm sesi ve bir şeyleri çekip düşürme sesi aşırı etkili oluyor
Düşüncesiz insanlar insanın kendisini sorgulamasına neden oluyor ..Sonrada ruh saflığın bozuluyor işte.. Kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok ama bizim gibi düşünceli hassas insanlar azınlıkta olduğu için rahatsız olunca sorunlu biz ilan ediliyoruz..Seni çok iyi anlıyorum...Verdikleri tepki bu tarz insanların aynı müstakil eve tasin..Sen tasin sabah akşam rahatsızlık veren sensin istediğin gibi at koşturGeçen üst katımızdaki aileden bahsetmiştim. Gürültü katlanarak devam ediyor sabredip hiçbir şey yapmadık olağan sesler gibi davrandık ancak akşam 7 de başlayan sesler aralıklarla sabah 9 a kadar sürüyor sanırım sonra işe gidiyorlar. Bazen gece 12 de çekme sesi geliyor bazen ağır bir şeyleri düşürme sesi. Bahsettiğim gürültü çocuk gürültüsü olsa asla düşünüp kendimi yormam fakat bildiğiniz adam gümbür gümbür yürüyor kapıdan girdiği anda başlayıp ne yapıyorsa tahmin edebiliyoruz. Buna da bir şekilde yürüşü budur bir şey diyemeyiz dedik. Şimdi de tahmini iftarla birlikte misafirleri geliyor ve sahura kadar yine gürültü yapıyorlar. Normal gürültü değil. Yani aşağı sağa sola ses gider mi diye düşünmeden hareket ediyorlar ya da hava eşya tutup düşürme falan oynuyorlar.
Acaba ben mi çok fazla düşünüyorum? Takıntı haline getirdiğimi düşünüyorum ama kendimi alıkoyamıyorum her şeyi iyice saldım. Acaba benim durumumda olup komşu gürültüsünü takıntı haline getiren var mı? Sürekli bu gürültüyü düşünüp ağlayıp üzülüyorum. Psikolojik destek almalı mıyım? Ben bir şekilde gidicem annem kalıcak diye kendimi hırpalıyorum.
Geçen üst katımızdaki aileden bahsetmiştim. Gürültü katlanarak devam ediyor sabredip hiçbir şey yapmadık olağan sesler gibi davrandık ancak akşam 7 de başlayan sesler aralıklarla sabah 9 a kadar sürüyor sanırım sonra işe gidiyorlar. Bazen gece 12 de çekme sesi geliyor bazen ağır bir şeyleri düşürme sesi. Bahsettiğim gürültü çocuk gürültüsü olsa asla düşünüp kendimi yormam fakat bildiğiniz adam gümbür gümbür yürüyor kapıdan girdiği anda başlayıp ne yapıyorsa tahmin edebiliyoruz. Buna da bir şekilde yürüşü budur bir şey diyemeyiz dedik. Şimdi de tahmini iftarla birlikte misafirleri geliyor ve sahura kadar yine gürültü yapıyorlar. Normal gürültü değil. Yani aşağı sağa sola ses gider mi diye düşünmeden hareket ediyorlar ya da hava eşya tutup düşürme falan oynuyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?