Komsu geliyor temizlik

Ayağım böyle olmasın yeter :işsiz:

Eklentiler

• 20190709_014416.webp
    20190709_014416.webp
    35 KB · Görüntüleme: 37
İyi bi süpürge yapın görünen yerlerin tozunu alın evi havalandırın ve tuvaleti bi yıkayın. Temiz havlu en önemlisi.
Hazırlık olarak tatlı trileçe sütlü soğuk fresh olur yanına buğday salatası ve minik poğaçalar yapabilirsiniz

Kimsenin evine gittigimde pismi deil mi diye bakmam sadce derli topluysa ilk giriste ev kokmuyosa tuwalet lavabo temizse mutfak topluysa tammdir o insanin evinde yenir icilir oturulur derim.Zaten misafirligede radarlik yapmak icin gelen insanlada hic bisi olunmaz ne gelsin ne gidim derim.Cokk sahit oldum kenar kose inceleyen insanlara nefret gelir cunku cocukmu war derdimi war isi gucu mu war demeden kimsenin dort dortluk olmasini beklemeyiz.Siz gunluk rutininizi yapin. Tuwaletinizi mis gibi yikayip kurulayin temiz havlu koyun.ewe bi supurge bir viledayla mis kokulu silin tozlarinizi alin.Mutfaginizdada hazirliklarinizi bitirip oturun.Kolay gelsin simdiden ama sakin onun muhabbetlerine katilmayin belli ic dokmeye adam ariyo

Daginik olmasin zaten temiz gorunur canim. Bu kadar kasma ilk defa mi misafir agirlicaksin. Bende asla birinin evinde wcye giremem.. benim evimde girenede cok kizarim. Hele ki cocuklu misafir geldiyse 🙄🙄 o yuzden pek cocuklu misafir cagirmiyorum. Cunku malesef cogu insan cocuguna tuvalet egitimini dogru duzgun veremiyor bunu anladim. Yani demem o ki misafir gelecek diye kendini hirpalama. Evin toplu dursun misafir zaten evini kirletip gidecek onlar gittikten sonra yaparsin temizligini. Ben boyle yapiyorum

Daginik olmasin zaten temiz gorunur canim. Bu kadar kasma ilk defa mi misafir agirlicaksin. Bende asla birinin evinde wcye giremem.. benim evimde girenede cok kizarim. Hele ki cocuklu misafir geldiyse 🙄🙄 o yuzden pek cocuklu misafir cagirmiyorum. Cunku malesef cogu insan cocuguna tuvalet egitimini dogru duzgun veremiyor bunu anladim. Yani demem o ki misafir gelecek diye kendini hirpalama. Evin toplu dursun misafir zaten evini kirletip gidecek onlar gittikten sonra yaparsin temizligini. Ben boyle yapiyorum
Altına mı yapsın abla misafir 😂🙈🙈🙈

Yeyip içilecekse o yeme içme eşyaları pırıl pırıl olsun en büyük sorunum. Onun dışında sehpada falan bir karış toz yoksa sıkıntı yok.

Altına mı yapsın abla misafir 😂🙈🙈🙈
Yani uzun yoldan geliyosa tabiki girsin de alt komsum gelince veya cocuklari giriyor ne alaka bu benim wcde onlari ceken bir sey var gibi dusunmeye basladim artik 🤭 birde pis birakiyorlar igreniyorum benim cocugum bile yok daha yeni evliyim yani tuvalet egitimi 0 napayim ben :) veya normal wcye terlik giymeyip corabiyla basan misafir cocugu bile gördü bu gözler 🙄 sonra halı sil koltuk sil ugrasiyoruz

Klozetin kenarlarında çiş olmasın
Ev kokmasın
Yerlerde havlar tüyler gezmesin yeterli

Vitrine degil iklimime gelsinler karsimdaki titizzse bile ben onun gibi olmak zorunda degilim sey yaristircakda degilim saygi duymak zorunda. (Buarada daginik degilim herkes kadar normal temizlik grubundayim)

Misafirlerin rahatça dolap karıştabildiği tek yer banyo bence . Çünkü hep dolap kapanma sesi duyuyorum tuvaleti kullananlarda:KK62: o yüzden dolap içleridüzenli olsun

Valla 6 dusugum var 7.yide kaybetmemek için yatiyorum bu halimde gelip evin temizligine dikkat edenler var sağlığınız yerindeyse boşverin kimse pislikten olmuyo herkesin kendine göre temizlik anlayışı var .yeter böyle bi anlayışla buyutulduk düşük riskime rağmen laf gelmesin diye temizlik yaptığımı bilirim ah salak kafam arkamdan ne derse desinler 5 aydır yatiyorum doğuma kadarda yaticam yeter bu temizlik dayatmaları çok dolmuşum.:)

ben direkt halıyı kaldırıp altına bakıyorum :KK53:
Senin espri gerçek sanılmış:)) pervaz, davlumbaz, dolap kontrolünü unuttun:)
Şaka bir yana da ilk defa gittiğim evde salon dağınıkmış, sehpa tozluymuş bakmam, yerler yağdan kirden patinaj yaptıracak durumda değilse benim için önemli değil, dağınıklığı iter kendime oturacak yer bulurum, benim 2 kriterim var güleryüzlü ağırlanmak ve iyi demlenmiş bir çay, ilk defa gittiğim misafir olacağım kişiyi önceden tanımıyorsam (mutfakta temiz çalışıyor mu, ojeli ya da uzun tırnaklarınla saçlarını döke döke hamur yoğurdu mu bilmiyorsam) börek çörek yiyemem, belki kötü bir huy ama huy işte:) sağolsun bir komşum yüzünden oldu bu da, çok ısrar etti ilk defa evine gittik yarı ojeli uzun tırnaklarıyla hamur yoğururken gördüm, ojelerin kalan kısmı hamurla bütünleşmişti :silah:

Bende her zaman mutfak dolabımı dezgah tasını sürekli silerim yag biriktirmem mutfagımın camı büyük oldugu için sıklıkla silerim diğerlerini cok kirlendikce, toz alma konusuna gelince bariz belli dikkat cekicek kadar biriktirmem misafir gelse havada ucusan tozlar vardır, vcyi bi kovaya su doldurur heryeri baştan asagı fırcalarım, evleri iki güne siler süpürrm, perdelerim temizdir düzenli olarak yıkarım, sorunum dagınık olmak, arada dezgahta bulasık birikttrm, bazı seyleri ertelerim kıyafet dolabım asırı dagınıktır, yıkanılan çamaşırları hemen katlamamam, eve bişey döküldü hemen silmem, buda NEKADAR temizlik yapsam da işimi zorlaştırıyor, misafir geleceği zamanda stres yaparım evde en ufak dagınıklık pis biyer kalmasın istiyorum günlerce temizlik yapıyorum, ama misafir gelmediği sürece dagınık yaşıyorum resmen
Bu kadar dağınık ev temizliği göstermez ki
Ben sürekli temizlik yapamam ama evim çok düzenlidir
Ve tertemiz gözükür
Çekmecelerimin içi dağınık olsa mesela o beni çok rahatsız eder
Ya da alınan birsey yerine konmadı ise

Senin espri gerçek sanılmış:)) pervaz, davlumbaz, dolap kontrolünü unuttun:)
Şaka bir yana da ilk defa gittiğim evde salon dağınıkmış, sehpa tozluymuş bakmam, yerler yağdan kirden patinaj yaptıracak durumda değilse benim için önemli değil, dağınıklığı iter kendime oturacak yer bulurum, benim 2 kriterim var güleryüzlü ağırlanmak ve iyi demlenmiş bir çay, ilk defa gittiğim misafir olacağım kişiyi önceden tanımıyorsam (mutfakta temiz çalışıyor mu, ojeli ya da uzun tırnaklarınla saçlarını döke döke hamur yoğurdu mu bilmiyorsam) börek çörek yiyemem, belki kötü bir huy ama huy işte:) sağolsun bir komşum yüzünden oldu bu da, çok ısrar etti ilk defa evine gittik yarı ojeli uzun tırnaklarıyla hamur yoğururken gördüm, ojelerin kalan kısmı hamurla bütünleşmişti :silah:

ahaha halbuki şu ağzı gözü kayık emojiyi de eklemiştim:) beğenmemeyi bırak kızan bile olmuş...
oy o da iğrençmiş ekliyorum listeye tırnak oje kontrolü :olamaz:

ahaha halbuki şu ağzı gözü kayık emojiyi de eklemiştim:) beğenmemeyi bırak kızan bile olmuş...
oy o da iğrençmiş ekliyorum listeye tırnak oje kontrolü :olamaz:
Ekle valla listene, uzun ojeli tırnaklara karşı değilim ama hijyene önem verilirse, en azından eldiven takılsın, benim komşu gibi şeker pembe ojeli hamur yedirmeye kalkışılırsa midem ayaklanıp gidiyor :-)

Ben evi falan umrumda değil banyo falan da zor durumda kalmazsam kullanmam benim en çok dikkat ettiğim şey eğer ev sahibi bana atıştırmalık hazırlamışsa onları hijyenle hazırlasın o kadar hani igrendirmek istemem kimseyi ama bazı kişilerde şahit oldum kafa kaşıyıp burun kurcalayip tabakları tutuyor ellerini yıkamadan o şekilde hamur falan yoğuruyor böğğğ 🤢 bu arada yazın havalar sıcak karpuz falan doğra ev yapımı limonata ve ya komposto yanına da kurabiye oldu bitti gün falan yapmıyorsun ya tek bir kişiye yeter

Binadan bitane komsum yarın ilk defa evime gelicek pek tanımıyorum kendisini ama eltisi kaynanası aynı dairede oturuyorlar biraz dedikoducular.
Yok artik yaaa iyice toplum bi tuhaf oldu hesap sorar gibi neden kabul ettiniz falan komsusu gelmek istemiş.

Kadinin temizlikle pek arasi yok ama laf olmasın diye temiz görünmek istiyor yeni tanistigi birisi ILK IZLENIM diye birşey var ya.

Konu sahibi evini süpürge ile cektir tozunu al yerler lekeli ise hemencecik siliver mutfagin duzenli olsun yüzünden de mutfak dolabini buz dolabini vs camsil ile siliver firinin temiz olsun cay bardagin catal bıçak kasigin tabagin temiz olsun evinide havalandir tuvaletini yika ohh misss.

Atistirmalikta cayin yanina kisir kek yapiver keki firina koy o olana kadar kisirida yapiverirsim o sirada bulasigo toplayiver duzenli ev sana iste

Birde elti hakkinda sen yorum yapma tek kelime konusma gecistir

Hesap sormakla ilgisi yok. Kadın misafirleri gelmeden tedirginliğini belirtmiş zaten. Yukarıya alıntıladım. Dedikoducu olduğunu bile bile,evime kabul etmem. Zorum ne ki!

Back
X