- 7 Ağustos 2016
- 3.476
- 7.271
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Altına mı yapsın abla misafirDaginik olmasin zaten temiz gorunur canim. Bu kadar kasma ilk defa mi misafir agirlicaksin. Bende asla birinin evinde wcye giremem.. benim evimde girenede cok kizarim. Hele ki cocuklu misafir geldiyseo yuzden pek cocuklu misafir cagirmiyorum. Cunku malesef cogu insan cocuguna tuvalet egitimini dogru duzgun veremiyor bunu anladim. Yani demem o ki misafir gelecek diye kendini hirpalama. Evin toplu dursun misafir zaten evini kirletip gidecek onlar gittikten sonra yaparsin temizligini. Ben boyle yapiyorum
Kör oldummmAyağım böyle olmasın yeter![]()
Yani uzun yoldan geliyosa tabiki girsin de alt komsum gelince veya cocuklari giriyor ne alaka bu benim wcde onlari ceken bir sey var gibi dusunmeye basladim artikAltına mı yapsın abla misafir![]()
Senin espri gerçek sanılmış:)) pervaz, davlumbaz, dolap kontrolünü unuttun:)ben direkt halıyı kaldırıp altına bakıyorum![]()
Bu kadar dağınık ev temizliği göstermez kiBende her zaman mutfak dolabımı dezgah tasını sürekli silerim yag biriktirmem mutfagımın camı büyük oldugu için sıklıkla silerim diğerlerini cok kirlendikce, toz alma konusuna gelince bariz belli dikkat cekicek kadar biriktirmem misafir gelse havada ucusan tozlar vardır, vcyi bi kovaya su doldurur heryeri baştan asagı fırcalarım, evleri iki güne siler süpürrm, perdelerim temizdir düzenli olarak yıkarım, sorunum dagınık olmak, arada dezgahta bulasık birikttrm, bazı seyleri ertelerim kıyafet dolabım asırı dagınıktır, yıkanılan çamaşırları hemen katlamamam, eve bişey döküldü hemen silmem, buda NEKADAR temizlik yapsam da işimi zorlaştırıyor, misafir geleceği zamanda stres yaparım evde en ufak dagınıklık pis biyer kalmasın istiyorum günlerce temizlik yapıyorum, ama misafir gelmediği sürece dagınık yaşıyorum resmen
Senin espri gerçek sanılmış:)) pervaz, davlumbaz, dolap kontrolünü unuttun:)
Şaka bir yana da ilk defa gittiğim evde salon dağınıkmış, sehpa tozluymuş bakmam, yerler yağdan kirden patinaj yaptıracak durumda değilse benim için önemli değil, dağınıklığı iter kendime oturacak yer bulurum, benim 2 kriterim var güleryüzlü ağırlanmak ve iyi demlenmiş bir çay, ilk defa gittiğim misafir olacağım kişiyi önceden tanımıyorsam (mutfakta temiz çalışıyor mu, ojeli ya da uzun tırnaklarınla saçlarını döke döke hamur yoğurdu mu bilmiyorsam) börek çörek yiyemem, belki kötü bir huy ama huy işte:) sağolsun bir komşum yüzünden oldu bu da, çok ısrar etti ilk defa evine gittik yarı ojeli uzun tırnaklarıyla hamur yoğururken gördüm, ojelerin kalan kısmı hamurla bütünleşmişti![]()
Ekle valla listene, uzun ojeli tırnaklara karşı değilim ama hijyene önem verilirse, en azından eldiven takılsın, benim komşu gibi şeker pembe ojeli hamur yedirmeye kalkışılırsa midem ayaklanıp gidiyorahaha halbuki şu ağzı gözü kayık emojiyi de eklemiştim:) beğenmemeyi bırak kızan bile olmuş...
oy o da iğrençmiş ekliyorum listeye tırnak oje kontrolü![]()
Binadan bitane komsum yarın ilk defa evime gelicek pek tanımıyorum kendisini ama eltisi kaynanası aynı dairede oturuyorlar biraz dedikoducular.
Yok artik yaaa iyice toplum bi tuhaf oldu hesap sorar gibi neden kabul ettiniz falan komsusu gelmek istemiş.
Kadinin temizlikle pek arasi yok ama laf olmasın diye temiz görünmek istiyor yeni tanistigi birisi ILK IZLENIM diye birşey var ya.
Konu sahibi evini süpürge ile cektir tozunu al yerler lekeli ise hemencecik siliver mutfagin duzenli olsun yüzünden de mutfak dolabini buz dolabini vs camsil ile siliver firinin temiz olsun cay bardagin catal bıçak kasigin tabagin temiz olsun evinide havalandir tuvaletini yika ohh misss.
Atistirmalikta cayin yanina kisir kek yapiver keki firina koy o olana kadar kisirida yapiverirsim o sirada bulasigo toplayiver duzenli ev sana iste
Birde elti hakkinda sen yorum yapma tek kelime konusma gecistir