Ya ben kendimi titiz görmüyorum ama gecen görümcemin evine gittim bana göre benden temiz biliyorum neyse balkona cıkarttı beni sandalye tozluymus tabi ben farkında degilim dikkat etmem pek görümcem bana döndü sana da rezil oldum utandım valla beni de dağnama dedi ya abla ne diyon hiç farkında bile degilim dedim gercekten mi dedi şaşırdı. O gün kızına akşama kadar kızına temizlik yaptırmış yengen geliyor bak bu kız ne kadar dağınık demesin heryeri topla diye. Bana göre ben kendimi temizlik konusunda yetersiz görüyorum gittiğim evlerde yok beyaz corao giyeyim yok bilmem yerde kıl olmasın toz olmasın bakmam, beni rahatsız eden pis koku, evler 10 gündür silinmemiş mutfagı Yağ baglamadıgı sürece. Tek bişey yaptım yalan söylemeyim evime kuzenimi davet ettim baştan aşagı heryerimi inceleyip temizliğim konusunda buldugu açıgımı suratıma vurunca ha birde makina ya teflon tavamı atılırmıs sözünden sonra kayınvalidemle onun evine gittim yemek yedikten sonra beni bulaşıga sokmak istemedi bende hiç bir işe kalkmyıo, özellikle bulaşıga girdim bşde be göreyim makina İn içinde teflon tava hemen lafımı yapıştırdım, ha birde camı 1 senedir silinmemiş gibi leş içindeydi, misafirlerin içinde perdeyi komple acıp misafirlere ev cok karanlık oldu biraz aydınlık olsun diye camın pisliğini gösterdim

benim evimde benim temizliğimi yere gömüp kendini övenlere az bile yaptım