• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komsu geliyor temizlik

Yani uzun yoldan geliyosa tabiki girsin de alt komsum gelince veya cocuklari giriyor ne alaka bu benim wcde onlari ceken bir sey var gibi dusunmeye basladim artik 🤭 birde pis birakiyorlar igreniyorum benim cocugum bile yok daha yeni evliyim yani tuvalet egitimi 0 napayim ben :) veya normal wcye terlik giymeyip corabiyla basan misafir cocugu bile gördü bu gözler 🙄 sonra halı sil koltuk sil ugrasiyoruz
Iyyyy 😔

Bu kadar dağınık ev temizliği göstermez ki
Ben sürekli temizlik yapamam ama evim çok düzenlidir
Ve tertemiz gözükür
Çekmecelerimin içi dağınık olsa mesela o beni çok rahatsız eder
Ya da alınan birsey yerine konmadı ise
Ay bende tam tersi hergun üstten temizlik yaparım siler süpürürüm,ama görün ki mutfak dolapları, yatak odamdaki çekmeceler vs hırsız karıştırmış gibidir(abartmıyorum hele mutfak dolapları illaki bi yiyecek bişey dökülmüş olur)bi türlü düzen tutturamıyorum :( ve içten dağınık pis olunca üstten ne kadar temizlesem de evim hiç temiz gelmez :/// biyer de pürüz hep oluyor yanii halbuki cekmeceler dolaplar temizlesem 1 günümü almaz, sonraki günlerde üstten temizlesem yeter. Tembelim galiba ben:(

Back
X