Merhaba hanımlar buraya içim dokeyim dedim.gercekten bu komşu sorunlarından sıkıldım diğer evimde daha beteri vardı neyse ki ordan taşındık şu anda oturduğum evde üst komşum gayet iyidi zaten kalabalık değillerdi torunu felan da gelince pek ses olmazdı ama ne yazık ki taşındılar üst katıma yaklaşık bir aydır yeni bir aile gelmiş sözüm ona kadının tek çocuğu var ama ben iki defa uyardım kendilerini yeni doğmuş bebeğim var zaten huzursuz eşim yardımcı olmasına rağmen baş edemiyoruz ayağı pevli ayakkabı giyiyor gazı sürekli var ve bu ayakkabı gazını tetikliyor daha fazla uyuma saatimiz belli değil klima açık sürekli kapı pencereler kapalı o sebeple sesi kolayca alıyoruz.dunden beri de yine gum gum koşma sesleri deprem oluyor gibi düşünün dayanamadım balkonda oturuyorlardi abla diye seslendim zaten hanımefendi çıkmaya tenezzül etmedi misafiri ile konuştum ama hiçte kibar bir şekilde konuşmadım geçen de çıktım çünkü kardeşi kapıyı açtı benim çocuklarım ses yapıyor idare edin zaten akşamı gidecez ki idare etmek zorunda da değilim ama bu çahil düşüncesiz insanlardan bıktım kimsenin kimseyi rahatsız etmeye hakkı yok .çocuğunuz olabilir bu insanları rahatsız etme hakkı vermiyor şu anda bile pazar ve sabah 7.30 dan beri başladılar geceye kaldı misafirleri hani çıkıp kavga ederim hiç sıkıntı değil eşim o konuda hassas çünkü zaten bebeğim durmuyor psikolojik olarak da biraz cokuntudeyim .. velhasıl yazımı okuyup bu durumda olan anneler varsa rica ediyorum çocuklarınıza sahip çıkın evet koşarlar ederler ama bu kadar değil inanin ki paramiz olsa müstakil eve gecerdik ama maalesef ki yok hani bazıları diyor ya çekemeyen apartman dairesinde oturmasin bu zamanda kimsenin hele ki benim gibi komşulardan rahatsız olanların oturmaya meraklı olduğunu düşünmüyorum biraz uzun oldu kusura bakmayın