Komşu çocuğu problemi

Merhaba çocuğunuzla oynaması için haftada 2 ya da 3 gün birer saatlik bir zaman dilimi şartı koyabilirsiniz. O 2-3 gün dışında da başka işlerimiz var, oyun saatlerimiz dışında gelmeknyok diyerek anlaşma yapabilirsiniz belki. Çocuğun durumunuda okuduğum için de desem bilemedim. Umarım kimse kırılmadan özellikle o küçük yavru kırılmadan bir çözüm bulabilirsiniz.

Kahroldum.. Keşke tüm çocuklar iyi birer ebeveyne sahip olsa.. Çok para değil çok imkan değil.. Sevgi olsa yeter aslında

Çocuğa üzüldüm ama sizinde yapabileceğiniz bir şey yok maalesef. Eve almayın bence belli bir süre gelmeyi bırakır diye düşünüyorum.

Zaten gideceklermiş
Olsun biraz gelsin azcık kalsın sonra gönderirsiniz evine
Yazık Günah baba yok anne işte
Anane hasta dede evden kovuyor
Çoçuk zaten ayağından ameliyatlı
İlgiye sevgiye muhtaç
Ahhh benim güzel yavrum
Keşke kıymetini bilen seni seven ailen sıcacık yuvan olsaydı
Maalesef herkes şanşlı değil
İnşallah bahtı güzel olur

Aslında katılıyorum. Çocuğu olmayan komşularada gidiyormuş. Sonradan öğrendim. Çocuğun hikayesini bildiğim ve üzüldüğüm için evet demiş bulundum ancak iyice suyunu çıkardılar
Aile ile konuş
Suçu kendi çocuğuna at olmazsa yani de ki ben iş yaparken başlarında olamıyorum benim çocuğum biraz hırçın sizinkine tekme falan atıyor. Sizinki de ameliyatlar geçirmiş sağlığına bir şey olur diye endişeleniyorum o yüzden evde işim olduğu zaman kabul edemeyeceğim kusura bakmayın de.
10 kere gönderiyolarsa 1 kere kabul et onda da 1 saat oynasınlar sonra yolla evine.

Eve almak doğru değil komşumun kızı 12 ki kağıt havlu paketini dik yaptı çıktı üstüne camdan sarktı mutfakts iş yapıyorum işten gelmişim bir bakayım demesem gitti biçimde oğlum canım sıkılıyor gelsinler diye ağlardi başına bir şey gelir Allah korusun herkes çocuğuna baksın istiyorsanız dışarda oynasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…