Komşu belası

Ben beyaz masaya internetten şikayet formu doldurdum.2 gün bile sürmedi yetkilinin gelmesi.tek tek bütün daireleri uyarıp, kendinlerine bir kez daha şikayet geldiği takdirde para cezası uygulayacaklarını söylediler her daireye.bie daha da kimse rahatsız etmedi beni ki benim şikayet ettiğim kişi ev sahibinin kızı aynı zamanda üst komşumdu canım :))

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

E harikaymış bu hiç bilmiyordum gerçekten iyi ki açmışım konuyu :) Ben de şimdi doldurayım öyleyse inşallah işe yarar çook teşekkür ederim :)

E harikaymış bu hiç bilmiyordum gerçekten iyi ki açmışım konuyu :) Ben de şimdi doldurayım öyleyse inşallah işe yarar çook teşekkür ederim :)

Rica ederim ne demek :)
Umarım sorunun çözülür.
Para cezasını duyunca bir daha ses çıkarabileceklerini sanmıyorum.
Benimkiler o uyarıdan sonra ne halı silkelediler tepemden nede ses yapabildiler.
Sahurda halı silkeleyip, çamaşırlarımın üzerine sofra bezini silkelerlerdi.kıvırcık salatası,cd, kalemtraş çöpü, zeytin çekirdeği...neler neler çıkardı o çamaşırlarımın üzerinden.
Gece 12 de misket oynayan çocuklar mı dersin,kumandalı arabalarını yerlerde sürüp ses çıkartmaları mı, yatak gıcırtısı mı neler çektim neler...uyardım olmadı, kavga ettim gene olmadı...en son şikayet ettim artık dayanamadım.

Rica ederim ne demek :)
Umarım sorunun çözülür.
Para cezasını duyunca bir daha ses çıkarabileceklerini sanmıyorum.
Benimkiler o uyarıdan sonra ne halı silkelediler tepemden nede ses yapabildiler.
Sahurda halı silkeleyip, çamaşırlarımın üzerine sofra bezini silkelerlerdi.kıvırcık salatası,cd, kalemtraş çöpü, zeytin çekirdeği...neler neler çıkardı o çamaşırlarımın üzerinden.
Gece 12 de misket oynayan çocuklar mı dersin,kumandalı arabalarını yerlerde sürüp ses çıkartmaları mı, yatak gıcırtısı mı neler çektim neler...uyardım olmadı, kavga ettim gene olmadı...en son şikayet ettim artık dayanamadım.

Mesaj attım size bilgi almak için :)

Guzel kardesim gecmis olsun oncelikle.benden ilk tavsiye kendini ve aileni o insanlardan uzak tutman.Allah korusun cahiller seviyesizler bellimi olur ne yapacaklari.ikincisi ise onkar gurultu yapmaya baslayinca hemen polisi arayin onlara durumu aktarirsaniz ellerindeki cihazla gurultunun siddetini olcerler.belli bir desibelin ustunde ise uyari ardindanda para cezasi uygulaniyor.

Guzel kardesim gecmis olsun oncelikle.benden ilk tavsiye kendini ve aileni o insanlardan uzak tutman.Allah korusun cahiller seviyesizler bellimi olur ne yapacaklari.ikincisi ise onkar gurultu yapmaya baslayinca hemen polisi arayin onlara durumu aktarirsaniz ellerindeki cihazla gurultunun siddetini olcerler.belli bir desibelin ustunde ise uyari ardindanda para cezasi uygulaniyor.

Teşekkür ederim elimden geleni yapıyorum özellikle babama bir şey anlatmıyoruz.Şimdi şikayet dilekçesi yazdım belediyeye inşallah hemen dönerler.Muhatap olmayı düşünmüyorum artık bize yakın karakolun ve zabıtanın numarasını telefonuma kaydettim.Lütfen dua edin bundan kurtulmamız için..

canım geçmiş olsun ev alma komşu al diye boşuna dememişler
bizde komşuların gürültüsünden çok fazla şikayetçiyiz ama bizimkiler sizinkiler gibi arsız değil en azından kendi adıma sevindim :9::9:
üst katta bi kız bi oğlan var kız sabahtan gece 12-1 e kadar topukluyla tak tak tak dolaşıyo oğlan da onun peşinden koşturuyo
alttakilerde çok fazla bağıyo çocuklardan o kadar ses nasıl çıkıyo hiç anlamadım :50::50:
annem hem üstü hem alt katı uyardı eskisi gibi ses yapmıyorlar ama gene de söyleyince ses geliyo diye utanıyorlar söz geçiremiyoruz diyorlar
kiracılar demişsin bence vakit kaybetmeden ev sahibiyle konuş derim canım
inşallah bi çözüme kavuşturursunuz

canım geçmiş olsun ev alma komşu al diye boşuna dememişler
bizde komşuların gürültüsünden çok fazla şikayetçiyiz ama bizimkiler sizinkiler gibi arsız değil en azından kendi adıma sevindim :9::9:
üst katta bi kız bi oğlan var kız sabahtan gece 12-1 e kadar topukluyla tak tak tak dolaşıyo oğlan da onun peşinden koşturuyo
alttakilerde çok fazla bağıyo çocuklardan o kadar ses nasıl çıkıyo hiç anlamadım :50::50:
annem hem üstü hem alt katı uyardı eskisi gibi ses yapmıyorlar ama gene de söyleyince ses geliyo diye utanıyorlar söz geçiremiyoruz diyorlar
kiracılar demişsin bence vakit kaybetmeden ev sahibiyle konuş derim canım
inşallah bi çözüme kavuşturursunuz

Teşekkür ederim :) Başta bizim de öyleydi sonra işi arsızlığa vurdular.Korkağın tekiler aslında şimdiye kadar ciddi bi adım atmadık onun rahatlığı sanırım ama artık bu kadarı yeter.Onu da yapacağız ev sahibini tanımıyoruz pek inşallah o da arsız değildir işe yarar umarım.

Back