o kadar iyi anlıyorum ki seni... sırf bu yüzden 2 kere ev değiştirdim
![KK47 :47: :47:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk47.gif)
2 çocuklu bir aile oturuyordu üst katımda. son ses müzik dinliyordu kadın. ama çocuklarının üzerine atıyordu kabahati. biri 1 diğeri 5 yaşında çocuklarının. kendi şarkı söylüyordu. gece 2 gibi süpürge açardı.
uyardım , kırgınlık olmasın dikkat edelim dedim, tamam dedi ama sonra iyice abarttı.
kpssye hazırlanıyorum ben, ders çalışamıyordum gürültülerinden. misafiri geldiğinde kahkahaları kesilmiyordu. yüksek sesli müzik açıp halay çekiyorlardı sanırım. güpür güpür ses geliyodu yukardan.
çıktım zilini çaldım. ders çalışamıyorum biraz müziğin sesini kısar mısın dedim, pamuk tıka kulağına, istersen başka yerlerine de tıka dedi
![KK53 :53: :53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
bende ne gerekiyosa söyledim. ondan sonra daha beter oldu. 1 hafta içinde değiştirdim evi.
sonraya geçtiğimiz evin üst katı da 15 kişilik bir öğrenci eviymiş meğer. bize bekar bir kadın oturuyor demşti ev sahibi.
defalarca uyardık anlamadılar. gece 2 de polis çağırdık . polis uyardı. dış kapıdan çıkınca ankaranın bağlarını söyleyip oynamaya başladılar.
2 gün sonra yine ev değiştirdim. çok şansızzım bu konuda.
en son imza topluyorlardı öğrencileri çıkarmak için ama başarabilirler mi, bilmiyorum.