- 27 Mart 2014
- 1.154
- 590
- 248
- Konu Sahibi RaspberrySyrup
-
Olur mu hiç öyle şey yahu ? Önceden karakola gidin konuşun, ses yapmaya başladıkları sırada gelsinler dinletin.
Allah korusun da illa kanlı bıçaklı olunca mı girmeli polis devreye ?
İnanın kavga olduğunda bile gelmediler.Haklısınız sanırım bu işin peşine benim düşmem gerekecek.
Polis 24 saat gelebilir ama zabitadan emin degilim.sorup arastir biraz.arkadasin dedigi gibi karakola onceden gidip konysabilirsin.bicagin kemige dayandigini,babanizi zor zaptettiginizi vs.bir yol gosterirler elbet
Annen komsu gurultusunden 4 yil antidepresan mi kullandi?
Bizim alt kattakiler de oyle, 2 kere polis cagirdik (mesai gunu gece 4te evi yikacak raddede 1 saati askin kavga sesleri) artik dikkat ediyorlar. Istiyosa etmesinler, karakol orda. Hatta o evdeki ana babarina kufurlerle isyan eden dayak atmaya calisan asi ergen oglanlar beni gordu mu korkudan kafalarini yere indirip abla deyip selam veriyolar. Anasi da diyo ki bi tek senden korkuyo bunlar. Korkar tabi haddini bildirirsen korkar. Had oyle kavgayla bildirilmez. Bos yere baban onlarla yuz goz olup o kadar hakaret yeyip izzetini rencide etmis. Devletin duzeni var, kanunu var, kolluk kuvveti var.
Burada bebek sesinden, yatak sesinden rahatsiz olanlara kiziyorum, ama mesai gunu keyfe keder gece vakti sohbet muhabbet kavga guruldu hayhata cekmez zorunda degil kimse.
bizide öle bi kiracımız vardı evde top oynardı çocuklarla bi keresinde evde matkap çalışacak gündüz 12 de öncesinden gittim haber verdim eşine tamam dedi matkabı çalıştırmamızla bağırması başladı kapatıp gittik haber verdiğimizi söledik olmaz dedi o akşam yine ses yaptılar 3 kere normal b şekilde uyardım dahada muhattab olmadım polisi çağırdım uyardılar bir daha yaparsanız cezası var dediler o oldu dahada ses yapmadılar insan kendi evinde bukadar baskıya tacize maruz kalırmı ya kendi evimde ses duymamaya çalışacam yok kulaklık takacam müzik dinleyecem normal deil herkes birbirine saygı göstermek zorunda polise haber verin direk yada gidin konuşun durumu daha önce olanları anlatın bildirin bişey olduğunda çağırın hayır sinirle biri bıçak çeker babanız o an bişeyle vurur olmayacak işler olur alah korusun siz halledin bu işi bence
Bundan yaklaşık 10 yıl önce oturduğumuz evi aldık.Alana kadar çok sıkıntı çekti annem,bi nevi babamın değil onun çabaları sonucu aldık.Almamızla sıkıntılar biteceğine yenisi eklendi.
Komşu belası,evet..
Üst katımızda oturan kişinin bir kızı vardı,geleni gideni bitmezdi onlar da çocukluydu.
Hep de aynı kişiler gelenlerde,gece 3lere kadar koşma sesleri bitmiyordu.
Annem bir kaç kere iyi niyetle uyardı kusura bakma hakkını helal et falan diyordu kadın ama sesler kesileceğine iyice yüklseliyordu.
En sonunda bir gece dayanamadım vurdum sabah lise sınavına girecektim çünkü.
Misafirleri teker teker gitti.
Sabah annemle kavga etmiş annem de ben değil kızım vurdu defalarca uyardık umrunda olmadı sabahlara kadar sesiniz kesilmiyor demiş.
Bazen iyi bazen kötü olduk.
Bi süre iyi oluyorlar sonra yine aynı hareketler.
Bir akşam film koptu babama köpek dedi ben saydırdım bütüm apartman ayağa kalktı.
Kocası desen kardeşimin kulağını çekmiş küçükken "o bebekken ağlıyordu biz çektik şimdi onlar bizi çekmiyor" diye.
Daha neler neler..
Babama cins dedi doğru konuş dedim diye "sus terbiyesiz,hayvan" dedi bana.
Bir kaç gün önce evde top oynuyorlardı ben oha dedim diye kadın yerlere vurdu bende duvara,kapıyı falan duvara vurmuşum haberim yok camlar kırılmamış iyi ki..
Evde bi kardeşim vardı çünkü.
Ve kadın o akşamdan beri bizimkileri uyutmuyor özellikle çocuklar yatak odasında oynuyor.Babam bağırınca sesleri kesildi.Babamın haberi yok son olaydan.O akşam mutfakta oturuyorduk olay çıkarmak için özellikle yerlere vurdular.Bunu her tartışmada babamı kışkırtmak için yapıyorlar.Bu arada onlar kiracı.Annem bu yüzden 4 sene antidepresan kullanmak zorunda kaldı.O kadar sınırdayım ki kadın kapının önünden geçerken suratıma tırnaklarımı geçirmek istedim.Sürekli bela okuyorum ben böyle değildim lanet gelsin şeytana diyip tövbe etmeye çalışıyorum ama dayanamıyorum artık.
Neler yapabilirim bilmiyorum nereye başvurabilirim?
İçimi dökmeye ihtiyacım vardı uzun oldu kusura bakmayım.Okuyan herkes hakkını helal etsin..
Bu arada çocukların ikisi kız ve biri 12 yaşında diğeri 9.diğeri küçük erkek 2 yaşında vardır.
İşte bende bu durumu anlamıyorum yani insan gibi uyarıldın zıt gitmek nedir? Hiç mi utanma olmaz insanda şaşırıyorum böylelerini duydukça.o kadar iyi anlıyorum ki seni... sırf bu yüzden 2 kere ev değiştirdim
2 çocuklu bir aile oturuyordu üst katımda. son ses müzik dinliyordu kadın. ama çocuklarının üzerine atıyordu kabahati. biri 1 diğeri 5 yaşında çocuklarının. kendi şarkı söylüyordu. gece 2 gibi süpürge açardı.
uyardım , kırgınlık olmasın dikkat edelim dedim, tamam dedi ama sonra iyice abarttı.
kpssye hazırlanıyorum ben, ders çalışamıyordum gürültülerinden. misafiri geldiğinde kahkahaları kesilmiyordu. yüksek sesli müzik açıp halay çekiyorlardı sanırım. güpür güpür ses geliyodu yukardan.
çıktım zilini çaldım. ders çalışamıyorum biraz müziğin sesini kısar mısın dedim, pamuk tıka kulağına, istersen başka yerlerine de tıka dedibende ne gerekiyosa söyledim. ondan sonra daha beter oldu. 1 hafta içinde değiştirdim evi.
sonraya geçtiğimiz evin üst katı da 15 kişilik bir öğrenci eviymiş meğer. bize bekar bir kadın oturuyor demşti ev sahibi.
defalarca uyardık anlamadılar. gece 2 de polis çağırdık . polis uyardı. dış kapıdan çıkınca ankaranın bağlarını söyleyip oynamaya başladılar.
2 gün sonra yine ev değiştirdim. çok şansızzım bu konuda.
en son imza topluyorlardı öğrencileri çıkarmak için ama başarabilirler mi, bilmiyorum.
Ev değil komşunun önemli olduğunu anladım bunlar yüzünden.Saray da olsa huzur yoksa olmuyor.İnşallah mutlu olursunuz :)İnsanı zorla belaya sokuyorlar değil mi .. iyi bilirim bu durumuAllah hidayet versin ne diyebilirim ki .. alo gürültüyü arayın polisi arayın .. Eski konularıma bakarsan neler çektiğimi anlarsın ama ev aldık kurtuluyorum bu lanetlerden
İşte bende bu durumu anlamıyorum yani insan gibi uyarıldın zıt gitmek nedir? Hiç mi utanma olmaz insanda şaşırıyorum böylelerini duydukça.
Ev değil komşunun önemli olduğunu anladım bunlar yüzünden.Saray da olsa huzur yoksa olmuyor.İnşallah mutlu olursunuz :)
Bende öyle düşünüyorum.Kime neyi ispat ediyorlarsa artık.Allah ıslah etsin ne diyim.utanma olmuyor evet. aksine gürültü yaptıkça "hahaha bak nasıl güçlüyüm ben. istediğimi yaparım umurumda değilsiniz" şeklinde kendilerini daha çok gaza getiriyorlar zannımca.
Bundan yaklaşık 10 yıl önce oturduğumuz evi aldık.Alana kadar çok sıkıntı çekti annem,bi nevi babamın değil onun çabaları sonucu aldık.Almamızla sıkıntılar biteceğine yenisi eklendi.
Komşu belası,evet..
Üst katımızda oturan kişinin bir kızı vardı,geleni gideni bitmezdi onlar da çocukluydu.
Hep de aynı kişiler gelenlerde,gece 3lere kadar koşma sesleri bitmiyordu.
Annem bir kaç kere iyi niyetle uyardı kusura bakma hakkını helal et falan diyordu kadın ama sesler kesileceğine iyice yüklseliyordu.
En sonunda bir gece dayanamadım vurdum sabah lise sınavına girecektim çünkü.
Misafirleri teker teker gitti.
Sabah annemle kavga etmiş annem de ben değil kızım vurdu defalarca uyardık umrunda olmadı sabahlara kadar sesiniz kesilmiyor demiş.
Bazen iyi bazen kötü olduk.
Bi süre iyi oluyorlar sonra yine aynı hareketler.
Bir akşam film koptu babama köpek dedi ben saydırdım bütüm apartman ayağa kalktı.
Kocası desen kardeşimin kulağını çekmiş küçükken "o bebekken ağlıyordu biz çektik şimdi onlar bizi çekmiyor" diye.
Daha neler neler..
Babama cins dedi doğru konuş dedim diye "sus terbiyesiz,hayvan" dedi bana.
Bir kaç gün önce evde top oynuyorlardı ben oha dedim diye kadın yerlere vurdu bende duvara,kapıyı falan duvara vurmuşum haberim yok camlar kırılmamış iyi ki..
Evde bi kardeşim vardı çünkü.
Ve kadın o akşamdan beri bizimkileri uyutmuyor özellikle çocuklar yatak odasında oynuyor.Babam bağırınca sesleri kesildi.Babamın haberi yok son olaydan.O akşam mutfakta oturuyorduk olay çıkarmak için özellikle yerlere vurdular.Bunu her tartışmada babamı kışkırtmak için yapıyorlar.Bu arada onlar kiracı.Annem bu yüzden 4 sene antidepresan kullanmak zorunda kaldı.O kadar sınırdayım ki kadın kapının önünden geçerken suratıma tırnaklarımı geçirmek istedim.Sürekli bela okuyorum ben böyle değildim lanet gelsin şeytana diyip tövbe etmeye çalışıyorum ama dayanamıyorum artık.
Neler yapabilirim bilmiyorum nereye başvurabilirim?
İçimi dökmeye ihtiyacım vardı uzun oldu kusura bakmayım.Okuyan herkes hakkını helal etsin..
Bu arada çocukların ikisi kız ve biri 12 yaşında diğeri 9.diğeri küçük erkek 2 yaşında vardır.
Valla bende nasıl sabrediyoruz şaşırıyorum.Evet bir akşam onlar yüzünden sinir krizi geçirdi 12 gün sinirleri boşaldığı ve yürüyemediği için yataktan çıkamadi psikiyatriye gitmek zorunda kaldık.Okurken içime daral geldi. Aynı durumu yaşasam yukarı çıktığım gibi kadının saçından aşağı sürükler bir güzelde allah ne verdi ise kafasını duvarlara sürterdim
sabrınıza hayran kaldım. anneniz antidepresan kullanmış hem de 4 sene sırf bu reziller için mi?
Taviz tavizi doğurur.
Teşekkür ederim :)Gece 12den sonra ses yapmak yasak, ondan once degil. 12den sonra polisi arama hakkiniz var diye biliyorum.
Yönetici yok ev sahibi yurtdışında buraya gelince konuşmayı düşünüyoruz umarım ters tepmez.yapmanız gereken çok basit, yöneticiye gideceksiniz önce, sonra ev sahibine, sonra da onlar şutlanacak
Belediyeye şikayet edebilirsin.Ben öyle yapmıştım ve beyaz masadan bir yetkili bey gelip uyarmıştı üst kattakileri.bi daha da ses soluk çıkmadı.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Valla bende nasıl sabrediyoruz şaşırıyorum.Evet bir akşam onlar yüzünden sinir krizi geçirdi 12 gün sinirleri boşaldığı ve yürüyemediği için yataktan çıkamadi psikiyatriye gitmek zorunda kaldık.
Teşekkür ederim :)
Yönetici yok ev sahibi yurtdışında buraya gelince konuşmayı düşünüyoruz umarım ters tepmez.
Bunu bilmiyordum.Beyaz masayı mı arayacağım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?