- 27 Mart 2014
- 1.154
- 590
- 248
- Konu Sahibi RaspberrySyrup
-
Bundan yaklaşık 10 yıl önce oturduğumuz evi aldık.Alana kadar çok sıkıntı çekti annem,bi nevi babamın değil onun çabaları sonucu aldık.Almamızla sıkıntılar biteceğine yenisi eklendi.
Komşu belası,evet..
Üst katımızda oturan kişinin bir kızı vardı,geleni gideni bitmezdi onlar da çocukluydu.
Hep de aynı kişiler gelenlerde,gece 3lere kadar koşma sesleri bitmiyordu.
Annem bir kaç kere iyi niyetle uyardı kusura bakma hakkını helal et falan diyordu kadın ama sesler kesileceğine iyice yüklseliyordu.
En sonunda bir gece dayanamadım vurdum sabah lise sınavına girecektim çünkü.
Misafirleri teker teker gitti.
Sabah annemle kavga etmiş annem de ben değil kızım vurdu defalarca uyardık umrunda olmadı sabahlara kadar sesiniz kesilmiyor demiş.
Bazen iyi bazen kötü olduk.
Bi süre iyi oluyorlar sonra yine aynı hareketler.
Bir akşam film koptu babama köpek dedi ben saydırdım bütüm apartman ayağa kalktı.
Kocası desen kardeşimin kulağını çekmiş küçükken "o bebekken ağlıyordu biz çektik şimdi onlar bizi çekmiyor" diye.
Daha neler neler..
Babama cins dedi doğru konuş dedim diye "sus terbiyesiz,hayvan" dedi bana.
Bir kaç gün önce evde top oynuyorlardı ben oha dedim diye kadın yerlere vurdu bende duvara,kapıyı falan duvara vurmuşum haberim yok camlar kırılmamış iyi ki..
Evde bi kardeşim vardı çünkü.
Ve kadın o akşamdan beri bizimkileri uyutmuyor özellikle çocuklar yatak odasında oynuyor.Babam bağırınca sesleri kesildi.Babamın haberi yok son olaydan.O akşam mutfakta oturuyorduk olay çıkarmak için özellikle yerlere vurdular.Bunu her tartışmada babamı kışkırtmak için yapıyorlar.Bu arada onlar kiracı.Annem bu yüzden 4 sene antidepresan kullanmak zorunda kaldı.O kadar sınırdayım ki kadın kapının önünden geçerken suratıma tırnaklarımı geçirmek istedim.Sürekli bela okuyorum ben böyle değildim lanet gelsin şeytana diyip tövbe etmeye çalışıyorum ama dayanamıyorum artık.
Neler yapabilirim bilmiyorum nereye başvurabilirim?
İçimi dökmeye ihtiyacım vardı uzun oldu kusura bakmayım.Okuyan herkes hakkını helal etsin..
Bu arada çocukların ikisi kız ve biri 12 yaşında diğeri 9.diğeri küçük erkek 2 yaşında vardır.
Kimsenin umrunda değil.Onlar rahatsız olmadığından imza vermeye yanaşmıyorlar.öff bu ne ya sizden başka biri şikayetçi değil mi apartman da başka komşularda var hiç mi sesleri gitmiyor onlara
bınanın ses yalıtımında bı sorun olabılır mı?
ust katımdaki hapsursa ben duyarım..
onlarında 8 ve 10 yaslarında ıkı oglu var ve cok yaramazlar..benımde bebegım var..
onlar bana katlanıyor,kızım gece ağlarsa..bende onlara katlanıyorum..
hoşgörülü olmak lazım
Bir de defalarca evlerine dayım,anneannem,babam gitti insan gibi konuştular.
Ne dese beğenirsiniz "valla ben rahatım sen düşün"
Bir de defalarca evlerine dayım,anneannem,babam gitti insan gibi konuştular.
Ne dese beğenirsiniz "valla ben rahatım sen düşün"
yuh onlar aşmış yüzsüzlükte siz de ses yapın gecenin ikisinde birden bire evin içinde çığlık atıp müzik açın bakalım hala rahat olacaklar mı diğer komşularda madem onlardan rahatsız değil sizden de olmasınlar bazı insanlara iyilik yaramaz
birde belediye falan bunların şikayetini almıyor mu
Onların da uyuduğu bir saat vardır, sabah erkenden mesela, o zaman da siz ses yapın. Tabi burada kim daha sabırlıysa o galip çıkar gibi bir şey olur.Bundan yaklaşık 10 yıl önce oturduğumuz evi aldık.Alana kadar çok sıkıntı çekti annem,bi nevi babamın değil onun çabaları sonucu aldık.Almamızla sıkıntılar biteceğine yenisi eklendi.
Komşu belası,evet..
Üst katımızda oturan kişinin bir kızı vardı,geleni gideni bitmezdi onlar da çocukluydu.
Hep de aynı kişiler gelenlerde,gece 3lere kadar koşma sesleri bitmiyordu.
Annem bir kaç kere iyi niyetle uyardı kusura bakma hakkını helal et falan diyordu kadın ama sesler kesileceğine iyice yüklseliyordu.
En sonunda bir gece dayanamadım vurdum sabah lise sınavına girecektim çünkü.
Misafirleri teker teker gitti.
Sabah annemle kavga etmiş annem de ben değil kızım vurdu defalarca uyardık umrunda olmadı sabahlara kadar sesiniz kesilmiyor demiş.
Bazen iyi bazen kötü olduk.
Bi süre iyi oluyorlar sonra yine aynı hareketler.
Bir akşam film koptu babama köpek dedi ben saydırdım bütüm apartman ayağa kalktı.
Kocası desen kardeşimin kulağını çekmiş küçükken "o bebekken ağlıyordu biz çektik şimdi onlar bizi çekmiyor" diye.
Daha neler neler..
Babama cins dedi doğru konuş dedim diye "sus terbiyesiz,hayvan" dedi bana.
Bir kaç gün önce evde top oynuyorlardı ben oha dedim diye kadın yerlere vurdu bende duvara,kapıyı falan duvara vurmuşum haberim yok camlar kırılmamış iyi ki..
Evde bi kardeşim vardı çünkü.
Ve kadın o akşamdan beri bizimkileri uyutmuyor özellikle çocuklar yatak odasında oynuyor.Babam bağırınca sesleri kesildi.Babamın haberi yok son olaydan.O akşam mutfakta oturuyorduk olay çıkarmak için özellikle yerlere vurdular.Bunu her tartışmada babamı kışkırtmak için yapıyorlar.Bu arada onlar kiracı.Annem bu yüzden 4 sene antidepresan kullanmak zorunda kaldı.O kadar sınırdayım ki kadın kapının önünden geçerken suratıma tırnaklarımı geçirmek istedim.Sürekli bela okuyorum ben böyle değildim lanet gelsin şeytana diyip tövbe etmeye çalışıyorum ama dayanamıyorum artık.
Neler yapabilirim bilmiyorum nereye başvurabilirim?
İçimi dökmeye ihtiyacım vardı uzun oldu kusura bakmayım.Okuyan herkes hakkını helal etsin..
Bu arada çocukların ikisi kız ve biri 12 yaşında diğeri 9.diğeri küçük erkek 2 yaşında vardır.
Ya inanın diğer komşuları düşünüp bunları yapmıyor ailem.
Bilmiyorum işte bunun hakkında bilgi almak için yazdım.
Lys'ye gireceğim ders çalışamıyorum ağlamaklıyım hep sinirlerim bozuldu.
Annem evde tek bırakamıyor 2 gündür beni.
Kulaklıkla müzik dinlemeyi deneyin? Ben öyle yapıyordum çalışırken, bebek yokken daha.Ya inanın diğer komşuları düşünüp bunları yapmıyor ailem.
Bilmiyorum işte bunun hakkında bilgi almak için yazdım.
Lys'ye gireceğim ders çalışamıyorum ağlamaklıyım hep sinirlerim bozuldu.
Annem evde tek bırakamıyor 2 gündür beni.
Yapıyorum da bi yerden sonra artık evdeki havadan mı nedir bunalıyorum.Kulaklıkla müzik dinlemeyi deneyin? Ben öyle yapıyordum çalışırken, bebek yokken daha.
Hayır hiç çağırmadık.Hiç polis çağırmadınız mı ? Ya da şikayette bulunmadınız mı ?
Yok zaten babamın siniri hiç bir şeye benzemiyor stresli bir işi var gece de uyutmadıklarında çok sinirleniyor.Gerçekten polis buna el atar mı veya zabıta?Lutfen sinirlenmeyin.sogukkanli olmaya calisin.yillardir ceke ceke iyice bunaldiniz belli ama babaniz Allah muhafaza bi yerde sabri tasar sizin ve annenizin soylemlerine dayanamaz cikar yukari sorunu kokunden halleder.
Erkekleri gaza getirmemek lazim.gece gec vakit cok gurultu yaptiklarinda polisi cagirin.sesleri kaydedin zabitaya verin.ya da vitrinin ustune hoparloru koyun acin bi mezdeke ooohh.ugrasmayin agiz dalasiyla.
Ya diyorum ya gece 12 kadın süpürge çalıştırıyor.Çok teşekkür ederim :)belli bir saatten sonra gürültüye para cezası var diye biliyorum gürültü kirliliği yapıldığı için yinede tam bilemiyorum sizi yanlış bilgilendirmek istemem bu konuda burada çekmiş olanlar daha iyi bilebilirler
Ya hep polis bir şey yapmıyor dediler.Elimiz kolumuz bağlandı.Madem siz baş edemiyorsunuz o halde işi polise bırakmanız gerekirdi hemde bu kadar yıpranmadan çok önce
Yani şimdi gece polis ya da zabıta çağırırsak işe yarar diyorsunuz?Boyle tipler konusur atar tutar ama kapida polisi gorunce sut dokmus kedi olur.polis bi guzel paylar.para cezasiyla korkutur.zabita da ceza keser.yani yolu var guzelim.yillardir bosuna cekiyorsunuz.babaniza dikkat.
Ya hep polis bir şey yapmıyor dediler.Elimiz kolumuz bağlandı.
Yani şimdi gece polis ya da zabıta çağırırsak işe yarar diyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?