Merhaba burda konu açmayı alışkanlık haline getirdim artık işsizlikten. Bugün sorunumuz komşum. Müstakil bahçeli bir evimiz var site içinde. Sitede hemen hemen herkesin köpeği var. 2 tane av köpeğim var ama köpeklerim dost canlısı havlama huyları bile yok çok oyunbazlar. Av iç güdüleri yüzünden bir yere kitlenip kalıyorlar ve genelde babam köpeklerimle domuz avına gidiyor. Bundan ben de rahatsızım bu arada. Bir iki kere site içinde sansar gelincik gibi hayvanları avlayıp babama getirdiler bunu da komşu gördü. O günden beri sürekli rahatsız ediyor. Köpeklerimi asla tasmasız dışarı çıkarmıyorum ama evimizin bahçesinde bağlamıyoruz zaten köpekler genelde evde yaşıyor. Bahçeden çıkmaları imkansız arka bahçen çıkışı kapattık sadece evden birisi açarsa çıkabilirler. Önce ben gezdirirken ayyy çok korkuyorum çek gibi laflar etti dümdüz yolda gittiğim halde ki köpeğim vizsla yani sitede pitbull varken benim köpeğimden korkuyor. Sonra ben ona ısırma gibi huyu yok dedim. Bir iki kere komşunun küçük ırk köpekleri köpeğime havladı bizimkinin pek umru olmadı. Sonra annemlerden bahçede bağlamasını istemiş annem de bağlayamam günah demiş. Sonra bu sürekli bi laf dalaşına girdi en son bana sen köpekleri insanlardan daha çok seviyorsun dedi. Bu arada komşu ilişkilerim benim çok iyi. Onun sürekli sorunları var yok park sorunu yok çocukları kavga ediyor vs. En son artık pes ettiren bir şey oldu ve köpeğimin kedisini öldürdüğünü iddia etti ki böyle bir şey olamaz. Ben yine de tamam dedim kamera kaydı vs var mı köpeğimin orda olduğuna dair yok. Bizim kamera var ben baktım 1 haftayı oturdum izledim ve köpeklerim hep bahçede sadece ben çıkarıyorum yürüyüşe. Dedim böyle böyle bana diyor ki sen onları koruyorsun olaya sokak köpeklerini kattı ve gitti. Sonra babam görüntüleri vermiş izlesin diye izledi mi bilmiyorum ama hala devam ediyor. Bizim bahçede kediler de var bu zamana kadar hiç kedilere saldırdığını görmedim. Bir kere öldürseler onu orda bırakmazlar yani. Dedim ki komşu kameradan bak orda mı diye bakmıyor. Sürekli kedimi öldürdüler çocuğumu da ısırabilirler diyip diyip duruyor aileme de. Ailemin pek umrunda değil aman bırak o deliyi diyorlar. En son ben git mahkemeye ver yoksa ben vereceğim dedim. Bugün yine sabah köpeğime beni gördü hala gezdiriyorsun utanmadan dedi ben de sinirlendim ve neden gezdirmeyeyim ki dedim. Çocuğu köpekten korkuyormuş . Sanki tek köpek benim köpeklerim gibi. Artık gerçekten çok yoruldum ve korkuyorum köpeklerime zehirli et vs yedirir diye.
Bir de bu komşunun kocası da sıkıntılı. Biz buraya taşındığımız zamanlar beni ne zaman görse laf atar muhabbet ederdi.
Bu kadınla bu tartışmalar olmadan önce ben ikisini gördüm ve günaydın dedim kadın günaydın dedi ve adam yüzüme bakmadı. Sonrasında da 1 kere de çocuğu bana laf attı üçü birlikteyken küçük bir çocuk daha kreş çağında bana oje sürer misin dedi ben de annen baban izin verirse sürerim dedim. Sonra iyi akşamlar dedim ve adam yine bana cevap vermedi. Sadece karısı yokken bana ilk o günaydın merhaba gibi şeyler söylüyordu yani bu beni rahatsız ettiği için bir daha onlara hiç laf atmadım. Sonra yine adam bana laf attı okul nasıl diye konuşurken karısını gördü ve hemen gitti o kadar tuhaftı ki. Sonrasında adam bana günaydın vs demeyi bıraktı. Bilmiyorum annem kadının çok kıskanç olduğunu söyledi diğer komşuyla da bu konuda kavga etmişler sen benim kocamı neden Instagramda ekledin diye belki bu yüzden bana tavır almıştır? En son döveceğim az kaldı
Bir de bu komşunun kocası da sıkıntılı. Biz buraya taşındığımız zamanlar beni ne zaman görse laf atar muhabbet ederdi.
Bu kadınla bu tartışmalar olmadan önce ben ikisini gördüm ve günaydın dedim kadın günaydın dedi ve adam yüzüme bakmadı. Sonrasında da 1 kere de çocuğu bana laf attı üçü birlikteyken küçük bir çocuk daha kreş çağında bana oje sürer misin dedi ben de annen baban izin verirse sürerim dedim. Sonra iyi akşamlar dedim ve adam yine bana cevap vermedi. Sadece karısı yokken bana ilk o günaydın merhaba gibi şeyler söylüyordu yani bu beni rahatsız ettiği için bir daha onlara hiç laf atmadım. Sonra yine adam bana laf attı okul nasıl diye konuşurken karısını gördü ve hemen gitti o kadar tuhaftı ki. Sonrasında adam bana günaydın vs demeyi bıraktı. Bilmiyorum annem kadının çok kıskanç olduğunu söyledi diğer komşuyla da bu konuda kavga etmişler sen benim kocamı neden Instagramda ekledin diye belki bu yüzden bana tavır almıştır? En son döveceğim az kaldı