komşu ablamin derdinede bi el ativerelim kizlar

lolalo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
50
28
37
Kızlar komşum çok iyi bir abla 45 yaşlarında 1 oğlu var 29 yaşında kendi evi ayrı yaşıyo çok güzel eşyaları evi falan izmir in lüx yerinde bu abimizin 2. Evliliği olucak ilk eşiyle 19 yaşında evlilik yapmış ve erken evlilik biliyorsunuz 8 ay evli kalıp ayrılmışlar şuanda evden işine işinden evine anneside evde yanlız yaşamasına gönlü razi olmuyor istiyo ki yanına bi es bi arkadas olsun varmı bildiginiz bi bayan. Kendisi çok iyi bi insan olduğundan yardimci olmak istedim belli mi olur kısmet bu işler nebilym yazmak istedim. Tesekkurler

Illa internetten Eş bulacaksanız neden arkadaşlık sitesine üye olmuyorsunuz onun adına?

burası eş bulma platformu değil.. Önce esra erolu sonrada islami eş bulma sitelerini tavsiye ederim

Bence herkes herkesin birileriyle tanismasina vesile olmali.
Bekar olmaktan hosnut olmayan bircok hanim ve beyler var.
Benim bir tanidigim yok fakat umarim birinin yuva kurmasina yardimiz olur.

Esra Erol atvye transfer olmuş keşke önce biz teklif goturseydik

Hiç o 29 yaşındaki kazık kadar adamın fikrini aldınız mı? Belki özel bir hayatı, hoşlandığı biri vardır. Belki tepeden inme birini istemiyordur. Hastabakıcı değil eş buluyorsunuz. Adamın da bir hissi olmalı ya da isteği. İstese kendi bulamasa anne bul der zaten. Erken evlilik olmadığı gibi taşıma suyla da olmuyor..

oo burası arkadaşlık sitesi değil. ben konuyu kapatayıım. burada zaten kimse koca bulmamalı. nedenmi. tanımıyorlar etmiyorlar. ne idüğü belirsiz.
bu sorumluluğuda site almaz

Sadece sordum insanları kolundan tutup illa çocuğun evine gideceksin demedim arkadaşlar abi kendisi namaza başladı annem munasip bi es adayı bulursa tanışır konuşuruz demiş eşime. Kendi kendime almadım bu karari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…