çok güzel resimler yaa.s
bende resim sıralaması neye göre yapıldı çok merak ettim:1rolleyes:
Herhangi bir şey düşünerek sıralama yapmadım..
Hangisine sıra geldi ise onu ekledim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok güzel resimler yaa.s
bende resim sıralaması neye göre yapıldı çok merak ettim:1rolleyes:
senin adın Şule,elinden her iş geleyerimseniben
kendine haksızlık etme:mymeka:
daha ne olsun uleee:dance:
emeklerin için sağolasın Şule:1hug:
yazdiklarindan yanlis anlamadiysam,seni elestirmedigimi anlamissindir.yaptigin sey hic kolay degil..gercekten de gozden kacirmisim kusura bakmayinyerimseniben.Bu yüzden arkadaşlarım!!
Benim adım Hıdır,elimden gelen budur!!!
Yazacaklarım için ne olur bana kızmayın alınmayın beni tanıyanlar çok iyi niyetli olduğumu bilirler
Çoğu arkadaşım malasef kuralları, nasıl katılacaklarını, ne göndereceklerini okumamış.
Resimler aşırı büyük, isimleri anlaşılmaz, bir kaç resim bir arada gelmiş.
Oylamayı bırakın daha yarışmaya katılma kurallarını bile okumadan fotoğraflar gönderilmiş.Bir çok fotoğraf kompozisyon kaygısı düşünülmeden çekilmiş.
Oylama açıldı şimdi de nasıl oy kullanacağım? sorusu var. Başında kurallar yazıyor arkadaşlar herkes okusa hiç sorun kalmayacak.
Fotoğrafların hepsi katılsın hiçbir arkadaş kırılmasın emeğine yazık olmasın diye 48 foto birden koyuldu.
İsimler koyulamadı çünkü kurallara uyulmamış,
Resimlerde kompozisyon yok çünkü kurallara uyulmamış,
Anket açma çok yorucu ve uzun oldu çünkü kurallara uyulmamış,
Şimdi hemen eleştirmeden önce bu iş için verilen emek ve zaman için bir nefes alıp, düşünüp yorumlarınızı öyle yapmanızı dilerim.a.s.
Fotolarin üzerinde numaralari yazili zaten. :uhm:
Arkadaslar herkesin bir defada 3 oy verme hakki var, ankete tıklayıp üç ayrı adaya oy kullanacaksınız..
Ama bugün birine yarin öbürüne oy kullanirim olacak sey degil :sm_confused:
Oy kullanma islemi sonrasi otomatikman anket size kapanir.
Bu yönlü soru yada sorun bildirimde kimse bulunmasin olurmu yerimseniben