Canım ama sonuçta bu erkek_kız çocuk güzellik yarışması değil, fotoğraf yarışması.. Yani değerlendirirken bence çocuğun sevimliliği yanında, kompozisyon , çekim tekniği vs . gibi kuralları da göz önünde bulundurursanız , yarışma amacına ulaşmış olur..
3 oyumuda bir resme vermek istedim ama tek oydan sonra diğer iki oyumu kullanamadım nasıl yapmam gerekiyordu 3 oyumuda aynı resme vermek için bu arada 16. resme oy verdim çocuğun yüzündeki ifade çok mutlu olduğunu anlatıyordu ve güzelliğinede bayıldım allah bağışlasın çok şeker:1hug:a.s.
Yarışma Kuralları!!!
7* Arkadaşlar çoklu oylama ama sadece bir üyenin 3 oy hakkı vardır..3 den fazla olursa üyenin tüm oyları geçersiz olacaktır bilginize oylarınızın boşa gitmesini istemiyorsanız bu kurala uyalım lutfen
KADINLAR KULÜBÜ
bende aslında aynı resme 3 oyumu kullanmak istedim ama nasıl olacağını anlamadım aynı kutucuğa 3 keremi tıklamak gerekiyo öyle yapınca iilk tıkladığında çıkan işaret ikincisinde siliniyo eee oyunu kullanıp diğer iki hakkımı kullanayım diye dönmüş olsam sistem dışı kalıyormuşuz oyumuzu kullandığımız için nasıl olacak bu iş
ilk yazılarınızdada sadece 3 oy kullanma hakkımızın olduğunu istersek ayrı ayrı kişilere istersek aynı kişiye kullanabileceğimizi yazmışsınız ama bunun nasıl olacağınızı yazmamışsınız kusura bakmayın anlayamadım işte ben bunu:çok üzgünüm:fisfisfis:uhm:
canım bak yukardakinde ne yazıyor 3 oy hakkı ama 1 fotoya 3 defa oy verilemez bir defada 3 fotoya oy verebilirsin sadece 1 fotoya 3 defa tıklamak ya da oy verim tekrar aynı fotoya yine vereyim olmaz ya 1 fotoya 1 defa oy vereceksin ya da 3 ayrı fotoya aynı anda 3 oy vereceksin Şeniz
Tamam canımmm dişlerini gösterme bana,korkiremSadece üyeler oy kullanabilir arkadaşım..jeyyar
. Yarışma Duyurusu: Kompozisyonlu(Anlamlı)Çocuk&Bebek Foto Yarışması
bersulem bir cocuk olmasi sart mi?yani bir kare de birden fazla cocuk olamaz mi?
Tek çocuk diye belirledik arkadaşım..Yok mu öyle..
ben simdi kafadan negatif giriyorum olaya..sulecim ben sana sormustum 'bir kare de birden fazla cocuk olabilir mi diye?' sen de olamaz dedin..bknz
burada bana haksizlik yapilmis oldu gibime geliyor..ikincisi nacizene fikrim 48 fotografi ikiye bolseydiniz daha guzel iyi olmazmiydi..tamam uc hakkimiz var ama 48 adet icin az gibi..Bir de keske neyi kompoze ettiklerini yazsalarmis..cunku cogu fotograflar da 'kompozisyon' temasini goremedim..benim en begendigim yanilmiyorsam 13 numara ben ismine 'uyuyan prenses' koydum.Vee son olarak valla helal olsun diyorum..48 adet fotografi duzenleyip buraya tasimak kolay is degil..emegin hakkinida veririz yaniyerimseniben
Benim adım Hıdır,elimden gelen budur!!!:1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?