• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Uzatma Yöntemleri Komili Zeytin YağLı Bebek Şampuanı

Bademli Cikolata

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2010
848
306
133
Kızlar size bir şey sorucam.Zeytinyağı saçı hızlı uzatıyor diyorlar hatta benim annemler bile eskiden kullanmışlar ama ben direkt zeytinyağı uygulayamam.Komili Zeytinyağlı Bebek Şampuanını denemek istiyorum.

Kullanan var mı ve zeytinyağı yerine şampuanının da faydası olur mu acaba?eyvahedigeldismile

Yardımcı olursanız sevinir bu saç hastasıı :utangac:

%100 doğal diyor ondan dedim

Bir de fiyatı da pahalı etki eder diye düşünüyorum ben ama size de sormak istedim

Çok kararsızım alsam mı kiiibilmiyorumkismile

cnm bebek şampuanları yetişkinlerin saçlarını temizlemede yetersiz kalır yeterince temizlenemeyen saç kökleri de tıkanıp saç dökülmesi yapar ama normal bi şampuanla yıkadıktan sonra kullanabilirsin bence..

canım ben 2 hafta falan kullndım
yumuşacık yapıyo saçı çok güzel ama zor köürüyo yada bnm saçım uzun bi avuç falan yapıyorum
bence uzatmada bi etksi yoktur ne kadar %100 desede sonuçta bi takım işlemlerden geçiyo
onu yapana kadar haftada bi kere zeytinyağı sür saçına

Haklısın Ayshe gül iyi temizleyemeyebilir

Pnr haklısın canım o da bi takım işlemlerden geçiyo ama şampuanım bitsin ben denicem.İçinde zeytinyağı var sonuçta kaydirigubbakcemile3

Bende bebek şampuanı kullanıyorum kızlar daha hiç kötü sonucuna rastlamadım 1.5 yıldırda kullanıyorum ama köpürmediğinden çok döküyorum çabuk bitiyor :D En katkısız şampuan onlar sonuçta :):):)

Back