• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Bebek şampuanı kullananlar :)

Valla canım yetişkinler için pekde iyi değil cildi kurutmaması için bebek ciltleri hassas olduğu için özel olarak üretilmiş hani zamanla saçı iyi temizlememeye başlıyo ve dökülme yapıyor bendeki etkisi böyle oldu ben 1 kutu kullanırdım sonra normal şampuanıma geri dönerdim bende merak ederdim uzun süre kullanımda ne gibi etkisi oluyor diye denedim de 6 ay kadar en az bi 3 kutu kullandım ciddi dökülme oldu saçlarımda yanlarım baya açıldı olacak gibi değil dedim hemen döndüm şampuanıma dökülmem durdu anında.. bende böyle oldu diye sende de olacak değil yine diyorum bi dene belki sen çok memnun kalabilirsin. Ben dalin sabun aldım cildimiz için kullanıyoruz duşta ve çok memnunuz o duş jelleri falan inanılmaz kurutuyor cildimi dove sabun kullanırdım normalde ama dalin sabun alıyım dedim ve iyiki almışım kokusuda çok güzel 😍
Yok cesaret edemem denemeye :) sabun aldım bende şuan saçım için sabunla yıkadım ama hic hosuma gitmedi. İlk kez bu kadar ağır hissediyorum saçımı. Dalin sabunu yuzum için denerim teşekkürler. Şuan farklı bir sabunum var yüz için ama o da çok kurutuyor.

Pantene eskiden çok iyiydi yaa niye değiştirdiler ki formulünü eski kokuları falan çok güzeldi kendine has kokusu vardı 😔
Evet o eski kaliteyi arıyorum gerçekten blendaxda da o eski kalite yok ama pantene kadar dökmedi bir de eskiden new era diye bir şampuan vardı çok çok iyiydi hiç dökmez parlatır bakım yapar bir herşeyi birarada yapardı onu da kaldırdılar şimdi işte hc care denemek istiyorum ama şüpheliyim

Hım 🙄 kullanmasam mı 🙄🙄
Bendeki etkileri böyleydi johnsons kullandım ben bebek şampuanları arasında saçı en yumuşak yapanı bu.. ama dediğim gibi işte zamanla saçım çok kötü oldu 😑

Evet o eski kaliteyi arıyorum gerçekten blendaxda da o eski kalite yok ama pantene kadar dökmedi bir de eskiden new era diye bir şampuan vardı çok çok iyiydi hiç dökmez parlatır bakım yapar bir herşeyi birarada yapardı onu da kaldırdılar şimdi işte hc care denemek istiyorum ama şüpheliyim
Blendax ilk çıktığı o tırtıklı kutusu o muhteşem kokusu seneler geçtikçe yenilenme adı altında iyice kalitesizleştiler belki iyi gelenler vardır hala ama bana iyi gelmiyor pantene ve blendax 😐 ben elseve argin kullanıyorum zaten benim kürkçü dükkanım elseve şampuanları en iyi gelen kaşıntı yapmayan saçımı dökmeyen yormayan tek şampuan gerçekten 👍🏻 Kızımada kendimede kullanıyorum üstelik hiç bir şikayetimiz olmadı.. hc care görüyorum hep ama bana bitkiseller yaramıyor pek boyalı saçlarımı hepten kurutuyorlar şekil verilemez hale geliyo saçlarım pek cesaret edipte kullanasım gelmiyo açıkcası zaten artık markete yada kişisel bakım marketlerinden birine gittiğimde şampuan alıcaksam eğer doğru elseve standının önüne gidiyorum başka markaya elim gitmiyor ne yazıkki 🥰

Bendeki etkileri böyleydi johnsons kullandım ben bebek şampuanları arasında saçı en yumuşak yapanı bu.. ama dediğim gibi işte zamanla saçım çok kötü oldu 😑

Blendax ilk çıktığı o tırtıklı kutusu o muhteşem kokusu seneler geçtikçe yenilenme adı altında iyice kalitesizleştiler belki iyi gelenler vardır hala ama bana iyi gelmiyor pantene ve blendax 😐 ben elseve argin kullanıyorum zaten benim kürkçü dükkanım elseve şampuanları en iyi gelen kaşıntı yapmayan saçımı dökmeyen yormayan tek şampuan gerçekten 👍🏻 Kızımada kendimede kullanıyorum üstelik hiç bir şikayetimiz olmadı.. hc care görüyorum hep ama bana bitkiseller yaramıyor pek boyalı saçlarımı hepten kurutuyorlar şekil verilemez hale geliyo saçlarım pek cesaret edipte kullanasım gelmiyo açıkcası zaten artık markete yada kişisel bakım marketlerinden birine gittiğimde şampuan alıcaksam eğer doğru elseve standının önüne gidiyorum başka markaya elim gitmiyor ne yazıkki 🥰
Kuzum elseve dream long muydu neydi yanlış yazmış olabilirim 🙈
İçinde hint yağı keratin olanı turuncu şişe kullandın mı ?
Biraz önce markette gördüm 1 tane kalmıştı ama almadım 🙇🏽‍♀️

Kuzum elseve dream long muydu neydi yanlış yazmış olabilirim 🙈
İçinde hint yağı keratin olanı turuncu şişe kullandın mı ?
Biraz önce markette gördüm 1 tane kalmıştı ama almadım 🙇🏽‍♀️
Kuzucum yok daha denemedim en son elseve argin kremiyle beraber 15.90₺ ye görünce kapmıştım yedeğimde argin var benim onuda merak ediyorum ama bidahaki sefere dream long alıcam mutlaka 🥰

Evet kızlar biraz önce duş aldım ve dalin ile yıkadım saçımı...
Ve çok çok azıcık döküldü saçım at kuyruğu yaptım çekiyorm çekiyorm saç gelmiyor elime :-)
Normalde en fazla 2 avuç dökülür ve diğer banyoya kadar çektikçe saçlar gelirdi elime..
Bir kaç gün daha deneyeceğim :super:
Kullandığım dalin bu 👇🏻

Eklentiler

• 0EAE8018-F226-42C9-BC40-3A8AF9F4415E.jpeg
    0EAE8018-F226-42C9-BC40-3A8AF9F4415E.jpeg
    209,7 KB · Görüntüleme: 225
Ve çok çok azıcık döküldü saçım at kuyruğu yaptım çekiyorm çekiyorm saç gelmiyor elime :-)
Normalde en fazla 2 avuç dökülür ve diğer banyoya kadar çektikçe saçlar gelirdi elime..
Kullandığım dalin bu 👇🏻
Ambalajı çok şirin😍 dalinin bi özelliği var yıkarken saçı sanki sertleştiriyor ama kuruttuktan sonra saç yumuşacık oluyo🥰

Yaklaşık Bi 4 5 yıldır dalin kullanıyorum. Evlendim kocam da kullanmaya başladı çok güzel memnunum önceden kepek sorunu olurdu ya da saç diplerim tahriş olurdu şampuan yüzünden ve derisi kalkar kepek gibi görünürdü. Maşallah diyim yıllardır ne Bi kepek ne Bi deri kalkması oldu. Şimdi bebeğim olcak aile boyu bebek şampuanı😍💕👨‍👩‍👧

Yaklaşık Bi 4 5 yıldır dalin kullanıyorum. Evlendim kocam da kullanmaya başladı çok güzel memnunum önceden kepek sorunu olurdu ya da saç diplerim tahriş olurdu şampuan yüzünden ve derisi kalkar kepek gibi görünürdü. Maşallah diyim yıllardır ne Bi kepek ne Bi deri kalkması oldu. Şimdi bebeğim olcak aile boyu bebek şampuanı😍💕👨‍👩‍👧
Oh valla negüzel saç kremi kullanıyormusun peki 😊

Saç kremi de yıllardır hiç kullanmıyorum. 2 3 duşta 1 pantenein argan yağlı elixir bakım yağı var uçlarına onu kullanıyorum. Çok kırık problemim olurdu bu şekilde yağ bakımı yapınca kırığım da hiç olmadı. Krem yerine bakım yağı tercih edebilirsiniz 😋

Saç kremi de yıllardır hiç kullanmıyorum. 2 3 duşta 1 pantenein argan yağlı elixir bakım yağı var uçlarına onu kullanıyorum. Çok kırık problemim olurdu bu şekilde yağ bakımı yapınca kırığım da hiç olmadı. Krem yerine bakım yağı tercih edebilirsiniz 😋
Ben yıllardır elsevein mucizevi yağını kullanıyorum çok memnunum krem kullanmayı severim ama saçımın ihtiyacına göre kullanırım 😊

Aklımda olsun yaz döneminde elseve deneyimleyim boyalı saça evet iyi gelmeyebilir hc care

Kullandığım dalin bu 👇🏻
Aklımda olsun denenebilir dalin de :super:

Arkadaşlarım çok övmüşlerdi Dalin'i. Bir deneyeyim dedim. Denedim bin pişman oldum. Öyle kötü keçe gibi tiftik tiftik yaptı ki saçlarımı. Ben hiç memnun kalmadım.

Back