Komik cinsel anılar

arkadaşlar konuyu hortlatmak istiyorum ya bu konu devam etsinnn
benim kendim ile ilgili öyle akılda kalıcı bi anım yok aklıma gelirse yazarım fakat arkadaşımın var
sevgilisi evine davet ediyor
neyse mumlar yakmış heryere falan
bunlar işe koyuluyorlar :))
gözler kapalı tabi bilmem ne
arkadaşım diyor ki bir anda bir parlama aydınlık hissettim gözümü bir açtım koltuk tutuşmuş :KK70: :KK70: :KK70:
çırıl çıplak her şey meydanda ikisi bir başlıyorlar koltuk söndürmeye :KK70:
neyse onu söndürürken tül de tutuşuyor sonra onu da söndürüyorlar
sonra giyinip nakliyeci gibi çöpe koltuk taşıyorlar :KK70:

benim kendim ile ilgili öyle akılda kalıcı bi anım yok aklıma gelirse yazarım fakat arkadaşımın var
arkadaşım diyor ki bir anda bir parlama aydınlık hissettim gözümü bir açtım koltuk tutuşmuş :KK70: :KK70: :KK70:
Arkadaşının özelini niye anlatıyorsun :KK70:

Ay komik falan ama bu şekilde ev yandı bizim mahallede, bi buruldum. İyi ki büyümemiş fazla.

Ben bir anı daha anlatayım. İlişkimize renk gelsin diye kamasatura zarlarından aldık neyse attık zarı resmen akrobasi gereken bir pozisyon çıktı. Ben amuda kalkıyorum oda ayakta duruyor bu şekilde birleşme olacak. Neyse deneyelim dedik ben bir şekilde durdum öyle adam geldi ama bizimkinin boyu çöp uzun olduğu için kavuşturmadık organları biz onları birleştirmeye uğraşırken ben bir anda dengemi kaybettim ve ayaklarım hızlı bir şekilde aşağı indi ve bu sahnede duvara çarptım çok yüksek bir ses çıktı arkasından da canım yandığı için önce çığlık atıp sonra ağlamaya başladım bu arada bizim yan komşu sesleri duymuş polisi aramış. Eşim daha yerde beni sakinleştirmeye çalışırken bir anda kapı çaldı. Biz pustuk o an. Sonra küt küt vuruyorlar açın polis evdesiniz biliyoruz diye. Yan komşu Hüseyin amca bağırıyor kızım korkma aç kapıyı diye. Biz bir telaş üzerimizi giyinmeye çalışıyoruz. Benim suratım boğazım her yerim kıp kırmızı eşime dedim sen git aç. Bu açtı kapıyı polis illa hanımefendiyle konuşmamız lazım diyor neyse sonra ben gittim mecbur bunlar benle özel konulmak istedi salona girdik. Polis diyor eşiniz size şiddet mi uyguluyor. Hayır diyorum ama sesler gelmiş ve her yeriniz kırmızı bakın bize söyleyebilirsiniz falan diyor. En son dayanamadım sevişiyorduk memur bey dedim. Bunların yüzleri kıp kırmızı oldu ve gittiler. Hüseyin amca eşime hala pis pis bakar ve bana kadersiz der :KK70:
altıma işiyicem lsjrfklsjdklkjdlşa
böyle birşey olamaz gözümden yaş geldi

Kelimenin tam anlamıyla ateşli bir gece gecirmisler🤣

Ben bir anı daha anlatayım. İlişkimize renk gelsin diye kamasatura zarlarından aldık neyse attık zarı resmen akrobasi gereken bir pozisyon çıktı. Ben amuda kalkıyorum oda ayakta duruyor bu şekilde birleşme olacak. Neyse deneyelim dedik ben bir şekilde durdum öyle adam geldi ama bizimkinin boyu çöp uzun olduğu için kavuşturmadık organları biz onları birleştirmeye uğraşırken ben bir anda dengemi kaybettim ve ayaklarım hızlı bir şekilde aşağı indi ve bu sahnede duvara çarptım çok yüksek bir ses çıktı arkasından da canım yandığı için önce çığlık atıp sonra ağlamaya başladım bu arada bizim yan komşu sesleri duymuş polisi aramış. Eşim daha yerde beni sakinleştirmeye çalışırken bir anda kapı çaldı. Biz pustuk o an. Sonra küt küt vuruyorlar açın polis evdesiniz biliyoruz diye. Yan komşu Hüseyin amca bağırıyor kızım korkma aç kapıyı diye. Biz bir telaş üzerimizi giyinmeye çalışıyoruz. Benim suratım boğazım her yerim kıp kırmızı eşime dedim sen git aç. Bu açtı kapıyı polis illa hanımefendiyle konuşmamız lazım diyor neyse sonra ben gittim mecbur bunlar benle özel konulmak istedi salona girdik. Polis diyor eşiniz size şiddet mi uyguluyor. Hayır diyorum ama sesler gelmiş ve her yeriniz kırmızı bakın bize söyleyebilirsiniz falan diyor. En son dayanamadım sevişiyorduk memur bey dedim. Bunların yüzleri kıp kırmızı oldu ve gittiler. Hüseyin amca eşime hala pis pis bakar ve bana kadersiz der :KK70:
Huseyin Amcaya bayildim. Kari koca arasina girilmez, karışmayalim dememiş. Sorumlu hissetmis kendini.🥺🥺 Bebek amca, uzun ömrü olsun insallah.

ya bu kase niye abartıldı :KK70: siz kendi adamınızı içinize alırken sorun yok, ağzınıza alırken sorun yok ama o an eline o geçmiş panikle o da onu kullanmış nedir yani :KK70: yıkar, temizler kullanır ya da çöpe atar veya temizler ama kullanmaz, hatıra diye saklar şimdi onun polemiğini yapmanın ne anlamı var? geyiğini yapın geçin sanki siz içiyorsunuz o kaseye konan cacığı :KK70:

Tamam ayıp ama o sesler isteyerek cikmiyor ki, eşim bazen benim ağzımı kapatır cok ses çıkmasın diye yani istemsizce çıkıyor.

Allah Allah o kadar kendinizi kaptiracak kadar ne yasiyorsunuz 😂😂 2 evlilik yaptim cok keyif aldigim zamanlarda oldu hic oyle bağırmadim bizim bi komsu vardi oda boyle cok bagiriyordu en son uyarmak zorunda kaldik ses soluk kesildi demek ki isteyince o ses cikmiyormus

Allah Allah o kadar kendinizi kaptiracak kadar ne yasiyorsunuz 😂😂 2 evlilik yaptim cok keyif aldigim zamanlarda oldu hic oyle bağırmadim bizim bi komsu vardi oda boyle cok bagiriyordu en son uyarmak zorunda kaldik ses soluk kesildi demek ki isteyince o ses cikmiyormus
Ay aslında öyle çok renkli bir hayatımız yok ama, o anda çıkıyor işte o sesler 😂

Merhabalar, umarım uygunsuz kaçmaz ama biraz sohbet biraz da gülmek amacıyla böyle bir konu açmak istedim. Cinsellikle ilgili olduğu için bu başlıkta açtım. Konu: Yatakta rezil olduğunuz ya da çok güldüğünüz komik anılarınız var mı?
Başlatmak için ben iki tane anlatayım:
Bir gece eşimle sevişiyorduk ve bir kaç gün önce burnum tıkalı olduğu için vicks kullanmıştım. Eşim kayganlaştırıcı jele uzanayım derken karanlıkta yanlışlıkla baş ucumda duran vick kutusuna uzanmış. Ben AMAN YANDIM diye bağıra bağıra eşimi iteleyip banyoya koştum. Eşim önce ne olduğunu anlayamadı, sonra o da yanmaya başladı. Ben doğrudan suyu açıp küvetin içine oturdum. Eşim de mutfaktan çükür bir salata kasesi kaptı ve içine su doldurdu. Bu arada üç tane kedimiz var, hepsi uyuyordu ve bizim sesimize uyanıp onlar da banyoya geldiler. Gecenin bir yarısı küçücük banyomuzda ben küvetin içine, eşim kucağında salata kasesi ile klozetin üstüne, kedilerimiz de yere oturmuş uykulu gözlerle bizi izliyorlardı. O salata kasesini her gördüğümüzde güleriz hala.

Bir tane daha var ama bu biraz iğrenç. Eşimle daha yeni birlikte oluyorduk, biraz da acemilik var. Oral yapanlarınız varsa bilir, biraz fazla geriye alınca bir öğürme hissi olur. Bu kadınlar için çok sorun olur aslında. Ben de bu öğürme hissi ile baş etmek için dahiyane bir teori üretmiştim. O da eğer o öğürme hissini yok sayıp dikkate almazsam kendiliğinden geçeceği idi, ve bu teorimi pratiğe geçirmeye karar verdim. Bir öğürdüm, iki öğürdüm sonra bir baktım olduğu gibi eşimin üstüne kusuyorum. Ben rezil oldum ama eşim fazla önemsemedi.

Düzenleme: Lütfen kase ile ilgili yorum yapmayın artık. Kaseyi kullanmıyoruz.
ahah deldirip kaseyi duvara çivileseydiniz anı niyetine 🤣😂

X