Anket komedi programları

sizce en sevilen komedi programları hangileri?

• Ankete Katılan
    44
neresidir peki ???

oyumu kullandım ve fikrimi söyledim beğenmeyen almaz....

haa çok pardon şimdi gördüm, konu sahibi olmak sanırım bu garip ve gereksiz alınganlığınıza sebep...

alıngalınlıkla uzaktan yakından alakası yok oyunu kullan fikrini söyle gec yok stand-up yok talk show bunu tartısmanın yeri değil başlığa dikkatni çekerimmm

son birşey daha... hazır ne nedir, ne değildir diye konuşmaya başlamışken "şhow" diye birşey yoktur öyle yazılmaz....

düzeltebiliyorsan düzelt bi zahmet...

son birşey daha... hazır ne nedir, ne değildir diye konuşmaya başlamışken "şhow" diye birşey yoktur öyle yazılmaz....

düzeltebiliyorsan düzelt bi zahmet...

ukalalık yapmanın gereğide yoktur dimi kendini bi halt sanan ama aslında bi halt olmayan zavallı insan insanlık hali harf hatası yapmış olabilir insan tıpkı bi zahmet yazdığın gibi ayna yollıyım sana önce kendine bak sen .......

gerektiği zaman ukalalık yapmayı, yanlış gördüğümde söylemeyi hak görüyorum ... başka türlü davranamıyorum Allah beni böyle yaratmış ne yapayım elimde değil...

ve ben bilmediğim ya da farklı bildiğim bir şey söylendiğinde laf yetiştirmek yerine araştırıp öğrenmekten yanayım...ben olsam alınıp gocunup laf yetiştirmek yerine çoktaaaan stand-up nedir talk show nedir araştırmış bir çok şey öğrenmiştim...kimseye bir şey öğretmeye çalışmak ve bilmediğim bir konu üzerinde ahkam kesmek üslubum değildir ve aksi şekilde davranan gördüğümde de uzatmadan, ukalalık yapmadan duramıyorum elimde değil....

ve size de hayatta başarılar dileyerek bu güzel sohbeti burada noktalamak istiyorum izninizle....

valla alllah yardımcı olsun size ve etrafındakilerinize... doğruyu söylemekle ukalalık yapmayı karıstıran birine söylicek sözüm tabiki olamazz a yrıca hala idrak olamadığın birşey daha alınıp gocunmuyorum sen karşındakine doğru bildiğini öğrettiğinde hep ukalalık yapıyosan bence bu stand-up talk show olayından daha büyük bi sorun bana göre ......

Beyaz show bana göre komedi degil.
Hic birini sevmiyorum cünkü bana hic komik gelmiyor, herkes neye gülüyor anlamiyorum

ahahahahaa erol köse'nin kk versiyonu gibi konuşmuşum heee bir de 'ne diyosak o' diyeyim de tam olsun

ayyy orda hani siyah saçlı kız varya gizem mi ney bak adını unuttum o kız çok komik yaa herşeyide leoparlı seviyo aynı ben sabahlığı,çantası,cüzdanı kupa bardağı ayy bayıldım o kupa bardağa yaa bulursam alayım bari kendime çok güzelll
birde hakkı çok komik

o kıza ben de hassta oluyoreee.. ah hele Hakkı Allahmm geberiyorum koltuktan düşücem bigün ona gülerken

o kıza ben de hassta oluyoreee.. ah hele Hakkı Allahmm geberiyorum koltuktan düşücem bigün ona gülerken

ayy bi bölümünde bu hakkı şarkıcı oldu acayip danslar yaptı koptum yaaa hareketlerinee
hele bi de yardımcısı bengisu var o bölümde yanlış bişi yapıyo kız kıza diyo ki gerizekalllııı bengisuu sana gerizekalı bengisu diye şarkı yapıcam tüm türkiye tanıcak seni dyo ayy öldüm gülmekten yaa
hele dün ki bölümünde o hakkıyla gizem ajan oldu gizem annesi oldu ay koptum yaaa en sonunda terlikle vurdu düşmanı gördün mü

ah annemm dünkü bölümü izleyemedim ki. yarın netten izlerim artıkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…