• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket komedi programları

sizce en sevilen komedi programları hangileri?

• Ankete Katılan
    44
mutlaka izle ama o anne karşı tarafa iki terliğini birden fırlattığında kahkaha at ve beni an tamam mı sonrada gel bana güzelmiydi çok güldün mü söyle:9:

ahahahaa emin o o sahnede yarılarak gülücem ama biyerime bişey olursa (misal ağzım yırtılır falan) hastane faturalarını senin adresine postalarım :51:

ahahahaa emin o o sahnede yarılarak gülücem ama biyerime bişey olursa (misal ağzım yırtılır falan) hastane faturalarını senin adresine postalarım :51:

hataneye ne gerek var kız beni masrafa sokma işte ağzının kenarlarına ben bir vazelinle ovarım sonrada bitkisel yollarla tedavi ederim seni:9:
benim bi arkadaşımın gülerken çenesi aşağı düşmüüş çok kahkaha atmış sonrada kendi itmiş kütt diye ses gelmiş öyle demişti:9:

Son düzenleme:
hataneye ne gerek var kız beni masrafa sokma işte ağzının kenarlarına ben bir vazelinle ovarım sonrada bitkisel yollarla tedavi ederim seni:9:
benim bi arkadaşımın gülerken çenesi aşağı düşmüüş çok kahkaha atmış sonrada kendi itmiş kütt diye ses gelmiş öyle demişti:9:

benim de oynarken diz kapağı çıkan ve yine kendisi geri takan bi arkadaşım var :51: ayy şimdi kendimizi gizli bi tarikata üyeymiş gibi hissettim. :51: :60:

benim de oynarken diz kapağı çıkan ve yine kendisi geri takan bi arkadaşım var :51: ayy şimdi kendimizi gizli bi tarikata üyeymiş gibi hissettim. :51: :60:

bende öyle hissettim yaa ne tip arkadaşlarımız varmış
benim bir de burnunu yalayabilen bir arkadaşımla göğüslerini hop hop hoplatabilen bir arkadaşım vardı:9:

Back