Anket komedi programları

sizce en sevilen komedi programları hangileri?

• Ankete Katılan
    44
mutlaka izle ama o anne karşı tarafa iki terliğini birden fırlattığında kahkaha at ve beni an tamam mı sonrada gel bana güzelmiydi çok güldün mü söyle

ahahahaa emin o o sahnede yarılarak gülücem ama biyerime bişey olursa (misal ağzım yırtılır falan) hastane faturalarını senin adresine postalarım

ahahahaa emin o o sahnede yarılarak gülücem ama biyerime bişey olursa (misal ağzım yırtılır falan) hastane faturalarını senin adresine postalarım

hataneye ne gerek var kız beni masrafa sokma işte ağzının kenarlarına ben bir vazelinle ovarım sonrada bitkisel yollarla tedavi ederim seni
benim bi arkadaşımın gülerken çenesi aşağı düşmüüş çok kahkaha atmış sonrada kendi itmiş kütt diye ses gelmiş öyle demişti

Son düzenleme:

benim de oynarken diz kapağı çıkan ve yine kendisi geri takan bi arkadaşım var ayy şimdi kendimizi gizli bi tarikata üyeymiş gibi hissettim.

benim de oynarken diz kapağı çıkan ve yine kendisi geri takan bi arkadaşım var ayy şimdi kendimizi gizli bi tarikata üyeymiş gibi hissettim.

bende öyle hissettim yaa ne tip arkadaşlarımız varmış
benim bir de burnunu yalayabilen bir arkadaşımla göğüslerini hop hop hoplatabilen bir arkadaşım vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…