kombi tavsiyleriniz

melek06

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2008
767
0
116
Ankara
kızlar hangi marka kombi önerirsiniz.en az yakan en uygun kombi hangisi?baymak,buderus,vaillant.sizde hangisini almalıyız.?tavsiyelerinizi bekliyorum.bu arada evim en üst kat.110 metrekare.

canım ben yeni evliyim ve biz kombi alırken buderus yoğuşmalı olanı tercih ettik ve çok memnunuz faturadada %10-15 arasında daha az fark ediyormuş yoğuşmalı olduğu için benim evimde 155 metrekare ve üstüde teras yani aslında ama yinede ısınıyoruz.

buderusta karar kıldık.yalnız u52 ile u42 arasında kaldık.sizde hangisini tercih etmeliyim.

benim tavsıyem vaillant.kullanıyorum.çok memnunum..
bykombi.com dıye bir firmadan aldım.çok uygun fiyatları var.bakmanızı tavsiye ederim.

Son düzenleme:
Önce herkeze selam! garanti süresi bitene kadar 1 kez arıza verdi kombi baymak marka garanti bitince arızalanma sayısı çoğalmaya başladı birde çok yakıyordu sonkez bozuldu bende tamir ettirmektense yenisini almaya karar verdim . internetten araştırdım bir sürü site telefon görüşmeleri derken ücretsiz kombi keşifi veren bir siteye rastladım ve forum u doldurdum gelip baktılar baya ciddi bir firmaymış üç ay mühendisliğin online satış sitesiymiş bana bosch klasik plus marka bir kombi verdiler. reklam olsun istemiyorum ama bence fatura herşeyi kanıtladı googledan xxxxxxyazın gelip baksınlar ücret almıyorlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…