Kolumu cam kesti tel zımba ile dikiş atıldı

derya_67

hayat birgün o da bugün
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
902
29
39
merhaba arkadaşlar

3 gün önce kolumu buzlu cam kesti. yaram çok derindi 13 tane dikiş atıldı. fakat atılan dikiş tel zımba gibi özel bir aletle oldu. böyle olunca daha az iz kalıyormuş.
dikiş atılırken kolum tam uyuşmadığından bazılarını hissettim :KK19:
10 gün sonra gel dikişleri alalım dediler.
bu tel zımba dikişleri alınırken acıyor mu? nasıl bir yöntem uygulanıyor alınırken?
nette araştırdım hiçbir bilgi yok
bilgisi olan varmı bu konuda
teşekkürler...

öncelikle geçmiş olsun senin korkutmak istemem ama bi tanıdığım dizinden dikişleri vardı bu tel zımbayla alırlarken çok acıdığını söyledi sen yinede temkinli ol

öncelikle geçmiş olsun senin korkutmak istemem ama bi tanıdığım dizinden dikişleri vardı bu tel zımbayla alırlarken çok acıdığını söyledi sen yinede temkinli ol

teşekkürler
hadi yaa çok dikişim var umarım acımaz :18:

onun özel bi aleti var onlar alıyorlar
bence iple dikişten daha rahat alınıyo o dikişler
daha az acıyacağını düşünüyorum

canım benim belime platin takılmıştı. sırtımdaki dikişlerde dediğin şekilde atılmıştı. alınırken hiç hissetmedim desem yeridir. belki koldaki deri daha ince olduğu için bana göre biraz daha fazla hissedebilrsin ama hiç gözünde büyütme. bence dikiş alan kadar yaranın iyleşmesi için bol proteinli ve vitaminli şeyler ye, yaranı enfeksiyon kaptırmamaya çalış.

Merhaba,ben hemşireyim aslında zımba dikişler görünen bölgelere çok atılmaz çünki kötü bir görüntüsü var.Zımba dikişi genelde çabuk olsun bitsin diye ve saçlı deriye atlır alımı pansumanı ve alımı kolay olsun diye ayrıca alınma şekli normal zımba teli çıkartılmasına benziyo makası var ucu ince telin içine sokup makas sıkılıyor ve tel çıkmış oluyor.Acıması normal ip dikişten daha az.

onun özel bi aleti var onlar alıyorlar
bence iple dikişten daha rahat alınıyo o dikişler
daha az acıyacağını düşünüyorum

canım benim belime platin takılmıştı. sırtımdaki dikişlerde dediğin şekilde atılmıştı. alınırken hiç hissetmedim desem yeridir. belki koldaki deri daha ince olduğu için bana göre biraz daha fazla hissedebilrsin ama hiç gözünde büyütme. bence dikiş alan kadar yaranın iyleşmesi için bol proteinli ve vitaminli şeyler ye, yaranı enfeksiyon kaptırmamaya çalış.

teşekkürler arkadaşlar
evet 2 yerden kesiğim var bilek bölgesini dikerkende hissettim.
sargıda canım kolum enfeksiyon kapmaz herhalde

Merhaba,ben hemşireyim aslında zımba dikişler görünen bölgelere çok atılmaz çünki kötü bir görüntüsü var.Zımba dikişi genelde çabuk olsun bitsin diye ve saçlı deriye atlır alımı pansumanı ve alımı kolay olsun diye ayrıca alınma şekli normal zımba teli çıkartılmasına benziyo makası var ucu ince telin içine sokup makas sıkılıyor ve tel çıkmış oluyor.Acıması normal ip dikişten daha az.

merhaba
kolumdaki kesikler o kadar acayip ki hemen zımbayı bastılar. daha az iz kalır dediler ama sanmıyorum galiba plastik cerraha yolum düşecek.
bilmiyorum belkide uğraşmak istememiştir çünkü acil vaka olduğum halde sıra gelmesi için beklettiler.
off korkuyorum inşallah dediğiniz gibi acımaz :26:

geçmiş olsun
eger daha iz kalıcaksa acıya bi süre katlanirsn ama acıyacagını düşünerek dikişleri aldırdıgın takdirde daha da çok acıyacagını düsünyrm
çok geçmiş olsun tekrar

geçmiş olsun
eger daha iz kalıcaksa acıya bi süre katlanirsn ama acıyacagını düşünerek dikişleri aldırdıgın takdirde daha da çok acıyacagını düsünyrm
çok geçmiş olsun tekrar

geçmiş olsun
çok geçmiş olsun tekrar

merhaba arkadaşlar

3 gün önce kolumu buzlu cam kesti. yaram çok derindi 13 tane dikiş atıldı. fakat atılan dikiş tel zımba gibi özel bir aletle oldu. böyle olunca daha az iz kalıyormuş.
dikiş atılırken kolum tam uyuşmadığından bazılarını hissettim :KK19:
10 gün sonra gel dikişleri alalım dediler.
bu tel zımba dikişleri alınırken acıyor mu? nasıl bir yöntem uygulanıyor alınırken?
nette araştırdım hiçbir bilgi yok
bilgisi olan varmı bu konuda
teşekkürler...

1snlk bir acı oluyor .oda çekerken.

Çok geçmiş olsun.
Bneimde sağ elimde 6 tane zımbayla dikiş atmışardı.
Ama dikişler alınınca fazla bir şey hissetmedim
yani benimkisi çok acımadı ki en hassas yerlerden biri baş parmağın yanıydı.

geçmiş olsun
çok geçmiş olsun tekrar

1snlk bir acı oluyor .oda çekerken.

Çok geçmiş olsun.
Bneimde sağ elimde 6 tane zımbayla dikiş atmışardı.
Ama dikişler alınınca fazla bir şey hissetmedim
yani benimkisi çok acımadı ki en hassas yerlerden biri baş parmağın yanıydı.

teşekkürler
yazılanlar içimi rahatlatıyor
yeterince acı çektim zaten en ufak birşey bile beni korkutmaya başladı
çok sağolun :KK19:

X