Sivilceli Ciltler Kolumdaki Sivilceler

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri
L

lipton

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar.Sir ağda yüzünden kollarımda sivilceler çıktı,aslında yüzümde ve sırtımda da önceden beri var ama kolumdakinler çok kötü.Doktora gittim fakat verdiği ilaçlar pek işe yaramadı.Sonra başka doktora da gittim sadece ısotrexin isimli ilacı verdi,iki haftadır kullanıyorum ama o da işe yaramıyor.Ne yapmalıyım:KK43: :gitme::1no2:mafoldumben

aynı sorun bende de oluyor, kollarıma ağda yaptırdıktan sonra ertesi gün kırmızı kırmızı minik sivilceler çıkıyor çok sinir bişey, tüyler çıkmaya başlayınca geçiyorlar, bu da 2 hafta sürüyor tabii, yazın ağda yaptırmak çok güzel oluyor ama sırf bu yüzden yaptırmıcam galibaa..Bi çözüm bulursan yaz da bende deneyim..

agda dan sonra su surmuyosunuz kolunza demı?
cunku o sıvılcelenmeyı artırır
agdadan hemen sonra bepanten surun baya etkılı oluyo
kasınırsa bır beze sarıp buz surun soguk da ıyı gelıyo

agda dan sonra su surmuyosunuz kolunza demı?
cunku o sıvılcelenmeyı artırır
agdadan hemen sonra bepanten surun baya etkılı oluyo
kasınırsa bır beze sarıp buz surun soguk da ıyı gelıyo

ağdadan sonra 3-4 saat su sürmüyorum, ne sürsem de ilk ağda yapıldıktan sonra kaymak gibi oluyoya öyle kalsa üfff

hyr bnde brkç saat su sürmedim,ama grçkten kötü svlclre ship oldum:KK43:
bşka br doktra dha gdicm ama artk umudum klmadı.
ayrca tüylerm çktıı halde svlclr gçmior.

Merhaba kızlar , bende kollarımı ağda ile aldırıyorum ve bende de bahsettiğiniz gibi kıllar biraz çıkana kadar minik sivilceler oluşuyordu, hatta kısa kollu giymeye çekiniyordum bazen :KK43:. Kendimce bir yontem uyguladım ve inanılmaz bi sonuç aldım..

Kola ağda yaptırdıktan sonra en az 5-6 saat su değdirmiyorsunuz, kuaforde surulen ağda sonrası yağdan sonra hiçbir şey de surmuyorsunuz..
En az 6 saat sonra kolunuzu yıkadığınızda bebak acıbadem sutu ile nemlendiriyorsunuz..Ağda sonrası kol tahriş oldugundan ve kıl kökleri bir işlem gordugunden doğal olarak minik sivilceler oluşuyor, cildin kaybolan nemini tekrardan kazandıracak ve kıl koklerini rahatlatacak bi nemlendirici surdugunuzde ise tahrişin onune geçmiş oluyorsunuz.

Ağda yaptıkdan sonraki 4-5 gun her gun bebak acı badem sutunu suruyorum, bir hafta sonrada kola kese yapınca minik minik çıkan kıl koklerinin deri altında kalmasını engelliyorum. Ve inanın ben bunu 3 ay dır her ağda yaptıktan sonra yaptıgımdan hiç sivilcelenme olmadı..Umarım sizlerdede işe yarar.

bebeyağının iyigeldiğini duymuştum bende..bide sivilceler için sodayla yıkamak iyi geliyo..yüzünüzdekiler içinde mesela sabahları sodayla yıkamayı deneyin yüzünüzü derim..zemuszemus

kesin sonuççççççççç aknevit vücut losyonu. araştırın kızlar.......

X