- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.443
- 133
- Konu Sahibi Birerkekannesi
-
Arabada yada cam kenarında falan o kolun güneşte daha çok kalmış olabilir mi. Yani benimkine bi hayli benziyor ama tek kolunda olmasına anlam veremedim kısa kollu giyiyosun dimiBIR ANDA CIKTI BAZEN DAHA COK BELLI OLUYOR BAZEN DAHA AZ
Insallah öyledirr icimi ferahlattin cok sağolBana mantar gibi geldi.
6-7 sene once bnde de olmustu kollarimda ve sirtimda.
Cildiyeye gidin gecmis olsun
İnşallah öyle değildir tabi.net cvbı size iyi bir cilt doktoru verir.20 yıldır vitiligo hastasıyım bende.ilk dirseğimde çıkmıştı benimde.allah beterinden saklasın daha büyük hastalıklar var.eğer vitiligoysa kafanıza çok takmayın çünkü stres bu hastalığın en büyük tetikçisi.ALLAH KORUSUNN
Hic korkma icini ferah tut.Insallah öyledirr icimi ferahlattin cok sağol
Bu sekilde daginik beyaz noktalarmiydi acaba ??İnşallah öyle değildir tabi.net cvbı size iyi bir cilt doktoru verir.20 yıldır vitiligo hastasıyım bende.ilk dirseğimde çıkmıştı benimde.allah beterinden saklasın daha büyük hastalıklar var.eğer vitiligoysa kafanıza çok takmayın çünkü stres bu hastalığın en büyük tetikçisi.
Cokk tesekkur ederim tekrar gidecegim mantar i kirmizi diye biliyordum AmaHic korkma icini ferah tut.
Ozel sampuan ve krem vermisti. Allaha sukur gecti.
Bir seycigin kalmaz senin de .
Benim kollarimda ve sirtimda oldugunda ayni boyle beyazdi canim.Cokk tesekkur ederim tekrar gidecegim mantar i kirmizi diye biliyordum Ama
Aynen öyleydi.mantar yada egzama gibi kabuk bağlamaz.kaşınma yada yanmada olmaz vitiligoda.içten gelen bir hastalık olmadığı için tanısı tahlil yapılarak da konmaz.dr un gözle muayenesi yeterli.Bu sekilde daginik beyaz noktalarmiydi acaba ??
Kışı daha yeni yeni atlatiyoruz guneste kalamadim uzun suredir genelde evdeyim zatenArabada yada cam kenarında falan o kolun güneşte daha çok kalmış olabilir mi. Yani benimkine bi hayli benziyor ama tek kolunda olmasına anlam veremedim kısa kollu giyiyosun dimi
Kolumum üst tarafinda atopik egzama dedi kuru kasintili krem verdi bunlarda altindaAynen öyleydi.mantar yada egzama gibi kabuk bağlamaz.kaşınma yada yanmada olmaz vitiligoda.içten gelen bir hastalık olmadığı için tanısı tahlil yapılarak da konmaz.dr un gözle muayenesi yeterli.
Egzama pütürlü oluyor vitiligoda sadece renk kaybı olur.elinizi sürdüğünüzde farkedersinizKolumum üst tarafinda atopik egzama dedi kuru kasintili krem verdi bunlarda altinda
Hala varmi peki sizde de bende oyle birseyler tahmin ediyoeum ama ilac kullandiniz miDoktor olmadığımdan kesin bir şey söyleyemem ama bende de aşırı benzerleri çıktı geçmedi de doktora gittim bunun için hatta vitiligo sanıp korktum dermatolog vitiligo değil garip bir şey söyledi bana günlü münlü bir adı vardı ciltteki pigment bozukluğundan kaynaklanıyormuş
Evet geçmedi benim ki en az 4 yıl olmuştur bir de yüzümde gözümün altında iki tane ilaç yazmadı diye hatırlıyorum doktora giderseniz bana da haber verin ilaç yazarsa ben de bir daha gideyim ilaç içinHala varmi peki sizde de bende oyle birseyler tahmin ediyoeum ama ilac kullandiniz mi
Bende aynen acik tenliyim ama bakin ca belliResimden birsey soylemek yanlis olur ama benim kolumdada var ben onlara benzettim. Dirsegimden bilegime kadar 7/8 tane benek var
Iki kolumdada var. Usuyunce, soguk suyla yikayinca belirginlesiyor.
Ben zaten cok acik tenliyim asiri belli olmuyor ama kendim farkedebiliyorum.
Dr gitmedim. Bende yillardir var artmadi.
Ama siz bana bakmayin dr gorunun. Belki farklidir sizinki
Tamam . canim tesekkur ederim Rabbim koťü seyler cikarmasin karsimiza insallahEvet geçmedi benim ki en az 4 yıl olmuştur bir de yüzümde gözümün altında iki tane ilaç yazmadı diye hatırlıyorum doktora giderseniz bana da haber verin ilaç yazarsa ben de bir daha gideyim ilaç için
Bende 10 dan fazladir heralde tekrar gidecegim acik tenliyim ama bakinda anlasiliyorResimden birsey soylemek yanlis olur ama benim kolumdada var ben onlara benzettim. Dirsegimden bilegime kadar 7/8 tane benek var
Iki kolumdada var. Usuyunce, soguk suyla yikayinca belirginlesiyor.
Ben zaten cok acik tenliyim asiri belli olmuyor ama kendim farkedebiliyorum.
Dr gitmedim. Bende yillardir var artmadi.
Ama siz bana bakmayin dr gorunun. Belki farklidir sizinki
Kuruluk ve strese bağlı egzamam var. Hiç kimsede görmediğim şekilde siyah bi leke olarak çıktı zamanla altı sertleşti ve vücudumda başka yerlerede hafif hafif dağıldı. Beyaz tenli bi arkadaşımda da aynı sebeplerden beyaz lekeler şeklinde vardı. Ama bende kaşıntıda oluyo ara ara sizde yokmuş bilemedimSag kolumda dirsegimden asagiya Kadar beyaz nokta nokta leke cikti Doktora gittim Kan tahlili yapildi temiz dedi gonderdi ama kafama takiyorum surekli acaba boyle durumla karsilasan oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?