• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kolumda Beyaz leke !!! Bilen Varmidir ??

İnşallah öyle değildir tabi.net cvbı size iyi bir cilt doktoru verir.20 yıldır vitiligo hastasıyım bende.ilk dirseğimde çıkmıştı benimde.allah beterinden saklasın daha büyük hastalıklar var.eğer vitiligoysa kafanıza çok takmayın çünkü stres bu hastalığın en büyük tetikçisi.

İnşallah öyle değildir tabi.net cvbı size iyi bir cilt doktoru verir.20 yıldır vitiligo hastasıyım bende.ilk dirseğimde çıkmıştı benimde.allah beterinden saklasın daha büyük hastalıklar var.eğer vitiligoysa kafanıza çok takmayın çünkü stres bu hastalığın en büyük tetikçisi.
Bu sekilde daginik beyaz noktalarmiydi acaba ??

Resimden birsey soylemek yanlis olur ama benim kolumdada var ben onlara benzettim. Dirsegimden bilegime kadar 7/8 tane benek var
Iki kolumdada var. Usuyunce, soguk suyla yikayinca belirginlesiyor.
Ben zaten cok acik tenliyim asiri belli olmuyor ama kendim farkedebiliyorum.
Dr gitmedim. Bende yillardir var artmadi.
Ama siz bana bakmayin dr gorunun. Belki farklidir sizinki

Doktor olmadığımdan kesin bir şey söyleyemem ama bende de aşırı benzerleri çıktı geçmedi de doktora gittim bunun için hatta vitiligo sanıp korktum dermatolog vitiligo değil garip bir şey söyledi bana günlü münlü bir adı vardı ciltteki pigment bozukluğundan kaynaklanıyormuş

Doktor olmadığımdan kesin bir şey söyleyemem ama bende de aşırı benzerleri çıktı geçmedi de doktora gittim bunun için hatta vitiligo sanıp korktum dermatolog vitiligo değil garip bir şey söyledi bana günlü münlü bir adı vardı ciltteki pigment bozukluğundan kaynaklanıyormuş
Hala varmi peki sizde de bende oyle birseyler tahmin ediyoeum ama ilac kullandiniz mi

Resimden birsey soylemek yanlis olur ama benim kolumdada var ben onlara benzettim. Dirsegimden bilegime kadar 7/8 tane benek var
Bende aynen acik tenliyim ama bakin ca belli
Evet geçmedi benim ki en az 4 yıl olmuştur bir de yüzümde gözümün altında iki tane ilaç yazmadı diye hatırlıyorum doktora giderseniz bana da haber verin ilaç yazarsa ben de bir daha gideyim ilaç için
Tamam . canim tesekkur ederim Rabbim koťü seyler cikarmasin karsimiza insallah

Bende 10 dan fazladir heralde tekrar gidecegim acik tenliyim ama bakinda anlasiliyor

Sag kolumda dirsegimden asagiya Kadar beyaz nokta nokta leke cikti Doktora gittim Kan tahlili yapildi temiz dedi gonderdi ama kafama takiyorum surekli acaba boyle durumla karsilasan oldumu
Kuruluk ve strese bağlı egzamam var. Hiç kimsede görmediğim şekilde siyah bi leke olarak çıktı zamanla altı sertleşti ve vücudumda başka yerlerede hafif hafif dağıldı. Beyaz tenli bi arkadaşımda da aynı sebeplerden beyaz lekeler şeklinde vardı. Ama bende kaşıntıda oluyo ara ara sizde yokmuş bilemedim

Back