Kollarım ve bacaklarım için buz lazere gitmeyi düşünüyorum buz lazer benim tüy yapım için iyi olur mu? (Fotoğraflardan tiksinti oluştuysa kusura bakmayın lütfen kıl yapımı ten rengimi görebilmeniz için ekledim.)
Kollarım ve bacaklarım için buz lazere gitmeyi düşünüyorum buz lazer benim tüy yapım için iyi olur mu? (Fotoğraflardan tiksinti oluştuysa kusura bakmayın lütfen kıl yapımı ten rengimi görebilmeniz için ekledim.)
Ben de buz lazere gidiyorum bana yuzde 60 biter dediler ama yuze yuz sonuc bekleme dediler 5. Seansima girdim ve suan icin memnunum ciddi oranda azaldi ve cikanlarda ince ince cikiyolar beni rahatsiz etmiyolar tek tük belirgin olanlar kaldi daha 3 seansim var unsrim onlarda gider ben önerirmiyom evet kesinlikle sana öneririm senin tüylere daha fazla sonuc verir cunku lazerinde istedigi acık ten koyu kıl canim