Stajyer mi damar yolu açtı ? Yoksa siz mi hassassiniz.Merhabalar
Ben hastanede yattım 1 hafta ve damar yolu açarken baya zorladılar hastanedeyken kolum çok sıkıntılı değildi normal bir morluğu vardı çıktıktan sonra aşırı morardı kolum. İlk fotoğrafı hastaneden çıktığım ilk gün çektim ve 2. Fotoğrafta şimdi ki hali başına daha önce böyle bişey gelen var mı? İlk defa bu kadar morarıyor kolum
Ay oha demek istiyorum. Çok acemi birine denk gelmişsiniz, geçmiş olsun.Merhabalar
Ben hastanede yattım 1 hafta ve damar yolu açarken baya zorladılar hastanedeyken kolum çok sıkıntılı değildi normal bir morluğu vardı çıktıktan sonra aşırı morardı kolum. İlk fotoğrafı hastaneden çıktığım ilk gün çektim ve 2. Fotoğrafta şimdi ki hali başına daha önce böyle bişey gelen var mı? İlk defa bu kadar morarıyor kolum
Merhaba ameliyat dönemi bende aynı sorunu yaşadım. Hatta damarlarım şişiyordu. Damarlarınız patlamış sanıyorum ki düzenli olarak belli saatlerde ağrı kesici serumlar antibiyotik serumlar aldınız. Aynı yerden birkaç kez damar yolu açılmış. Tek seferlik açılma değil gibi duruyor. Eğer aynı yerden en az 2 3 kez damar yolu açtılar ise ne yazık ki bu normal. Vücut o kadar damardan sıvı alımında tepki olarak bunu yapıyor. Hastaneden ilk çıktığımda millet dayak yedim sanmıştı. O kadar şişmiş ve morarmıştı ki.Merhabalar
Şimdi gördüm de. 2.foto normal değil. Acile gidin damarınızda ciddi ciddi sorun varMerhabalar
Sizin bu damar yolu dediginz. Damardan serum degil mi. Benimde oyle olmustu baya agri da vardi zamanla gectiMerhabalar
Sizin bu damar yolu dediginz. Damardan serum degil mi. Benimde oyle olmustu baya agri da vardi zamanla gectiMerhabalar
Üst üste aynı yerden açılmış gibi duruyor gerçekten ama sadece 1 kez denedi oradanMerhaba ameliyat dönemi bende aynı sorunu yaşadım. Hatta damarlarım şişiyordu. Damarlarınız patlamış sanıyorum ki düzenli olarak belli saatlerde ağrı kesici serumlar antibiyotik serumlar aldınız. Aynı yerden birkaç kez damar yolu açılmış. Tek seferlik açılma değil gibi duruyor. Eğer aynı yerden en az 2 3 kez damar yolu açtılar ise ne yazık ki bu normal. Vücut o kadar damardan sıvı alımında tepki olarak bunu yapıyor. Hastaneden ilk çıktığımda millet dayak yedim sanmıştı. O kadar şişmiş ve morarmıştı ki.
İğneyi tek seferde sokup damara girdi mi yoksa iğnin ucunu oynattı mı içinde hissettin miÜst üste aynı yerden açılmış gibi duruyor gerçekten ama sadece 1 kez denedi oradan
Stajyer mi damar yolu açtı ? Yoksa siz mi has
deneyimli birine benziyordu 3 kişi denedi damar yolu açmayı damarlarım çok inceymiş sanırımStajyer mi damar yolu açtı ? Yoksa siz mi hassassiniz.
iğneyi içine sokup bekletti bi süre bastırdı daha sonra olmayınca çıkarttı. Bastırınca oldu büyük ihtimalleİğneyi tek seferde sokup damara girdi mi yoksa iğnin ucunu oynattı mı içinde hissettin mi
Damarını zedelemiş hatta patlatmış duruyor canım ne yazık ki. Bir doktora görün mutlaka zararı olabiliriğneyi içine sokup bekletti bi süre bastırdı daha sonra olmayınca çıkarttı. Bastırınca oldu büyük ihtimalle
Ay oha demek istiyorum. Çok acemi birine denk gelmişsiniz, geçmiş olsun.
Ağrınız çoksa aynı hastanenin aciline bi gösterin derim, ağrılı değilse 1 haftaya
Cuma günü gidip göstereyim en iyisiDamarını zedelemiş hatta patlatmış duruyor canım ne yazık ki. Bir doktora görün mutlaka zararı olabilir
Geçmiş olsun annem de hastanede yatmıştı onun da kolları böyle olmuştu. bağışıklığı çok düşmüştü ondan olmuştu onunki. Kan almakla böyle olmaz bence.bir de neden yattiniz hastanede oksijen mi bağlandı size?oksijensizlik de vücutta morarma yapabiliyor çünkü. Umarım bir daha yaşamazsınız.Merhabalar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?