Koltukta kedi idrari

qerbera

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2016
83
127
Yaaa derdim dağlar kadar şu an . Benim aptal kedim koltuğun üzerine isemis :KK67:kokusu berbat çıkmıyor defalarca sildim sirkeli su sıktım üzerine o bile bastırması bol deterjanli su döküp elektirik supurgesiyle çektim en son çare ama bana misin demedi . Hala çok ağır kokuyor odayı da kokutuyor:KK42:. . Varmı başına gelen ne yaptınız ? Ne yapmalıyım ? :bicak:

Erkek kedi ise koltuğu atmalısın:)
Bu ay kedi aldım ve özellikle erkek olsun istedim fakat çevremde herkes çok kötü yorumlarda bulunuyor...İdrar kokusu asla çıkmıyor büyüdüğünde hemen kısırlaştır dediler...
BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIMMMM :)

Üreme hormonlarının etkisiyle böyle olur olmadık yere idrar yapabiliyorlarmış keşke vermek yerime kısırlaştırsaydınız...
Yazık olmuş...
Ne yaparsan yap kokusu çıkmaz dediler bana bende bu yüzden 1 yaşını doldurunca hemen kısırlaştıracağım.

Erkek kedi evet maaaleseeef koltuğu nasıl atarım daha iki buçuk sene oldu alalı bide 3 lu koltuko_O kediyi zaten çoktan gönderdim .. çıkma şansı hiç yokmu ?? Bir yıldır benimle ilk defa böyle birşey yaptı öldü içimdeki hayvan sevgisi ..
Hayvan sevginiz böyle bir olayda hemen bitmesin :oops: kediyi de gönderdim demişsiniz nereye gonderdiniz? Sorunuza gelince biraz bebek sampuani ve suyla da silmeyi deneyin.

Erkek kedi evet maaaleseeef koltuğu nasıl atarım daha iki buçuk sene oldu alalı bide 3 lu koltuko_O kediyi zaten çoktan gönderdim .. çıkma şansı hiç yokmu ?? Bir yıldır benimle ilk defa böyle birşey yaptı öldü içimdeki hayvan sevgisi ..

Ay senin gibi insanlara kedi verilmesinin önüne gecilmeli bir sekilde.

Yıkamacı çağır bence onlar profesyonel makine ve deterjan kullanıyorlar , ev tipi silme ve deterjandan farkı vardır. İçerde kalan kirli suyun iyi çekilmesi lazım sen yapamadıgın için kokuyordur.
Bisürü insan hayvan bakıyor yada koltuk ,halının uzerine dokulmeyen şey yoktur her defasında insanlar koltuk degiştirmiyordur.

Koltuğa işedi diye kediyi mi gönderdiniz? Nereye gönderdiniz? Hayvan sevgisi değilmiş zaten sizinki kusura bakmayın. İlk sorunda kediyi yollayacak insanlar hayvan sahiplenmesin.
Erkek kedi sahiplenip, kısırlaştırmayıp sonra neden işedi neden koktu denmez. Çözümü biliyorum ama söylemeyeceğim. O koku aylarca sizinle kalsın. Ya da yeni koltuk alın.

Erkek kedim işemişti aynı şekilde
Tam ergenlik döneminde, iğrenç kokuyor

Yıkama şirketine yıkattım. Sonra ben her türlü kokulu deterjanla sildim. Oda spreyleri sıktım.

Geçti.

Hatta 2 bin liralık çantamın içine işemişti.
Ya çantayı atacaktım ya atacaktım.

Çamaşır makinesinde bir yıkayayım atmadan dedim. Mahvolursa zaten atacaktım. Öncesinde buharlı makine ile buhara tuttum. Sonra yıkadım. Neyse o da çıktı.

Çıkıyor yani, ama biraz uğraşmanız lazım.

kediyi gönderdim derken? koltuk yıkama şirketleri var onlar temizlerler. erkek kediler kısırlaştırılmazlarsa bölgelerini işaretlerler gayet doğal bir olay. altına kaçıran çocukları da gönderiyoruz bu durumda sanırım. bazı insanlar keşke başka canlıların sorumluluklarını almadan azıcık düşünse.

Koltuğa işedi diye kediyi mi gönderdiniz? Nereye gönderdiniz? Hayvan sevgisi değilmiş zaten sizinki kusura bakmayın. İlk sorunda kediyi yollayacak insanlar hayvan sahiplenmesin.
Erkek kedi sahiplenip, kısırlaştırmayıp sonra neden işedi neden koktu denmez. Çözümü biliyorum ama söylemeyeceğim. O koku aylarca sizinle kalsın. Ya da yeni koltuk alın.

:-):-):-)
Bana çözümü söylerseniz çok sevinirim çünkü vermeye kıyamam evladımdan farksız benim için..
Henüz 3 aylık yaşını doldurunca kısırlaştıracağım.Olaki o zamana kadar bir fire verirse ne yapmalıyım??

Kedi koltuğa işeyince geçmez o hayvan sevgisi. Sizinki hevesmiş sadece. Sokağa atmadınız umarım.

X