koltuklarr:(

Balikcikurdu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2011
897
75
118
kızlar henüz 9 aylık evliyim koltuklarımı alırken beni o anki heycanımla boşluğa getirip sadece satmak için satan koltukçuya hiç girmeden konuyu açıklıyım. Kumaşları o kadar kötü o kadar adi ki leke çıkmıyor felaket toz tutuyor canımı okudu 9 ayda bu koltuklar. Gittim şikayet ettim kumaş maliyetine değiştirelim diyorlar.Mecburen kabul ettim bu sefer ısrarla tay tüyü olsun diyede belirttim ama renk konusunda çok kararsızım.şu an ki hali koltuklar beyaz berjerler pembeli mavili çiçekli bir kumaştan.ayriyettten yemek odamda beyaz gümüş gride detayları var. Lütfen yardım edin:18::18::18:

Açık vizon yapabilirsin malesef bnmde koltuklarım ve halım beyaz ama halım leke tutmuyor. Berjerlerim de çiçekli. Mobilyanın markası ne
Yastıklarını da yemek takıımına uydurabilrsin

Açık vizon yapabilirsin malesef bnmde koltuklarım ve halım beyaz ama halım leke tutmuyor. Berjerlerim de çiçekli. Mobilyanın markası ne
Yastıklarını da yemek takıımına uydurabilrsin

ole bir markası yok canım tay tüyü değil kumaşlar adi bir kumaş kullanmışlar odan berbat artık eşimde istemiyor açık renk tekrar değiştiremem çünkü. Birde berjerleri aynı renk mi yaptırsam yoksa çiçekli mi

O kadar çok seçenek var ki ben mahalle mağazasından aldım ama inegöl malı.
Garantili mal bunlar sonuçta sadece leke olan yerleri değiştirseydin mesela sadece yastıklarınsa yani yastıklıysa onları değişik renk ypabilirsin berjerlerinde olan renklerinden.
Bu sene mürdüm de moda griye yakişabilir diye düşünüyorum.
Ama ben vizon severim tay tüyüne yakışıyor bende özellikle tay tüyü istemedm
Benim salonum böyle

Çok güzelmiş canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip eder inş...
beyazdan bıkkınlık geldi canım ve dediğim gibi kumaş çok adi şimdi tek koltuğu değiştirsem 1 sene geçmeden yine aynı olucak malesef oturma kısmı minderli değil ole olsa belki masraf olmasın diye minderi değiştirirdim tek.bende istanbulda topkapıdan aldım spotçulardan

Malesef değiller. ama ev arıyorum taşıncam çok dağınık duruo eşyalar kendini göstermiyor çünküü ben komple gri düşündüm aslında 4 adet ufak yastıklarıda turkuaz

Sadece beyaz olanları açık gri yap bence canım taytüyü çok kullanışlı olur berjerlerini elleme yastıklarınıda mavı pembe yaparsın

Malesef değiller. ama ev arıyorum taşıncam çok dağınık duruo eşyalar kendini göstermiyor çünküü ben komple gri düşündüm aslında 4 adet ufak yastıklarıda turkuaz

Ben de aynen bunu diyecektim, gri tay tüyü kumaşla kaplattır, çok kapalı bir gri olmasın ama. Üstüne de pudra pembesi ve turkuaz yastıklar koyarsan canlılık verir

Sadece beyaz olanları açık gri yap bence canım taytüyü çok kullanışlı olur berjerlerini elleme yastıklarınıda mavı pembe yaparsın
berjerleride değiştirmem lazım canım dedğim gibi kumaş kalitesi sıfır göz göz açılıo sanki kumaş:2::2:Berjerleride çiçekli başka kumaşla kaplatıcaktım ama modası geçti sade yaptır dediler o yuzden vazgeçtim

Ben de aynen bunu diyecektim, gri tay tüyü kumaşla kaplattır, çok kapalı bir gri olmasın ama. Üstüne de pudra pembesi ve turkuaz yastıklar koyarsan canlılık verir

çok sağol canım peki arkadaki yaslanma minderleride düz renk mi olsun

Yaslanma minderleri koltugun renginden olsun canim, renkli minderlerden cok bogmacak sekilde koyarsin koltuklarin ustune.

Son halini koyarsin di mi, bize de fikir olur hem:13:

Eğer şu koltukçuya ulaşabilirsem ve yaptırabilirsem evet tam 6 aydır peşlerinde koşuyorum sonunda geçen haftasonu dükkanlarına gittim fiyat alıp arıcaz dediler ama hala yokkkk:18::18: Kızlar beni burdan okuyan varsa topkapı timaş spotçular çarşısı koltukçu ALİMden koltuk falan almayın o kadar diyorum.

Tay tüyünde 405 numara kumaş var.Biz daha yeni kanepelerimizn yüzlerini değiştirdik. Çok memnunuz.Tavsiye ederim.

Tay tüyünde 405 numara kumaş var.Biz daha yeni kanepelerimizn yüzlerini değiştirdik. Çok memnunuz.Tavsiye ederim.

kızlar fikirleriniz için çok teşekkür ederim. Şimdi koltukçu aradı sinirimden kudurcam 800 lira fiyat çıkardı bana neymiş kumaş parasıymıs 2000 liraya aldım ben koltukları. sokaktanmı topluyoruz biz bu parayı ya. birde pişkin pişkin bizim suçumuz yok kumaş fabrikasıyla görüşün diyor. Napıcam ben yardım edin:84::84:

Aldığınız yerden değil başka bir yerde döşemeleri değiştirin madem, daha uyguna yapan vardır mutlaka. Hatta kumaşı da kendiniz alırsanız direk işçilik parası verirsiniz o zaman da ne ödediğinizi ne tuttuğunu bilirsiniz. Bir de döşemeden kar edecekler herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…