- 4 Aralık 2021
- 68
- 30
- 3
- 28
- Konu Sahibi Xyzbilinmezligi
-
Bu şekilde dikdörtgen bir odam varZara home ve H&M home'da çok şık modeller var. Odanın tamamını göremediğim için bir öneride bulunamıyorum.
Açık renkte kirlentlerle odaya ferahlık katabilirsiniz belkiBu şekilde dikdörtgen bir odam var
Peki kumaşı ne olabilir bohem tarzı gider mi sizce ? Yada peluş kırlentAçık renkte kirlentlerle odaya ferahlık katabilirsiniz belki
Hem bohem hem peluş karışık kullanabilirsiniz bence, trendyol'da uygun fıyatta güzel modeller de var. Bana sorarsanız halı ve perdeyi ileriki zamanlarda değiştirirdim, mobilyalarınıza uymamışlar. Belki bu yüzden arkadaşlarınız öğrenci evine benzetmiştir. Desensiz tül perde ve bej ince fon perdeler, bej tonlarında kirlentler odanıza çok yakışacak.Peki kumaşı ne olabilir bohem tarzı gider mi sizce ? Yada peluş kırlentbirde bazı kişiler odam için herbiri bir yerden gelmiş öğrenci evi gbi bu ev düzelmez bır türlü dediler açıkçası canım çok sıkkın
Halıyı değiştireceğim inşallah zaten o halı kılifi.. perdeyi de düşünüyorum dediğiniz gibii..Hem bohem hem peluş karışık kullanabilirsiniz bence, trendyol'da uygun fıyatta güzel modeller de var. Bana sorarsanız halı ve perdeyi ileriki zamanlarda değiştirirdim, mobilyalarınıza uymamışlar. Belki bu yüzden arkadaşlarınız öğrenci evine benzetmiştir.
Halı alacağım.. odaya nasıl bir hali gider ne renkte örnek atabilir misiniz rica etsemEvin bir bütün durmamasının nedeni bana tv ünitesi, yemek masası, sehpalar, sandalye ve koltuklar tüm demirbaş eşyalar ayak modelleri farklı ama içinde kiremit rengi kırlentler ve bohem kırlentler ve uyumlu bir halı ile gayet hoş olabilir. Yemek masanızın olduğu duvara tablo veya ayna vs. Duvar dekoru iyi olur
Peki halıda nasıl bir renk önerirsiniz rica etsem trendyoldan bakabilir misiniz örnek olması açısındanHem bohem hem peluş karışık kullanabilirsiniz bence, trendyol'da uygun fıyatta güzel modeller de var. Bana sorarsanız halı ve perdeyi ileriki zamanlarda değiştirirdim, mobilyalarınıza uymamışlar. Belki bu yüzden arkadaşlarınız öğrenci evine benzetmiştir. Desensiz tül perde ve bej ince fon perdeler, bej tonlarında kirlentler odanıza çok yakışacak.
Ben daha fazla karışıklık olmaması için dümdüz bej renkte bir halı tercih ederdim. Post Halı Yumuşak Dokulu Shaggy Düz Desenli Krem Renk Pulpy Şagi Tüylü Halı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLPeki halıda nasıl bir renk önerirsiniz rica etsem trendyoldan bakabilir misiniz örnek olması açısındaneğer zahmet olmazsa sizin icin
Halı alacağım.. odaya nasıl bir hali gider ne renkte örnek atabilir misiniz rica etsem
O yüzden genel hatlarıyla bir düzenlemeye karar verdim halı perde gibiBence kırlentlerle işler daha da karışır
Şart mı her şeyin birbiriyle çok uyumlu olması blogger evi gibi. Boşverin Allah huzur versin.O yüzden genel hatlarıyla bir düzenlemeye karar verdim halı perde gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?