- 4 Aralık 2021
- 68
- 30
- 3
- 28
- Konu Sahibi Xyzbilinmezligi
-
Aynen öyle o ruh halinde geziyorumVallah burdaki bir çok dertden daha dert bence.
Resmen bakarken gözüm yoruldu, o odanın içinde kendimi düşünemedim, ruhum daralır.
Neden değil?Yapmayin lutfen, bdv konusu degil bu.
Dert değil, size göre dert olsa da bdv’ye açılacak konu değil. Mune geldiğinde konunuzu doğru yere taşıyıp muhtemelen sizi banlayacak.Bende aynen siizn gibi düşünüyorm öğrenci evi gbi vallahibazıları dert bunun neresinde diyor
Neden değil?
Eltim aynı koltukları aldı diyince dert, koltuklarım renkleri uyumsuz denince dert değil.
Kv dem koltuklarıma laf attı diye açsaydı gayet dery olurdu sanki
Biz demiyoruz, site yönetimi siteyi kurarken belli kurallar koymuş, buna uymamızı bekliyorlar. Bu konunun açılacağı başka bir bölüm var çünkü, buna ayrılmış, özel olarak ayarlanmış.Neden değil?
Eltim aynı koltukları aldı diyince dert, koltuklarım renkleri uyumsuz denince dert değil.
Bence kesin çözüm masanızı oradan çıkartmak.Bende aynen siizn gibi düşünüyorm öğrenci evi gbi vallahibazıları dert bunun neresinde diyor
Ben dekorasyon düzen bolumude de açtım ama hiç kimse oraya yazmıyor ondan dolayı buraya yazmak istedimBiz demiyoruz, site yönetimi siteyi kurarken belli kurallar koymuş, buna uymamızı bekliyorlar. Bu konunun açılacağı başka bir bölüm var çünkü, buna ayrılmış, özel olarak ayarlanmış.
Kazen bu tip konulara “siz evinizde salonun ortasına mıçıyor musunuz?” gibi bişey demişti.
İşte öyle istedimle olmuyor. Salonun ortasına şey ettiniz şu an.Ben dekorasyon düzen bolumude de açtım ama hiç kimse oraya yazmıyor ondan dolayı buraya yazmak istedim
Konuya uygun oda dekorasyonu gibi başliklar var çünkü.Neden değil?
Bakın arkadaşlar size açıklama yapıyor. İç mimari dekorasyon bölümü var bu mevzuları konuşmak için. Site karar veriyor bunaSanki onlar karar veriyor derde yakın arkadaşım yok bana yardımcı olabilecek bende burdaki arkadaşlarla paylaşmak istedim hepsi bu aslinda
Terbiyesiz misinizİşte öyle istedimle olmuyor. Salonun ortasına şey ettiniz şu an.
Yok değilim, kazen’in sözüne atıf yaptım. Kendisi site sahibi olarak öyle diyor.Terbiyesiz misiniz
Terbiyesiz misiniz
İnsan bilmeyebilir her zaman bu siteye girip durmuyorum sonuçta uyardılar bende anladığımi soyledim. İnsanlar nazik kibar olmalı birbirine diye düşünüyorum böyle kabalikla bu ağızla da hiç bir yere varılmaz yukarda arkadasimizin birisi yazmış anladım ne demek istediğini haklı buldum böyle satasarak hiç bir şey geçmez elinize agzinizin bozukluguyla kalırsınız
Size göre dert olsa da bu bdv konusu değil. Ayrica bunu bu kadar dert edecek biri iseniz o parcalari nasil aldınız, gerçekten çok kötü, sağda soldan toplanmış gibi duruyor.Odalar ayri bile olsa zevkte bir bütünlük gerekir ve ne yaparsanız yapın onlar bir arada olmaz
Yemek odası almadım sadece masa aldm ve korona falan alışveriş yapınca aslında bir de sona kalınca aceleye geldi eşim mutfağa katarsin koltuk takımıyla aynı yerde olmaz zaten o yüzden uymasina gerek yok dedi ikna etti beni şimdi durum böyle oldu ama bn onu ikna edeceğim bu sefer yenisi içinSize göre dert olsa da bu bdv konusu değil. Ayrica bunu bu kadar dert edecek biri iseniz o parcalari nasil aldınız, gerçekten çok kötü, sağda soldan toplanmış gibi duruyor.Odalar ayri bile olsa zevkte bir bütünlük gerekir ve ne yaparsanız yapın onlar bir arada olmaz
Kimseye terbiye ağız öğretmeye kalkmadim bir kere söyledi ve ikinci defa dile getirdi rahatsız oldum bu kadar basit..Sindirim ve boşaltım sistemlerinin kaba bir tabirle olaylara uyarlanması ne terbiyemi ne de ağzımı bozuyor; o kadar esnekliği var terbiyemin. Sizin yoksa, size de üstü kapalı deniyorsa daha da "Terbiyesiz misin?" filan deyip insanlara terbiye, ağız öğretmeye kalkmayın. Şahsınıza söylenen bir şey yok çünkü, hareket tarifi var. Du ben de göz kırpayım da tesirli olsun bariğğ
Terbiyesiz misin acabağ?Sindirim ve boşaltım sistemlerinin kaba bir tabirle olaylara uyarlanması ne terbiyemi ne de ağzımı bozuyor; o kadar esnekliği var terbiyemin. Sizin yoksa, size de üstü kapalı deniyorsa daha da "Terbiyesiz misin?" filan deyip insanlara terbiye, ağız öğretmeye kalkmayın. Şahsınıza söylenen bir şey yok çünkü, hareket tarifi var. Du ben de göz kırpayım da tesirli olsun bariğğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?