- 4 Aralık 2021
- 68
- 30
- 3
- 28
- Konu Sahibi Xyzbilinmezligi
-
Yeni evliyim bu renk uyumsuzluğundan çok rahatsız oluyorm önceden ikisi aynı odada değillerdi o yüzden rahattım. Şimdi aynı odaya koymak zorunda kaldım ve aşırı canımı sıkıyor koltuklarımin renkleriKoltuklardan tahtakurusu falan böcek çıkarda kurtulamiyorum diye dert edip açarsın hadi neyse.
Bunun neresi dert
Teşekkür ederim gerçekten beni anlayıp fikir verdiğiniz için dert olarak görmemişler ama insan yeni evli olunca ister istemez bir düzen renk ahengi istiyorBence krem rengi sandalye kılıfı almalısınız.Masa ve sandalyelerin ayagını koltuk mobilyası rengine boyayın ya da boyatın. Ritmohome Iskandinav 4'lü Kırlent Kılıfı - Morhipo Bu tarz kırlentlerle de uyum tamamlanır
Kırlentle olacak iş değil gibi, internette ölçüye göre kılıf diken yerler var onlarla bir görüşün bence sonra süslemek için kırlent kullanabilirsinizKizlar merhaba. Benim koltuklarım önceden başka bir odamdaydi sonra taşımak zorunda kaldım dikdörtgen bir odaya geçtim ve yemek masamla koltuklarım birbirine renk olarak uymuyor. Değiştirme imkanım şuan için yok. Ama yine de koltuklarıma uzun zamandır belki daha güzel şık gösterir diyerekten kırlentler bakıyorum.. bana tavsiye verebilir misiniz?
Aynen bunu düşünmemiştim kılıf çok belli olur diye düşünmemiştim pek ama bakacağım dediğiniz gbi zor görünüyor tek kirlenlerleKırlentle olacak iş değil gibi, internette ölçüye göre kılıf diken yerler var onlarla bir görüşün bence sonra süslemek için kırlent kullanabilirsiniz
Hepsi bir odanın içinde çok kötü gözükmüş. Heryerden bişey gelmiş öğrenci evi gibi.Kizlar merhaba. Benim koltuklarım önceden başka bir odamdaydi sonra taşımak zorunda kaldım dikdörtgen bir odaya geçtim ve yemek masamla koltuklarım birbirine renk olarak uymuyor. Değiştirme imkanım şuan için yok. Ama yine de koltuklarıma uzun zamandır belki daha güzel şık gösterir diyerekten kırlentler bakıyorum.. bana tavsiye verebilir misiniz?
Sandalyelerin bile fiyatları ucmustu ama bakacağım fikriniz için teşekkür ederimmSandalyelerinizi değiştirebilirsiniz, mutfakta masanız yoksa bunları mutfağa salona yeni takım alırsınız.
Bende aynen siizn gibi düşünüyorm öğrenci evi gbi vallahiHepsi bir odanın içinde çok kötü gözükmüş. Heryerden bişey gelmiş öğrenci evi gibi.
Ya sandalyelere yada koltuklara birbirine uyumlu kılıf alın, kırlentle daha kötü gözükür.
Ben dert olarak görmeseydim konu acmazdim ya bakın ne diyorlar öğrenci evi gbiWhere is the dert
Vallah burdaki bir çok dertden daha dert bence.Bende aynen siizn gibi düşünüyorm öğrenci evi gbi vallahibazıları dert bunun neresinde diyor
Yani herkesin hayata bakışı bir şey diyemiyorum ama benim için böyle şeyler zerre dert değil.Ben dert olarak görmeseydim konu acmazdim ya bakın ne diyorlar öğrenci evi gbi
Yapmayin lutfen, bdv konusu degil bu.Bende aynen siizn gibi düşünüyorm öğrenci evi gbi vallahibazıları dert bunun neresinde diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?