• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Koltukları neyle siliyorsunuz?

hayır arkadaşım herkes yanlış biliyor yanlış yapıyor, ne loc ne başka bişey beyaz sabunla siliceksin sadece, içinde kimyasal madde olan her ilaç türü koltukların zamanla aşınmasına renginin değişmesine sebep oluyormuş. şu an heryerde herkes deterjan kullanmayın beyaz sabun kullanın diyor. hem deneyin gerçekten tertemiz yapıyor leke veya iz kalmıyor. deterjanlardas iz kalıyor. en sağlıklısı beyaz sabun.

locda kimyasal yok biliyorsunuzdur sanırım,tamamen organik.
Arap sabunu gerçekten çok temiz yapıyor ve parlatıyor.
Yeni çıkan sıvılar kötüde kokmuyor.

Merhaba.
benimde koltuklarım antilop kumaş ve ilk defa temizlemeye niyetlendim.sütlü kahve renginde ama salonda oturduğumuz için sürekli kullanılıyor.Aldığımız mağaza temizliği için araba koltukları içinde kullanılan döşeme spreyini tavsiye etti denedim, beğenmedim.Beyaz sabunla sildim beğenmedim.Loc ile sildim beğenmedim.Yıkamamak için dirensemde tekli koltukta kosla halı şampuanınla makina ile yıkamayı denedim onuda pek beğenmedim ve kumaşın bir kısmını da deforme etti :( ne yapacağımı şaşırdım özen göstermek te gerekiyor kumaşın dokusu farklı çünkü antilopun.bir arkadaşımla dertleşirken bana mikrotem diye bir markanın halı koltuk silme sıvısını kullandığını ve çok memnun kaldığını söyledi.sözüne güvenebileceğim bir arkadaşım ve hemen siparişini verdim.henüz gelmedi ve deneyemedim.deneyince sonucu yazarım.bu markada avon gibi katalog ve sipariş ile satışı yapılıyormş bende ilk defa kullanacağım inşallah memnun kalırım

beyaz sabun ile siliyorum yumuşacık yapıyo hemde lekeler çıkarıyo koltukları aldığımız mağazada sadece beyaz sabun ile silin demişti

kıslarr migrosta şişe içinde arap sabunu vardı ondan aldım zaten üzerinde her yer için yazıyordu..
evin heryerini dolaplar yerler koltuklar halılar onla sildirttim valla misler gibi olduuu çok ama çok begendimmm..artık arapsabunu kulancam ama migrostaki o şişe içindekindenn:)kokusuda çok güzel:)
zedprex cnmm snele koltuklarımız aynı antilp ve sütlü kahve rengindeee arap sabunu ama dedigimdennnn çok iyi temizlediii tavsiye ederim cnmm:)kimyasal ürün kulanmak istemiyorum hiç bi mobilyama halımaa zamanla rengi matlaşıyor benceee..bisürü de kosladır lob dur falan hepsi var boşuna almışım daha kulanmam:)

Son düzenleme:
peki nasıl yapıyorsunuz işlemi ? köpürtüp sadece köpüklerni sürüp biraz bekledikten sonra köpükleri bir bezle mi alıyorsunuz yoksa suyu ile sildikten sonra duruluyormusunuz bana nasıl yapıldığını anlatırsanız çok sevinirim.

oturma odası koltuklarımın yüzleri çıkmayan lekelerle kaplıydı ve bende tavsiye üzerine sertex antilop kumaşla kaplamaya karar verdim ama bu sitede okuduklarımdan sonra baya korktum. uzun zamandır bu konuda yazılmadığından kullanan arkadaşların memnun olup olmadığı hakkında fikirlerini alabilirsem çok mutlu olucam.yardımlarınızı bekliyorum ama özellikle sertex markası antilop kumaşı iyidir leke tutmaz nemli veya sabunlu bezle silersen leke olmaz diyorlar. fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar..bu arada rengi krem biraz sarımsı krem.

peki nasıl yapıyorsunuz işlemi ? köpürtüp sadece köpüklerni sürüp biraz bekledikten sonra köpükleri bir bezle mi alıyorsunuz yoksa suyu ile sildikten sonra duruluyormusunuz bana nasıl yapıldığını anlatırsanız çok sevinirim.

Loc la zaten köpürmüyor,bir kova suya bir fıs diyorlar ama ben iki fıs yapıyorum.Bezle silip durulamıyorum,kalan suylada çiçeklerimi suluyorum :21:

Loc bende de var ben onu koltuk, halı için hiç denememiştim. bi arkadaşım Amway ürünlerini satıyo ondan aldım o söyledi zaten bütün ev temizliğinde kullanabilirsin diye, başka deterjana hiç gerek kalmaz diye. ben hep sadece yerleri sildim onunla. birde koltuk denicem bakalım :81:

Loc la zaten köpürmüyor,bir kova suya bir fıs diyorlar ama ben iki fıs yapıyorum.Bezle silip durulamıyorum,kalan suylada çiçeklerimi suluyorum :21:

canım peki bu bir kova kaç litre olması gerekiyor? birde bende lokun şişesi var sadece o fıs fıs şişesinden yok mesela kaç çorba kaşığı diyeyim ?

benim koltuklarımda antilopmuş burayı okuyunca farkına vardım :9::9::9: oğlum ıkıde bir kusuyoo bende koslayala sılıyordum bu locuda duydum fakat öyle satan bırını bulamadım nettenden alamam korkuyorum koslaya dvm

canım peki bu bir kova kaç litre olması gerekiyor? birde bende lokun şişesi var sadece o fıs fıs şişesinden yok mesela kaç çorba kaşığı diyeyim ?

ben alırken pompasıyla aldım bir pompalama da 3 ml sıvı cıkıyor 5 litreye 2 pompa konuyor yani 6ml umarım yardımcı olmusumdur bir de su sıcak olursa loc oyle açılıyor sıcak derken kaynar değil el yakmayacak sekilde yeterli

Back
X