Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sgl cnmmm markette bakimm döşemeler için olanına halı için varda:)olmassa sabunla sildireyim artık:)ben koltuklarımı genelde koslayla (halı ve döşemeler için olan) siliyorum...hem mis gibi kokuyo hem de durulamaya gerek yok, ayrıca rengi de hep parlak kalıyor...koslanın olmadığı zamanlarda da sadece sabunla onun dışında başka deterjan kullanmam koltuklarıma ayrıca halılarıma da...
loc diye bi deterjan daha var (avon satışları gibi satılıyor marketlerde ulunmaz yalnız ) onunlada silerbilrsin.
loc diye bi deterjan daha var (avon satışları gibi satılıyor marketlerde ulunmaz yalnız ) onunlada silerbilrsin.
Avon değil Amway'in genel temizlik ürünü,
halıda,camda,koltukta,zemin ve fayansalarda ..
kısaca genel temizlikte kullanılıyor,ben başka ürün kullanmıyorum.
amway ürünleirni çok duydum bu sitede falanda buşundugum şehirde varmı bilmiyorum valla cnm..markette satılıyorsa bulurumda onun haricinde zor biras..o ürünede bakim ozman aklımda bulunsun sglsın cnm bnm:)
Marketlerde bulamazsın,internette varmı bilmiyorum.Ben satışını yapan arkadaşımdan alıyorum.
Bulamazsanda koltuklarını arap sabunuyla sil derim.
Avon değil Amway'in genel temizlik ürünü,
halıda,camda,koltukta,zemin ve fayansalarda ..
kısaca genel temizlikte kullanılıyor,ben başka ürün kullanmıyorum.
merhaba hanımalar.antilop kumaştan koltugum var...yeni aldım silcemmmm ama neyle silcegimi bilmiyorum..koltuguma yastık yaptırıyorum süvet gibi kumaşı var alıken nsl temizleyeyim dedim ordaki adam beyaz sabun köpüğüyle silceksin dedi..acaba koltugumudamı öyle silsem?
hayır arkadaşım herkes yanlış biliyor yanlış yapıyor, ne loc ne başka bişey beyaz sabunla siliceksin sadece, içinde kimyasal madde olan her ilaç türü koltukların zamanla aşınmasına renginin değişmesine sebep oluyormuş. şu an heryerde herkes deterjan kullanmayın beyaz sabun kullanın diyor. hem deneyin gerçekten tertemiz yapıyor leke veya iz kalmıyor. deterjanlardas iz kalıyor. en sağlıklısı beyaz sabun.
biobellinda diye bitkisel bi ürün var hali şampuanı aslında ama parke cam halı koltuk her yeri silebiliyosun tabi bide mikrofiberli bi bezi var terzemiz yapıyo mis gibi.camları sadece beziyle silip bırakıyosun kurulamaya hiç gerek yok.ve bir şise 1sene gidiyo .tavsiye ederim.
bende beyaz sabundan (gül,lavanta)yanayım
hem halılar için hem de koltuklar için
tertemiz yapıyor
sade beyaz sabuna karşı alerjim var kokusunu duyduğum an kızarmalar ve kaşınmalar başlıyo bende nedense
ama lavantalı olanından kullanıyorum ve de tavsiye ediyorum...