• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu koltuklarda yaylı mı? süngerli mi? sizce hangisi daha kullanışlı

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

zeymuss

Guru
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.102
935
323
arkadaşlar ben hep yaylı olan koltuklar zamanla yayları bozulup rahatsız ettiğini biliyorum hatta çevremdeki bazı insanlar memnun değil.
geçen gün nişanlımla mobilya bakıyorduk kafam karıştı mağazadaki görevli süngerlerin çökme yaptığını yaylılar iyi olduğunu söyle di bilemedim yani fikirlerinizi ve deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz

sünger ama kaliteli sünger olmalı satıcıdan o garantiyi almalısın ben 3 yıldır kullanıyorum hiç çökme olmadı fakat kuzenim 1 yıllık evli onun süngerleri çöktü :50: seçim senin genede:34:

sünger ama kaliteli sünger olmalı satıcıdan o garantiyi almalısın ben 3 yıldır kullanıyorum hiç çökme olmadı fakat kuzenim 1 yıllık evli onun süngerleri çöktü :50: seçim senin genede:34:

elbet kalite önemli bizde evde süngerli kullanıyoruz yaklaşık 3 yıl oldu sorun yok ama ne bileyim aklımı karıştırdılar işte

Back
X