• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Koltuklara bakar mısıınız?

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

seymagul

haziran 19
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2009
622
1
96
Kocaeli
KIZLAR BAŞKA MODEL BULDUM BıRDE BUNLARA GÖZ ATIN BAKALIM HEPSıNı KREM DÜŞÜNÜN

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

Eklentiler

• $GİO1.webp
    $GİO1.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 137
  • $Photo-0005.webp
    $Photo-0005.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 205
  • $n538758808_1064992_6553.webp
    $n538758808_1064992_6553.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 131
  • $n538758808_1064965_424.webp
    $n538758808_1064965_424.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 142
  • $Lady.webp
    $Lady.webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 117
Son düzenleme:
bunları evdemi kullancaksın..2. ci kahve güsel cnım birde kırmızı ..sonuncu siyah çok kaba

Öncelikle bunları iş yerinize mi alacaksınız???

Ev İÇİn dÜŞÜnÜyorum Çok mu ofİs duruyorlar bunlar derİ koltuk belkİde ondan Öyle geldİ

KIZLAR EKTEKİ TEKLİDE VAR

Eklentiler

• $Lady.webp
    $Lady.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 93
Son düzenleme:
bende evdemi ofistemi kullanıcaksınız onu merak ettim...
güzeller ama bana göre ofis tarzında

hmm cevap vermişsiniz ev içinmiş..
belki renkelrden kaynaklıda öyle olabilir..
ama şu var ben şahsen ev için pek kullanışlı olmaz diyorum sebebide yazın sıcak,kışın serin tutması..
ama değişik kombinlerle görünüş olarak güzel duruyor orasıda ayrı

hmm o zaman kırmızı olan süperr ben beğendim...
antilop kumaş olarak düşünebilirsin mesela..

hmm o zaman kırmızı olan süperr ben beğendim...
antilop kumaş olarak düşünebilirsin mesela..

Antelop krem güzel olur dimi peki canım yanına hangi tekliyi kullanayım benim evime takımın kendi teklisi büyük geliyor kullanmıyorumda bu arada ev resimlerimde dekorasyon kısmında evim evim güzel evimde bakabilirsiniz teşekkür ediyorum

ikinci kahverengi güzel canım kibar o ..sana tavsiye eşyanı kaba alma bence

Sen kahverengi tekliyi beğendin aslında canım ben tekli olarak onu düşündüm şöminem var 2 tane şömine başına bundan kırmızı koltuğunda 3 lü ve 2 lisini alırım dedim renginide ya krem ya kahve düşünüyorum kırmızı da çok güzel ama çok kırmızı kırmızı boğulur diye düşünüyorum ne dersin (bu arada hani 3-2 liyi krem tekliler kahve onuda çok sevmiyorum koltukların hepsi aynı renk olsun istiyorum)

valla kremi ben severim hatta benim koltuklarımda aynen öyle:))
tamam ben hemen bakayım fotolara

Sen kahverengi tekliyi beğendin aslında canım ben tekli olarak onu düşündüm şöminem var 2 tane şömine başına bundan kırmızı koltuğunda 3 lü ve 2 lisini alırım dedim renginide ya krem ya kahve düşünüyorum kırmızı da çok güzel ama çok kırmızı kırmızı boğulur diye düşünüyorum ne dersin (bu arada hani 3-2 liyi krem tekliler kahve onuda çok sevmiyorum koltukların hepsi aynı renk olsun istiyorum)

evet kahverengi tekli canım o model hoş..yerinde çalışıyorum çeşit çeşit renk olsun diyorsun hee:teytey: iki renk kullanmak istiyorsan bir kahve birde kremi kullan onlar birbirlerine uyuyorlar..teklide bir kahve birde krem olsun..3 lü krem ikilide kahve olsun baria.s
he pardon aynı renk olsun istiyorsun bence krem olmalı, kırmızı bogar bir zamn sonra sıkılırsın zaten

evet kahverengi tekli canım o model hoş..yerinde çalışıyorum çeşit çeşit renk olsun diyorsun hee:teytey: iki renk kullanmak istiyorsan bir kahve birde kremi kullan onlar birbirlerine uyuyorlar..teklide bir kahve birde krem olsun..3 lü krem ikilide kahve olsun baria.s
he pardon aynı renk olsun istiyorsun bence krem olmalı, kırmızı bogar bir zamn sonra sıkılırsın zaten

aynen canımm:)

Back
X