• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

koltukaltım tamamen bitti:):)

ben en son 1 seneyi geçti kolaltıma lazer yaptıralı ve bittiği için yaptırmıyorum
ancak 10-12 seans kadar gittim ben

yani bittiğinden eminsin dimi 4. seanstan sonra ne kadr zaman geçti artık çıkmıyacaklar dimi ? yaa bende yaptıracamda emin olamıyorum biteceğine ya inanılacak bişey değil çünkü o kadr çok ki :) bi kökten bi kaç tane birden çıkıyorlar bereketliler maşallah benimkiler

nereye gittigini bagdat caddesinde bana da yazar mısın canım
bu arada gecmis olsun ve de hayırlı olsun mis temiz koltukaltın :)

Benimlde bitti 4 seansta süper rahat bişiymiş yaa iyikide yaptırdım darısı öteki bölgelerimin başına :teytey:

merhabalar bende lazer epilasyona gittim hemde tam 7 seans allah için çok azaldı zayıfladı ama tamamen bitmedi biteceğinede benzemedi bende bıraktım ve seans başına 50 tl verdim

oh kızlar rahatladınız dimi bide ben başlayabilsem
Çok rahatlık canım hemen başla derim ben görüceksin yaza kadar bitirirsin azaltırsın wakit kaybetme bence başlaopuyorumnanaktan
merhabalar bende lazer epilasyona gittim hemde tam 7 seans allah için çok azaldı zayıfladı ama tamamen bitmedi biteceğinede benzemedi bende bıraktım ve seans başına 50 tl verdim

Canım hala bitmediyse gittiğin yerde weya yapanlarda sorunlar war demekki düşük doz başlamışlardır makine neydi kıl yapın nasıldı bide onlar war ama 7 seans yaptırmışsın biterdi şimdiye kadar

Benimlde bitti 4 seansta süper rahat bişiymiş yaa iyikide yaptırdım darısı öteki bölgelerimin başına :teytey:

geçmiş olsun. a.s. darısı başıma diyeceğim ama bir türlü seçim yapıp başlayamıyorum.sen nereye gitmiştin? birde hangi cihazı kullanıyorlardı? bu cihazların farklılığı sürekli soru işareti oluşturuyor. bigi almak için nereye gitsem bir önceki yerdeki cihazı kötülüyor. bende bu kararsızlıkla başlayamıyorum bir türlü bilmiyorumkismile

geçmiş olsun. a.s. darısı başıma diyeceğim ama bir türlü seçim yapıp başlayamıyorum.sen nereye gitmiştin? birde hangi cihazı kullanıyorlardı? bu cihazların farklılığı sürekli soru işareti oluşturuyor. bigi almak için nereye gitsem bir önceki yerdeki cihazı kötülüyor. bende bu kararsızlıkla başlayamıyorum bir türlü bilmiyorumkismile

Çok saol canım bitti gittiler gerçekten çok rahatım ben hem alexx.. hem nd yağ maiknelerini kullandım bence yapan kişiler önemli dereceleri önemli düşük dozda başlıyorlar sonra 7-8 seans oluyo azalma war diyorlar olurmu öyle şey 4-6 seansta kesin biter dediler benim 2 de azaldı 3 de bitti bence yapan kişiler çok öenmli gittiğim yeri tawsiye ederim istersen özelden at cnm msj sewgiler

süpermiş güle güle kullan:)))
arkadaşlar bilgisi olan vardır mutlaka,lazer ya da iğneli epilasyon gebelikte sakıncalı mı?muhtemelen öyledir ama yine de bir sorayım hiç bir bilgim yok.

Canım bence yaptırma gebelik düşünüyosan doğumda 6 ay sonra başlayabilirsin bazı dr lar sakıncası yok diyor ama önermiyorlar gebelikte sonrasında yaptırabilirsin

Çok saol canım bitti gittiler gerçekten çok rahatım ben hem alexx.. hem nd yağ maiknelerini kullandım bence yapan kişiler önemli dereceleri önemli düşük dozda başlıyorlar sonra 7-8 seans oluyo azalma war diyorlar olurmu öyle şey 4-6 seansta kesin biter dediler benim 2 de azaldı 3 de bitti bence yapan kişiler çok öenmli gittiğim yeri tawsiye ederim istersen özelden at cnm msj sewgiler

aynen öyle. derecesini düşürüyorlar kasıtlı olarak, sonra da az biraz dökülüyor "senin kıl yapın böyleymiş, birkaç seans daha gelirsen kesin biter" deyip oyalıyorlar. direkt merkezi değiştirmek lazım ;)
hayırlı olsun, kıllardan kurtulanlara ne mutlu, darısı başımıza kaydirigubbakcemile2

Back